vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Βοήθεια για επιλογη MOD

Αποσυνδεδεμένος koloky8anos

• 694
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Βοήθεια για επιλογη MOD
« Απάντηση #135 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 14:50 »
οι μπαταριες που χρησιμοποιεις, για τη δικη σου σιγουρια, καλο ειναι να ειναι με προστασια.. ο συγκεκριμενος κατασκευαστης αυτο προτεινει επισης για τη συσκευη του  ;)

σαφως και μπορεις να βαλεις οτι μπαταριες θελεις στα μοντ σου, με γνωμονα φυσικα τις αναγκες και την ασφαλεια σου  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος s0undc10ud

• **
  • 161
  • Lift Your Skinny Fists Like Antennas To Heaven
« Απάντηση #136 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 15:12 »
Να σου δώσω μια twist να μου δώσεις το provari ?  :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:
Καμία σχέση  :nope: :nope:
Το Provari σου δίνει σταθερή τάση με μπαταρία 3,7 volt και σου δίνει 3-6 volts, ατμίζεις σταθερά όσο και να είναι φορτισμένη ή μπαταρία σου στα 4,2 ή αφόρτιστη στα 3,4 volts, θα σου δίνει ότι του έχεις ζητήσει. Θα έχεις μετρήσει την αντίσταση με φορτίο στον ατμοποιητή σου και θα ξέρεις πόσο μπαταρία έχεις ακόμα. Επίσης με αντιστάσεις HR μπορείς να βάλεις έως 6 volts. Το mini είναι και διακριτικό μόλις 8,5 cm. Είναι ακριβό Ναι !!
Για την twist μπορείς να δεις πως είναι καλύτερη από μια eGo μπαταρία που αν είναι και Joyetech ατμίζει σταθερά στα 3,2 volts, αλλά είναι ασταθές σε απόδοση και με τη χρήση πέφτουν τα volts. Επίσης είναι μεγαλύτερη αρκετά, δεν συνδυάζεται με όλους τους ατμοποιητές, δεν ξέρεις πότε θα σου τελειώσει και δεν μετράει αντίσταση. Επίσης είναι από αλουμίνιο. Είναι φθηνό Ναι !!
Καλό είναι βέβαια να μην γίνονται συγκρίσεις σε δυο ανόμοια προϊόντα που ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες το ένα στα VV Mods και το άλλο σε VV μπαταρίες.

Και επειδή εδώ μιλάμε για επιλογή mod , καλό είναι να λαμβάνουμε υπόψιν μας πως  υπάρχουν και μηχανικά mods με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, όμορφα και επώνυμα.  :)

Γιάννη δεν ξέρω ποια αντιγραφή της Twist έπεσε στα χέρια σου, αλλά η Twist ούτε ασταθής είναι, ούτε πέφτουν τα volts με τη χρήση καθώς έχει regulator.
Την έχω μετρήσει πολλές φορές από φρεσκοφορτισμένη μέχρι λίγο πριν τελειώσει το φορτίο της και μου έδινε κάθε μα κάθε φορά τα volts που ζητούσα.
Η ανακρίβεια στα volts και η πτώση της τάσης κατά την χρήση συμβαίνει μόνο στα αντίγραφα της Twist.

Δεν τίθεται βέβαια καμία σύγκριση με το provari, ούτε από ποιότητα κατασκευής ούτε από λειτουργίες αλλά κατά τη γνώμη μου η Twist είναι ότι πιο τίμιο υπάρχει εκεί έξω για τα χρήματά της.
Ασταθής; Σε καμία περίπτωση. Πέφτουν τα volts; Αυτό το έχω παρατηρήσει μόνο 2-3 λεπτά πριν αποφορτιστεί τελείως η μπαταρία.

« Απάντηση #137 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 12:17 »
Προσωπικα με την twist ειμαι πολυ ευχαριστημενος, το μονο ''προβλημα'' ειναι οτι ξαφνικα την ωρα που ατμιζεις αμερημνος, συνειδητοποιεις οτι ξαφνικα τελειωσε η μπαταρια. (Δεν εχει καποια προηγουμενη ενδειξη οτι ειναι στα τελειωματα).

