vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

579 επισκέπτες, 4 χρήστες
lampros_94, DARK ANGEL, manoslykos, Tem

Καλώς σας βρίσκω με πολλές απορίες!

Αποσυνδεδεμένος taxtsom

• 514
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Καλώς σας βρίσκω με πολλές απορίες!
« Απάντηση #90 στις: Δεκεμβρίου 25, 2009, 20:41 »
Γεια και σε σένα Taxtsom. Μα φυσικά και είχα στάξει πριν. Αν ήταν καμμένος, δε θα άτμιζα τώρα με τη μικρή μπαταρία, έτσι δεν είναι; Το έγραψα και παραπάνω, με τη μικρή ατμίζω κανονικότατα. Στη μεγάλη πατάω το κουμπάκι και είναι 'ντεντ'. Εγώ σαφώς δεν είμαι σε θέση να καταλάβω. Αλλά ενώ ο άτμο έδειχνε να καίγεται, τελικά η μπαταρία βγάζει πρόβλημα. Τί να πω;...  :dontknow: ...

Υ. Γ. Το RY4 κατοχυρώνεται.
Συγνωμη δεν το πρόσεξα αυτό :eyesplash:
Τηλ στον αντιπρόσωπο. Η ενλόγω μαπαταρία έχει πιθανώς το πρβλ

« Απάντηση #91 στις: Δεκεμβρίου 25, 2009, 20:48 »
Εντάξει Άμπετ. Οπότε... ζωή σε λόγου της μάλλον... ναι, είναι φορτισμένη αλλά δεν ανάβει το φωτάκι όταν πατάω... πριν από λίγο όμως αναβόσβησε μόνη της... ας βγάλω το 'bl' τώρα για να μάθω να μη λέω μεγάλες κουβέντες...

;D

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #92 στις: Δεκεμβρίου 25, 2009, 20:53 »
Ειχα μια μπαταρια ΤΙΤΑΝ ( για BL)  που έκανε τέτοια κόλπα, τελικά την ξεκοίλιασα για να δω τι παίζει και να πάρω το σπείρωμα της. Οι μπαταρίες ΗΤ δίπλα στο κουμπάκι έχουν ένα ηλ/κο κύκλωμα προστασίας. Αν η μπαταρία βραχυκυκλώσει διακόπτει τη λειτουργία της *, Αυτό γίνεται για ευνόητους λόγους προστασίας , γιατί οι μπαταρίες αν βραχυκυκλώσουν καίγονται.
Η μπαταρία σου μάλλον εμπίπτει στην κατηγορία των "μας άφησε χρόνους" . Παντως δεν ειναι και πολυ σπάνιο αυτό .

* συμφωνούν οι ηλεκτρονικοί μας ? Δεν ειμαι σίγουρος οτι εκεί ειναι το συγκεκριμένο κύκλωμα , αλλα δεν ειδα άλλο πουθενά αλλού.

ΕDIT
Μια τέτοια είδους μπαταρία έχει 600  περίπου φορτίσματα ζωή. Επισκεφτηκα τις προάλλες έναν αντιπρόσωπο ΗΤ και μου είπε ότι ο συνηθης λόγος αλλαγής μπαταριας ( εγγύηση) είναι η δυσλειτουργία, δηλ σχεδόν ποτέ δεν φτάνει να εξαντλήσει τη ζωή της (μιλάω πάντα για τις μπαταρίες που πάμε να αλλάξουμε με την εγγύηση)

Αποσυνδεδεμένος Sleeves

• *
  • 29
« Απάντηση #93 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 15:39 »
Παίδες γειά χαρά και από εμένα. Ύστερα από όσο ψάξιμο μου επέτρεπε ο χρόνος μου να κάνω για να λύσω τις απορίες μου μάλλον βρίσκομαι στο σωστό χώρο. Αν πάλι όχι προκαταβολικά συγνώμη.

Έχω λοιπόν το ego w και εγώ και έχω κάποιες απορίες ως προσφάτως μυηθείς εις το σπορ...

