vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

386 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, treloneritis, camber

Είναι στ'αλήθεια ακριβό το ηλεκτρονικό τσιγάρο?

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • Φύλο: Άντρας
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
Απ: Είναι στ'αλήθεια ακριβό το ηλεκτρονικό τσιγάρο?
« Απάντηση #330 στις: Απριλίου 20, 2013, 02:45 »
Κάποια στιγμή πήγα να πιστέψω πως ξέφυγα οικονομικά σε σχέση με το τι θα πλήρωνα για το κτ. Και τότε το είδα.... Πλέον οι καπνοί βγαίνουν 12άρια! 12 γραμμάρια με την τιμή που είχαν τα 25άρια, αν το μετρήσεις με τις τώρα τιμές των τσιγάρων πρέπει να προσπαθήσεις για να γίνει ακριβότερο το ητ...

Αποσυνδεδεμένος Stellitsa

• *
  • 52
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #331 στις: Απριλίου 20, 2013, 08:35 »
όλα είναι σχετικά... και παίζουν ρόλο πολλά πράγματα.... διαβάζω κατα καιρούς το θέμα και τελικά δεν ξέρω αν έχει νόημα..........

ερώτηση : Ακριβότερο ή όχι στην τσέπη το ηλεκτρονικό τσιγάρο ;

απάντηση : Απίστευτη διαφορά στην Υγεία, όλα τα άλλα να έχουμε να λέμε.

Αποσυνδεδεμένος Brian Clough

• *
  • 62
« Απάντηση #332 στις: Απριλίου 20, 2013, 08:51 »
Δεν ειναι ακριβοτερο σε καμια των περιπτωσεων. Απλα στην αρχη μεχρι να κατασταλλαξει ο ατμιστης ειναι λογικο να δωσει κατι παραπανω για ενα μικρο χρονικο διαστημα. Τα χρηματα αυτα τα κανει ομως αποσβεση, ειδικα με τα DIY. Μην ξεχναμε οτι ενα φτηνο πακετο τσιγαρα κανει 3 Ευρω, ο καπνιστης ενος μονο πακετου δινει 90 Ευρω το μηνα και 1100 το χρονο.
Ουτε για πλακα...με τα λεφτα αυτα αγοραζεις 2 προβαρι, 3 απο τους καλυτερους ατμο που κυκλοφορουν και συρμα,φυτιλι,υγρα, αρωματα στο φουλ.
Και προσεξτε, μιλαμε για αναλογια χρηματων φθηνων τσιγαρων με σουπερ λουξ καταστασεις η.τ. 

Αποσυνδεδεμένος ΔΗΜΗΤΡΗΣ76

• *
  • 72
  • ΧΨ+Α
« Απάντηση #333 στις: Απριλίου 20, 2013, 09:33 »
Μπορεις να το κανεις να είναι πιο ακριβό αλλά και πιο φτηνό αντίστοιχα. Εξαρτάται από το πόσο συγκρατημένος είσαι, αν σε διακατέχει υπερκαταναλωτισμός και πόσο εύκολα βαριέσαι (βέβαια αυτό δημιουργεί και περαιτέρω προβληματα και σε άλλα επίπεδα).
   Αυτό που θεωρώ αντικειμενικό, είναι τότε που προτωεμφανίστηκαν όπου και ήταν υπερκοστολογημένα. Σήμερα με τον ανταγωνισμό και το εύρος των συσκευών αλλά και των υγρών, δεν υφίσταται πλέον.
    Κλείνοντας δεν θεωρώ ότι υπάρχει ακριβό Η.Τ, αλλά ακριβές ή οικονομικές επιλογές.

Αποσυνδεδεμένος antreas700

• **
  • 104
« Απάντηση #334 στις: Απριλίου 20, 2013, 10:15 »
τα λεφτα που εδωσα σε ενα χρονο για το η.τ. ειναι σηγουρα πολυ λιγοτερα απο το κανονικο οταν αγοραζεις με συνεση και οχι αλογιστα δεν ξεφευγεις για να ξεπερασεις τα λεφτα στο η.τ. πρεπει να αγοραζεις 5 πεντε ατμο και να χρησιμοποιας τον ενα και να αλλαζες συνεχεια μοτ

Αποσυνδεδεμένος noob

• *
  • 52
« Απάντηση #335 στις: Απριλίου 20, 2013, 10:20 »
Εγω θα το θεσω ως εξης..για οσους το η.τ ειναι απλα ενας αντικαταστατης του κανονικου τσιγαρου, σαφως και ειναι πολυ οικονομικο. Για οσους εχει γινει χομπι, απλα θα πω οτι ειναι οικονομικοτερο απο αλλα ;)
Αλλοι εχουν τα γρηγορα αμαξια, αλλοι εχουν τα ταξιδια. Ε, αλλοι γουσταρουν να ατμιζουν με πολλα και διαφορα ομορφα συνεργα.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος ksakis