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• 1698
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20
« Απάντηση #138 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 19:00 »
οντως φιλε μου αυτο ειναι και το μονο προβλημα που εχει...κατα τα αλλα ειναι ακριβως οπως τα λεει και ο s0undc10ud.υπαρχουν βεβαια και διαφορες ''ποιοτητες'' twist γιατι μεχρι και σε μαγαζι που ειχα παει βαλαμε την δικια μου και την μετρουσαμε με η χωρις φορτιο και οτι την ρυθμιζαμε αυτο εδινε.μεχρι και ο μαγαζατορας με ρωτησε απο που την πηρα γιατι ειχε παρει και αυτος μερικες δοκιμαστικες και δεν του βγηκαν ετσι... (στην αρχη μαλιστα οταν του ειπα οτι εχω twist ψιλοκοροιδεψε γιατι δεν ηταν καλες για αυτο που φτιαχτηκαν αλλα μαλλον θα το ελεγε με βασει τις αντιγραφες που ειχε δοκιμασει αυτος)...
για μενα παντως ειναι οτι καλυτερο σε value for money , φυσιολογικο για καθε μερα και νυχτα και παντου, egoειδες vv μπαταρια που υπαρχει αυτην την στιγμη στην αγορα...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 04, 2012, 16:27 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος ntoumanaki

• *
  • 13
  • Η Μακεδονία Είναι Ελληνική
« Απάντηση #139 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 05:44 »
λοιπον..... γεια χαρα πρωτα απ'ολα....

εχω 3 κολληματα...... 3 συνθεσεις με mods...
και ψαχνω γωνμες απο αυτους που τις δοκιμασαν....

* 16850 UltraFire 4250mAh        11.5E
      * vv mod 3-3.7-4V                      18.0E
        (αυτο που περνει την 16850.
         μοιαζει με χοντρη Ego-C.Φορτιζει
         με το μαμα φορτιστη απο Ego)
                                                      -----------
                                                          29.5E

* 18650 Ultrafire 4250             11.5E
      * Φορτιστης Διπλος                  12.9Ε
      * Lava Tube vv  3-6V                29.5E
                                                      ---------
                                                       53.85E

* MPV iTaste                            69.9E             
                                                     -15% εκπτωση       
                                                   -----------
                                                      59.4Ε

εδω ερχεται και η απορια........

τα Lava κ ΜPV ειναι ισαξια στην τιμη.
#1 Το VV ειναι ΤΖΑΜΠΑ! 2 τετοια κανουν ενα απο τα αλλα 2......
      εχω και φορτιστη....

το Lava an xalasei εχει κεφαλες κτλ.σου μενει κ ενας φορτιστης που  περνει
     πολλα νουμερα.ειναι 0.1 step κτλ.....

αυτο παλι ειναι πανεμορφο... γα**** , αλλα αν κατι χαλασει??
     που να βαλεις χερι εκει μεσα..(ηλεκτρονικος ειμαι).
     η μπαταρια??? υπαρχει? ποσο κανει? και χωρια ου ειναι στα μισα αμπερ.

ολα τα παραπανω 8α τα δουλεψω με 1.8Ω... αντε κατι παραπανω για διαρκεια.
χωρις διπλο πηνια γιατι σακατευουν τις μπαταριες.... να φανταστειτε εχο ενα ψευτικο κουτακι με διακοπτη και περνω ταση στα 5V οσο ειμαι στη δουλεια κ στο σπιτη, γιατι 8ελω 3χ Ego-C 650mA τουλαχιστονννννννν την ημερα...
και εχω ενα vv me 2x16340 3τασικο για backup..........

ενα εμπιστο φιλαρακι μου λεει μακρια απο οτι εχει σχεση με Lava, και λεει να χτυπησω το MPV....
εγω παλι κολλαω στο οτι, μηχανημα ειναι κ μπορει να καψει κανα στροφαλο...
οποτε? ??? μπαταρια γιοκ..... κυκλωμα γιοκ.... το τρωω στη μαπα?
τουλαχιστον τα αλλα εχουνε after-sale support......

περιμενω αποψεις..... να'στε καλα.... :DD

ΥΓ.
δεν βαζω links μηπως και δεν ειναι σωστο.......

