vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Αλλαγή υγρών, καθαρισμός μυρωδιών

Αποσυνδεδεμένος steverway

• *
  • 21
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αλλαγή υγρών, καθαρισμός μυρωδιών
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2014, 16:40 »
Μου ειχανε πει οτι καθε φορα που αλλαζω γευση καλο ειναι να αλλαζω και ανταλακτικο αλλα καηκαμε αν μεστην μερα αλλαζω 2-3 ανταλακτικα.

Συνεπως δεν υπαρχει καποιο προβλημα περα απτο νερο που φθειρει την κεφαλη (οπου δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο)

Αποσυνδεδεμένος white varadero

• 871
  • Γιώργος.
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2014, 16:42 »
Παιρνεις και δευτερο ατμοποιητη.
Αυτη ειναι η λύση.
Και τρίτο αν εχεις κα τριτη γευση.

send from my varadero now Free

• *
  • 21
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2014, 16:47 »
εχω 4-5 γευσεις και θελω να τις συνναλαζω ολες σχεδον μεστην μερα. Δεν με συμφερει να παρω εξτρα ατμοποιητη και ανταλακτικο..

Αλλα στο μελλον αν βαρεθω θα αναγκαστω  :(

« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2014, 16:53 »
Υπαρχει και η λυση του επισκευασιμου και να αλλαζεις βαμβακι.    :)

Συνεχισε οπως εισαι καλα ειναι.   :)

• *
  • 21
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2014, 17:09 »
Επισκευασιμου; καλο μου ακουγεται αν και δεν γνωριζω περι τηνος προκεται. Θα συνεχιζω ετσι και στο μελλον βλεπουμε  :D

Αποσυνδεδεμένος white varadero

• 871
  • Γιώργος.
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2014, 17:15 »
εχω 4-5 γευσεις και θελω να τις συνναλαζω ολες σχεδον μεστην μερα. Δεν με συμφερει να παρω εξτρα ατμοποιητη και ανταλακτικο..

Αλλα στο μελλον αν βαρεθω θα αναγκαστω  :(

αν εχεις 4-5 γευσεις κοιτα να κατασταλλαξεις τουλάχιστον σε δυο,παρε αλλον έναν ατμοποιητη και θα εισαι ενταξει.

κράτα τα γραπτα μου και την ημερομηνια και ξαναδεστα μετα από καιρο για να καταλάβεις ποσο δικιο εχω.

αυτά από εμενα.

δεν γινεται να εχεις τοσες γευσεις,να θελεις να τις αλλαζεις,αλλα να μην θελεις να παρεις αλλον ατμοποιητη αλλα ουτε και άλλο ανταλλακτικο να βαζεις κάθε τοσο.

κατι δεν κολαει.

κατσε ηρεμησε,κλειδωσε στο μυαλο σου δυο το πολύ γευσεις και θα εισαι μια χαρα.

μπορει το ητ να μας δινει την δυνατοτητα να δοκιμάζουμε,αλλα ποτε να μην ξεχναμε ότι όταν καπνιζαμε δεν είχαμε επανω μας 5 διαφορετικα πακετα τσιγαρων με γευσεις.

ακομη και να υπηρχαν εμεις δεν θα τα είχαμε.

• *
  • 21
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2014, 18:05 »
Ειμαι ακομα πρωταρης ατμιστης(1 μηνα και κατι). Ισως γιαυτο :)

Ευχαριστω για την συμβουλη!  :D

« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2014, 18:23 »
Επειδη εισαι πρωταρης καλα κανεις αλλα στην πορεια θα το διαπιστωσεις οτι αυτο που λεει ο White Varadero ειναι και το λογικο.

Κι εγω ξεκινησω με πολλες γευσεις και τωρα συνηθως ειμαι με 1 σταθερη καπνικη στον μεγαλο και εχω 2 μικρους για αλλαγες. Γλυκο κτλ.