Βλέπω το ego w πχ από πολλά sites με διαφορετικές τιμές (έως και 30 ευρώ διαφορά για την συσκευασία με τα δύο μέσα), με διαφορετικές συσκευασίες και πολλές με δεύτερη μπράντα επάνω. Τι παίζει εκεί? Είναι η ίδια συσκευή?

που μπορώ να βρώ τι ταιρίαζει με τι? Δηλαδή με το ego w μπορώ να βάλω άλλον ατμοποιητή, cartomizer ?

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83

• 560
  • 私は彼ら蒸気よ
« Απάντηση #94 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 16:08 »
λοιπον στα πακετα παιζει το εξεις υπαρχουν πακετα w  που μπωρει να ειναι και κατοτερης  ποιοτητας αυτο δεν το ξερουμε αν δεν το δουμε απο κοντα υπαρχουν παντως ποιοτητες και ποιοτητες ειναι σιγουρο . παμε στην συμβατότητα ολες οι μπαταριες που αναγραφουν ego-t .ego-w .ego-c .giant . και οτι μπαταρια εχει το ιδιο βιδωμα μπωρουν να παρουν τους ιδιους ατμοποιητες  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Sleeves

• *
  • 29
« Απάντηση #95 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 21:36 »
Ευχαριστώ Μανώλη!

Αποσυνδεδεμένος ΝΙΚΗ

• 2
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #96 στις: Ιανουαρίου 22, 2012, 02:08 »
Γεια χαρά στην όμορφη παρέα.ειπα να προσθεσω κι εγω μερικεσ αποριουλες ;) Προσπάθησα να βρω απάντηση στις απορίες μου μπαίνοντας εδώ αλλά μπερδεύτηκα.... λοιπόν  ατμιζω περίπου μια  εβδομάδα  tobacco της nobacco με νικοτίνη 11mg και θέλω να το αλλάξω. διάβασα διάφορα περί αναλογιων pg -mg κλπ  και η ερωτηση ειναι αν μπορω να βρω ένα συμπαθητικό υγρό να ατμιζω αλλά  ΕΤΟΙΜΟ, που να χει λιγότερο pg και περισσότερο vg χωρίς να μπω στη διαδικασία να κάνω μονή μου μίξεις ?κι αν ναι ποιο ειναι αυτο κι από πού το προμηθεύεστε? υπάρχει κάποιο site ?διάβασα πχ για το tribeca της  halo αλλα δεν ξερω από πού να το παραγγείλω :dontknow: παιδιά λιγο απ τα φωτα σας pleaseeeee γιατι εχω χαθει ...

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #97 στις: Ιανουαρίου 22, 2012, 02:13 »
Μπορεις να απευθυνθεις σε μερικα μαγαζια-εμπορους που υπαρχουν και εδω στο φορουμ και να σου φτιαξουν υγρο οπως το θες ακριβως!
Θα τους βρεις στην ενωτητα με τους εμπορους του φορουμ... προσωπικα συστηνω ecocig  (www.vapeshop.gr)

Διαγραφή παράθεσης-Απάντηση σε αμέσως προηγούμενο μήνυμα
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 22, 2012, 02:18 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #98 στις: Ιανουαρίου 22, 2012, 02:15 »
...
 το tribeca της  halo αλλα δεν ξερω από πού να το παραγγείλω :dontknow: παιδιά λιγο απ τα φωτα σας pleaseeeee γιατι εχω χαθει ...
Καλωσόρισες.
Για το tribeca, κάνε κλικ στη διαφήμιση της altersmoking, πάνω-πάνω στη σελίδα  ;)

Αποσυνδεδεμένος ΝΙΚΗ

• 2
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #99 στις: Ιανουαρίου 22, 2012, 19:10 »
Ευχαριστώ πολύ παιδιά :D θα ψαχτώ λιγάκι σ' αυτά που μου είπατε κ πιστεύω να βγάλω μια άκρη! thanksssss

