vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

489 επισκέπτες, 5 χρήστες
FINIX, manoslykos, anetost, gfilip, lagoudakis

Βοήθεια για επιλογη MOD

Αποσυνδεδεμένος Drippakias

• *
  • 91
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Βοήθεια για επιλογη MOD
« Απάντηση #165 στις: Μαΐου 17, 2013, 17:27 »
Καλησπερα σε ολους  :)
ειμαι νεος στο forum σας, αλλα και ατμιστης, περιπου ενα μηνα,
εχω καταληξει οτι θελω ενα mod, οταν τυχαια ενω βρισκομουν σε ενα μαγαζι, δοκιμασα τον ατμοποιητη μου σε ενα μηχανικο και ειδα τεραστια διαφορα στην ποιοτητα του ατμου αλλα και επισης, δεν μου εγδερνε το λαιμο το χτυπημα του , οπως μου το κανει μια απλη μπαταρια
Χρησιμοποιω μονο  dripp ατμοπ.  συγκεκριμενα τωρα τον cisco 306.
Ειμαι σε διλλημα αναμεσα στο να παρω μηχανικο η vv mod.
τα μηχανικα μου αρεσουν εμφανισιακα ιδιως το gg που εχω δει, αλλα με προβληματιζει το οτι δεν μπορω να αλλαζω την ταση , μιας και οι ατμο που εχω ειναι του εμποριου .
Τo  kick λυνει το συγκεκριμενο θεμα??

Οσον αφορα τα vv, ειναι κατα την γνωμη σας ως νεος χρηστης να παω κατευθειαν σε κατι ποιοτικο οπως το provari που διαβαζω η'  καποιο φτηνο   θα με εξυπηρετουσε?
Και μια τελευταια απορια, εχουν διαφορα στη ποιοτητα ατμισματος τα vv απο τα vw mods?

Αποσυνδεδεμένος LKLO330

• **
  • 312
« Απάντηση #166 στις: Μαΐου 17, 2013, 17:29 »
κοιτα kick και zorba

Αποσυνδεδεμένος daywalker06

• 746
« Απάντηση #167 στις: Μαΐου 17, 2013, 17:49 »
Δεν μας λες τα ohm ατμοποιητη

• *
  • 91
« Απάντηση #168 στις: Μαΐου 17, 2013, 18:11 »
Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω εναν 306 με 1.8 ,
Αν εχω καταλαβει καλα ενας με χαμηλη αντισταση δουλευει καλα σε ενα μηχανικο mod απο αποψη ατμου κτλπ.
Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω ιδεα πως να φτιαχνω αντιστασεις , οποτε αναγκαστικα χρησιμοποιω εμποριου ετοιμους, που διαφερουν στα ohm,
Γιαυτο δεν χερω τι να κανω , να παρω vv η' μηχανικο με το kick , που μου αρεσουν εμφανισιακα πιο πολλυ.

υ,γ ο ζορμπας τι ειναι?? ..

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• 1277
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #169 στις: Μαΐου 17, 2013, 18:19 »

• *
  • 91
« Απάντηση #170 στις: Μαΐου 17, 2013, 18:37 »
μαλιστα! εχει και ενδειξη για την πτωση της μπαταριας ,
οποτε μαλλον παω για μηχανικο και τον ζορμπα..
ευχαριστω  :)

Αποσυνδεδεμένος daywalker06

• 746
« Απάντηση #171 στις: Μαΐου 17, 2013, 19:15 »
Ολα καλά ειναι οταν ξέρεις πως λειτουργούν, εγω θα το σκεφτόμουν και  από άποψη μεγέθους, όταν χρησιμοποιώ τους 306 θελω κατι μικρο σε mod

Αποσυνδεδεμένος mantzaros

• **
  • 265
« Απάντηση #172 στις: Μαΐου 17, 2013, 19:28 »
μαλιστα! εχει και ενδειξη για την πτωση της μπαταριας ,
οποτε μαλλον παω για μηχανικο και τον ζορμπα..
ευχαριστω  :)

χωρις να θελω να μειωσω τον ζορμπα και τη ελληνικη δουλεια που εχει πεσει πανω του
αλλα στα ιδια λεφτα παιρνεις ενα προβατακι φιλε μου και βρισκεις την ησυχια σου
καθως ενας ζορμπας ειναι στα 80+φπα και ενα μηχανικο καλο μοντ γυρω στα 80-90 κομπλε...
με το προβατακι θα εχεις και την οθονη σου να σου λεει τι αντισταση φορας ποσο μπαταρια εχεις ακομα και ανεβοκατεβαζεις βολτ αναλογα με την ορεξη σου και κατα συνεπεια και βατ...(αυτο κανει και ο ζορμπας ανεβοκατεβαζει βατ)

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• 1223
  • Im back and vaping again.!!!
« Απάντηση #173 στις: Μαΐου 17, 2013, 19:54 »

Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω ιδεα πως να φτιαχνω αντιστασεις , οποτε αναγκαστικα χρησιμοποιω εμποριου ετοιμους
Πάρε μια ιδέα εδώ http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,16912.msg615206.html#msg615206  8)

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
« Απάντηση #174 στις: Μαΐου 17, 2013, 21:26 »
φιλε μου υπαρχουν 3 αποσο ξερω ελληνες μοντερς που ειναι και μεσα στο φορουμ αυτο με τιμες πολυ μικρες...