;)

• *
  • 21
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2014, 20:03 »
Σωστος :)  :thumpup:

Από το συντoνισμό: Για να εκφράζετε επιδοκιμασία ή ευχαριστία παρακαλώ χρησιμοποιείτε το κουμπί Bravo.
Μηνύματα χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο θα σβήνονται
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 29, 2014, 19:19 από Nemesis_rds »

Αποσυνδεδεμένος IreneS

• **
  • 280
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #54 στις: Απριλίου 27, 2015, 14:06 »
Επειδή χρησιμοποιώ υγρά που αφήνουν πολλά κατάλοιπα τελευταία και έχω 2 ατμοποιητές ουσιαστικά, πέρασα σήμερα από ένα φαρμακείο για να πάρω φαρμακευτικό οινόπνευμα για τα πολύ συχνά πλυσίματα που χρειάζονται οι ατμοποιητές και τα επιστόμια (δεν πλένω ανταλλακτικές κεφαλές). Η φαρμακοποιός μου είπε να αποφύγω το οινόπνευμα και να δοκιμάσω φυσιολογικό ορό. Φαίνεται αθώο και αρκετά οικονομικό, κάνει ομως δουλειά, το έχει δοκιμάσει κανείς;

Αποσυνδεδεμένος megst

• 1278
  • Γιώργος
« Απάντηση #55 στις: Απριλίου 27, 2015, 14:19 »
Στα μεταλλικά (ss) μέρη, δεν έχεις πρόβλημα με το οινόπνευμα. Απλά, καλό ξέπλυμα.
Προσωπικά, τα πλαστικά μέρη δεν τα καθαρίζω με οινόπνευμα.

Αποσυνδεδεμένος Christos_swc

• **
  • 194
« Απάντηση #56 στις: Απριλίου 27, 2015, 15:09 »
Αν μιλαμε για καθαρο οινοπνευμα (οχι φωτιστικο) τοτε δεν υπαρχει προβλημα, ειδικα αν μετα το καθαρισμα το ξεπλυνεις με νερο να φυγει το οινοπνευμα.
Τωρα το καθαρο οινοπνευμα ειναι πανακριβο λογω φορων αλλα το φαρμακευτικο οινοπνευμα στα φαρμακεια ειναι παμφθηνο γιατι ειναι μετουσιωμενο με μια πολυ πικρη ουσια για να μη μπορει να χρησιμοποιηθει για ποτοποιια, οποτε γλυτωνεις τους φορους.
Μιλαμε για 420ml οινοπνευματος 95 βαθμων με 3 ευρω...
Για οσους δεν παιζουν με ακριβους ατμοποιητες η λυση ειναι απλη(!)
Εγω εχω 5 Kanger EVOD Mega (εναν απο καθε χρωμα ;D ) οποτε δουλευω 5 γευσεις.
11 ευρω ο ενας εκανε, οι 2 αγοραστηκαν κομπλε με τη μπαταρια κλπ.
Εχω ομως περισσοτερες απο 5 γευσεις σε αυτη τη φαση και οποτε χρειαστηκε να πλυνω τον ατμ/τη κανενα προβλημα, ολες οι γευσεις εφυγαν, ακομα και το tribeca.

Αποσυνδεδεμένος GiorgosRab

• 713
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
« Απάντηση #57 στις: Μαΐου 01, 2015, 12:45 »
Ισοπροπυλική αλκοόλη έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει μπάνιο ατμοποιητή; Χωρίς τα ο ρινκ εννοείται. Όπου την χρησιμοποιώ γίνονται όλα καθρέφτης! Να το επιχειρήσω;

Αποσυνδεδεμένος Yannis2810

• *
  • 84
  • Μόνο άτμισμα από 1 Απριλίου 2015...
« Απάντηση #58 στις: Ιουνίου 11, 2015, 12:45 »
Νομίζω ότι η ισοπροπυλική αλκοόλη είναι ασφαλής τρόπος καθαρισμού της δεξαμενής και του drip tip, αλλά δεν λύνει το πρόβλημα της παραμονής της προηγούμενης γεύσης στο φυτίλι της κεφαλής (coil head). Μπορεις βέβαια να ατμίσεις λίγη καθαρή βάση για να "ξεπλυθεί" η προηγούμενη γεύση, πριν προσθέσεις το επόμενο υγρό.

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #59 στις: Ιουνίου 11, 2015, 14:40 »
Λίγο necro στο post αλλά οκ...

Είμαι λίγο σαν το φίλο που ήθελε να αλλάζει 5 γεύσεις την ημέρα. ΟΚ όχι 5, αλλά 2-3 ναί.

Είδα και αποείδα με πλυσίματα και WFI και ότι μπορούσα να φανταστώ και οι γεύσεις να μην φεύγουν, πήρα έναν επισκευάσιμο, αλλαγή βαμβάκι και voila! Όρεξη να έχεις να αλλάζεις γεύσεις.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359880 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114238 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450073 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110716 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374781 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328161 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99927 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F