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #140 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 06:05 »
Για 'μενα η σειρά κατάταξης είναι 2 (γιατί το Lava είναι πολυ-δοκιμασμένο και αλλάζει εύκολα μπαταρία), 3 (γιατί το  iTaste MVP έχει πολύ καλές κριτικές αλλά και ένα βασικό μειονέκτημα: δεν αλλάζει -τουλάχιστον εύκολα-μπαταρία), 1 (γιατί τα VV με σκάλες τάσης είναι μικρότερης κατηγορίας) αλλά άν το ψάξεις λίγο θα δείς ότι και για τις 3 περιπτώσεις που ανέφερες υπάρχουν και πολύ καλύτερες εναλλακτικές λύσεις στα ίδια χρήματα ή με ελάχιστα περισσότερα...

Εδώ ένα καλό Ελληνικό review για το iTaste MVP :
http://www.aresmares.gr/207-parousiasi-tou-paketou-itaste-mvp/
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 19, 2012, 08:50 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος kaminadas

• *
  • 84
« Απάντηση #141 στις: Ιανουαρίου 17, 2013, 19:51 »
κατατοπιστικο το ποστ αλλα εχεις γραψει λαθος στην αρχη του που λες 2χ 16850  δεν υπαρχει τετοια διασταση μπαταριας μονο  16340 :nope: προς αποφυγη παρεξηγησεων ΥΓ αν υπηρχε και δυο σε σειρα θα ηταν το κλαρινο του σαλεα στη κυριολεξια 2χ 8,5cm  ..17cm  συνολο :yes:

Αποσυνδεδεμένος aithra72

• *
  • 23
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #142 στις: Μαρτίου 06, 2013, 11:03 »
καλημερα .σκεφτομαι  νααγορασω και εγω ενα  μοντ καποια στιγμη  απο οτι διαβαζα το lavatube einai καλο και δεν ειναι τοσο τεραστιο για νατο κυκλοφορεις  .θα ηθελα να ξερω ποια η διαφορα απο ενα απλο η.κ  εχο to elips  εδω και ενα χρονο και αν ειναι ευκολο στην χρηση .αξιζει  τελικα να παρω ενα mod?

« Απάντηση #143 στις: Μαρτίου 06, 2013, 11:43 »
13 εκατοστά δεν το λες μικρό πάντως και το μίνι 10 εκατοστά ούτε αυτό !

Αν πάντως θέλεις μικρό-διακριτικό- να προτιμήσεις μηχανικό μόντ.
Για διαστάσεις μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ

Αποσυνδεδεμένος aithra72

• *
  • 23
« Απάντηση #144 στις: Μαρτίου 06, 2013, 11:48 »
εγω  ειδα μονο την θηκη ολο μαζι ειναι 10 εκατοστα?

« Απάντηση #145 στις: Μαρτίου 06, 2013, 11:56 »
Το Lava tube σε μέγεθος είναι από τα μεγαλύτερα σε μέγεθος vv mod το ύψος του είναι 13 εκατοστά.
Το mini Lava tube είναι 10 εκατοστά. Ποια θήκη λες είδες ? το κουτί του ?

Αποσυνδεδεμένος georgis4

• **
  • 204
« Απάντηση #146 στις: Μαρτίου 06, 2013, 12:07 »
 σε σχεση με το vamo παντος το lavaκι μια χαρα μικρουλι δειχνει (πιο κοντο και πιο λεπτο).πολυ τιμιο για τα λεφτακια του και εδω και ενα χρονο με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.

« Απάντηση #147 στις: Μαρτίου 06, 2013, 12:11 »
Το Vamo είναι 13,7 εκατοστά ... άλλο διακριτικό  :)) τα πιο μεγάλα αναφέρουμε  :))

Αποσυνδεδεμένος aithra72

• *
  • 23
« Απάντηση #148 στις: Μαρτίου 06, 2013, 12:21 »
αδειο το ειδα χωρις μπαταρια και ατμοποιητη 

Αποσυνδεδεμένος komatoza

• *
  • 90
« Απάντηση #149 στις: Μαρτίου 06, 2013, 12:32 »
Εγώ πάντως όταν πήρα το λαβακι μετά από ένα μήνα παράγγειλα προβατάκι γιατί δεν έδινε το σταθερό ρεύμα, έπεφτε και αυτό μαζί με την μπαταρία.

Στάλθηκε από το GT-I9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359883 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114240 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110724 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374792 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328166 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29356 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99927 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F