...
ειναι οι sokin , seb , depon

αριστα προιοντα...εχω παρει και απο τους 3

Τι έγινε βρε παιδιά? Το κάνατε επάγγελμα το άθλημα?
Πολύ πίσω έμεινα...  :))

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #175 στις: Μαΐου 17, 2013, 21:35 »
Kωστα καλοσωρισες μετα απο τοσο καιρο. :bye: :bye:
Τι λεει το Βερολινο?
Θα σβηστουν σε λιγο τα μηνυματα για αυτο μην τρομαξεις  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος tzes13

• *
  • 76
  • Μια είναι η ουσία...PANADOL EXTRA :D
« Απάντηση #176 στις: Μαΐου 17, 2013, 21:39 »

χωρις να θελω να μειωσω τον ζορμπα και τη ελληνικη δουλεια που εχει πεσει πανω του
αλλα στα ιδια λεφτα παιρνεις ενα προβατακι φιλε μου και βρισκεις την ησυχια σου
καθως ενας ζορμπας ειναι στα 80+φπα και ενα μηχανικο καλο μοντ γυρω στα 80-90 κομπλε...
με το προβατακι θα εχεις και την οθονη σου να σου λεει τι αντισταση φορας ποσο μπαταρια εχεις ακομα και ανεβοκατεβαζεις βολτ αναλογα με την ορεξη σου και κατα συνεπεια και βατ...(αυτο κανει και ο ζορμπας ανεβοκατεβαζει βατ)

Καταρχήν δεν έχω ζορμπά και δεν είμαι υπέρ τον vv-vw σε σωλήνα, αλλά πέφτει το μοντ (τρέχουν μέσα υγρά και τόσα άλλα)...χαλάει ο ζορμπάς τον βγάζεις και ατμίζεις με το μηχανικό σου (ίσως όχι τέλεια αλλά ατμίζεις). Αν χαλάσει το provari τι κάνουμε?

Γενικό συμπέρασμα την αξιοπιστία του μηχανικού μοντ (σε θέμα αντοχής) δεν την έχει κανένα πολυβολτικό , με τον ζορμπά (και παραπλήσια προϊόντα) πλησιάζουμε στην ευκολία που δίνει το πολυβολτικό στην άτμιση αλλά έχουμε και μια ''καβάτζα'' χωρίς την αγορά και μεταφορά άλλων προϊόντων

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
« Απάντηση #177 στις: Μαΐου 17, 2013, 21:45 »
Kωστα καλοσωρισες μετα απο τοσο καιρο. :bye: :bye:
Τι λεει το Βερολινο?
Θα σβηστουν σε λιγο τα μηνυματα για αυτο μην τρομαξεις  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Καλως σε βρήκα Βαγγέλη!!
Όλα καλά στο Βερολίνο!
Με τη δουλειά καλά, αλλαγές μεγάλες στην οικογενειακή μου ζωή (χώρισα...) κτλ...

Εγώ σταμάτησα με τις ιδιοκατασκευές, λόγω έλλειψης χρόνου, και το έριξα στα ετοιμα...  :))

Πήρα τον Ζmax με VW, το eGo Mod, τον Α2 και τους eGo C...
Βαριέμαι μέχρι και να στρίβω πια, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες το ξαναγύρισα στο στριφτό...

Έχω ακόμη τα δικά μου mods για τις δύσκολες ώρες.
Βασικά ένα Mini Turbo που δουλεύει σαυ θεός εδώ και χρόνια χωρίς πρόβλημα...  8)
Όταν χαλάν οι διακόπτες από τα αγοραστά με σώζει..................ι  :))
Τα υπόλοιπα βρίσκονται στην Ελλάδα..

Γιατί θα σβηστούν τα μηνύματα???

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #178 στις: Μαΐου 17, 2013, 21:49 »
Exει αλλαξει παρα πολυ προσωπο το φορουμ Κωστα  :yes: :yes:
Το καλο ειναι οτι μεσω ιντερνετ πλεον ενημερωνεσαι και βρισκεις οτι μοντ θες και ατμοποιητες.

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
« Απάντηση #179 στις: Μαΐου 17, 2013, 21:51 »
Ναι αυτό το έχω δει...
Πάνε ευτυχώς οι εποχές που υπήρχαν προϊόντα φτιαγμένα σε ευρωπαικές χώρες κτλ...
Χαίρομαι που το ηλεκτρονικό τσιγάρο έγινε αυτό που θα έπρεπε να ήταν από παλιά... ;)

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 17, 2013, 21:58 από Tem »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359937 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450242 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110733 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374851 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328204 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6438 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99934 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F