« Απάντηση #100 στις: Ιανουαρίου 26, 2012, 19:55 »
Χαιρετώ την κοινότητα των ατμιστών, αν και εγώ δεν καμία σχέση...  :angel:
Η μάνα μου αντιθέτως είναι καπνίστρια και αποφάσισε να το γυρισει σε ατμο!  :thumpup:
Έχει δει συγκεκριμένα αυτό το Mini & More και της άρεσε.
Εμένα από την άλλη μου φαίνεται λίγο κοροϊδία 70e για 2 μπαταρίες και 2 αντιστάσεις όμορφα τυλιγμένες.  :idiot1:
Ηθελα να ρωτήσω αν είναι όντως κοροιδία ή πράγματι αξίζει.
έχω δει αρκετές προσφορές σε άλλα μοντέλα αλλά όχι κάτι ανάλογο με το συγκεκριμένο τσιγάρο
Υ.Γ.1 πριν κράξετε να διαβάσω το φορουμ, έκανα προσπάθεια, αλλά είναι τόσες οι πληροφορίες που ένοιωσα σα να έκανα μελέτη. έπρεπε να κρατάω σημειώσεις για τα διάφορα μοντέλα και τις εμπειρίες για αυτά.
Υ.Γ.2 ήθελα να ανοίξω καινούριο θέμα αλλά δεν έβρισκα πουθενά το κουμπί και έτσι έγραψα στο θέμα που θεώρησα σχετικό

Αποσυνδεδεμένος jimkaldi

• **
  • 403
« Απάντηση #101 στις: Ιανουαρίου 26, 2012, 20:13 »
αφ ενος δεν ειναι απλα ενα gadget αλλα και ενα εργαλειο ως εκ τουτου καλο ειναι να σου ταιριαξει για πιο ομαλο ...ξεκινημα

Αποσυνδεδεμένος koalagr

• *
  • 47
« Απάντηση #102 στις: Ιανουαρίου 27, 2012, 01:16 »
@Bezedakou:
Καταρχάς καλωσήρθες.
Διαβάζοντας το post σου κατάλαβα ότι θέλεις να ρωτήσεις εάν ''είναι όντως κοροιδία ή πράγματι αξίζει''.
Σε αυτό λοιπόν μπορώ μόνο να απαντήσω. Η άποψη μου είναι ότι δεν είναι κοροιδία και ότι αξίζει τουλάχιστον να το δοκιμάσει. Κοροιδία είναι να πληρώνει 8 ευρώ για 2 πακέτα όμορφα τυλιγμένα σε ζελατίνα... Κάνε τον υπολογισμό και θα δείς ότι η απόσβεση γίνεται σε πολύ σύντομο χρόνο. Προτείνω να πάει σε κάποιο από τα καταστήματα που εμπορεύονται το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό τσιγάρο, να το δεί και να συζητήσει από κοντά ότι την/σε απασχολεί.

Αποσυνδεδεμένος AlfaPap

• *
  • 24
Εχει σχέσει ο ατμός ή το ντουμάνι με τα mg νικοτίνης .....
« Απάντηση #103 στις: Μαΐου 04, 2012, 13:43 »
Χρησιμοποιώ προιόντα Nobacco. Εχω το Hybrid , το ego-t και κατα περιόδους ego-w. Χρησιμοποιώ υγρά cigar . Μετά από μια παραγγελία υγρών από 11 mg νικοτίνης που χρησιμοποιούσα εώς τώρα σε 6 mg διαπίστωσα ότι ο ατμός ή κ γενικά το ντουμάνι που εκπνέω έχει μειωθεί στο μισό σε σχέση με πριν.
Αυτό συνέβει σε όλες τις συσκευές μου. Φταίει άραγε η παρτίδα των υγρών ή ότι ελάττωσα την νικοτίνη ....

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
Η νικοτινη εχει σχεση με το χτυπημα,οχι με το ντουμανι... :nope:
Σχεση μεγαλη με το ντουμανι εχει η βαση των υγρων (οσο περισσοτερη VG τοσο περισσοτερο ντουμανι αλλα και λιγοτερο χτυπημα).....
Απο εκει και πέρα παιζει σιγουρα ρολο (μικρότερο όμως) το τι ειδους ατμοποιητη χρησιμοποιείς (LR ή NR) καθως και το σε ποσα βολτ ατμιζεις (αν υποθεσουμε οτι χρησιμοποιεις VV συσκευη...) .....
 :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360141 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450456 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29381 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F