• **
  • 355
  • PAOK , my childrem,my linux, & my Stratocaster κλπ
    • KSakiS Web
« Απάντηση #336 στις: Απριλίου 20, 2013, 10:49 »
Στο ξεκινημα νομιζω ειναι ακριβοτερο απο το κ.τ. γιατι εισαι σε φαση ψαξιματος να βρεις αυτο που σε ικανοποιει.
Περνεις 6-7-8 ατμο να τσεκαρεις,10-12 γευσεις υγρων και γενικα ψαχνεσαι.
Ενα μηνα ατμιζω και εχω χαλασει αρκετα χρηματα.........
Αλλα που θα παει? ??? ? θα καταληξω και σε ατμο (γιατι νομιζω μετα την παραγγελια του provari απο mod ηρεμησα) και σε γευσεις και τοτε θα γινει οικονομικοτερο το ατμισμα
ε καλά άμα πάρεις τόσους ατμοποιητές και τόσα υγρα, λογικό έιναι να χαλάσεις παραπάνω. Εσυ το παράκανες το θέμα :-)
Αλλά: Επειδή όντως για ένα σετ ειδικά αν δεν ξέρεις θα δώσεις κάποια λεφτά μαζεμένα, χαλάς λεφτά, αλλά υπάρχει το αλλά που λέει: Π.χ. εγώ έδωσα αν θυμάμαι καλα 39€ για το 1ο μου σετ με 2 μπαταρίες, και ένα υγρό δωρεάν με το σετ με 30ml. Την επόμενη χάλασα σε άλλο άλλα 30€ στο περίπου, μετά απο μια εβδομάδα παίρνοντας και κάποια συμπυκνωμένα αρώματα μαζί με 2 ατμοποιητές και κάποιες βάσεις. Φτάσαμε σε μισό μήνα να δώσω 70€ στρογγυλά. (αρκετα πολύ θα έλεγα) μετά απο μια εβδομάδα αγόρασα 2 ατμοποιητές και άλλες 2-3 βάσεις αν θυμάμαι καλά, και κάποια πάλι συμπυκνωμένα αρώματα (εχω φτάσει να έχω περίπου 30-35 συμπυκνωμένα αρώματα έπειτα απο 10 μήνες, και κατι ψιλά) δίνοντας στο περίπου κάνα εικοσάρικο. οποτε σε 20 μέρες τώρα είχα δώσει περίπου 90€ (είναι πολλά για να λέμε και την αλήθεια). Α και άλλη μια μεγαλύτερη μπαταρία 1100mA που έκανε 20€ στρογγυλά στο περίπου, οπότε ήταν 110€ στις 20 μέρες. Για κάνα 2μηνο μετά όμως, όταν πήγαινα να πάρω καποιον ατμοποιητή έπαιρνα μαζί του και 2-3-4 αρώματα συμπυκνωμένα, με το σκεπτικό ότι δε βαριέσαι 10-15€ τι είναι; 2-3 μέρες τσιγάρα. άρα άρχισε να πέφτει κάθε μήνα το πάγιο αυτό. οπότε και το μέσο όρο. αργότερα πήρα και 2 μοντ σε 2 μήνες, παράλληλα απο αλλού είχα πάρει κάποιες βάσεις, πάλι 36αρες και μηδενικές γιατί κατέβαζα πάντα τη νικοτίνη στο επιθυμητό αποτέλεσμα για μενα, 3 vivinova και αργότερα και 2 επισκευάσιμους ατμοποιητές, αρκετά μέτρα φυτίλι και διάφορα συρματα με θερμική αντίσταση χρωμονικελίνης και χωρίς, που εκεί πραγματικά έφυγαν στο σύνολο πολλά λεφτά. Το θέμα έιναι πως τώρα τίποτα να μην ξαναπάρω, έχω για να ατμίζω πάνω απο 6 μήνες χωρίς να αγοράσω τίποτα, και πιστεύω πως με τους ατμοποιητές που κατέληξα έχω και τη μέγιστη απόλαυση. Γιατί στην αρχή σε ενδιαφέρει να σταματήσεις το τσιγάρο. μετά όμως που το έχεις σταματήσει και πιστεύεις πως δε θα ξαναγυρίσεις εκεί, ψαχνεις την απολαυση.
Συνεπώς, αφού βρίσκει κάποιος αυτό που πραγματικά του αρέσει όσον αφορά τα υγρά αλλά και κάποιο καλό μοντ που μια φορά θα το πάρει, και κάνα καλό επισκευάσιμο ατμοποιητή και απόλαυση υπαρχει, αλλά και μηδαμινό κόστος απο κάποια στιγμή και έπειτα. το μέσο όρο δεν έχει πέσει σχεδον στο 0 λόγω του ότι πάρθηκαν τα μοντς, οι επισκευασιμοι κ.λ.π. κ.λ.π. .εγώ για 5 μήνες την είχα βγάλει με 2-3 vivi nova που επισκεύαζα μόνος μου, αλλά μετά πήρα 2 killers. Αν πουμε πως έχω δώσει μέχρι τώρα και 400€ ή 500€ (φυσικά λέω πολλά παραπάνω απο αυτά που έδωσα για να είμαι μέσα), πάλι βάσει του παρακάτω banner, καλά πάω:

Εγω θα το θεσω ως εξης..για οσους το η.τ ειναι απλα ενας αντικαταστατης του κανονικου τσιγαρου, σαφως και ειναι πολυ οικονομικο. Για οσους εχει γινει χομπι, απλα θα πω οτι ειναι οικονομικοτερο απο αλλα ;)
Αλλοι εχουν τα γρηγορα αμαξια, αλλοι εχουν τα ταξιδια. Ε, αλλοι γουσταρουν να ατμιζουν με πολλα και διαφορα ομορφα συνεργα.  :thumpup:

Δε νομίζω πως αυτοί που το έχουν μόνο σαν χόμπι και δεν το ξεκίνησαν από προσπάθεια να σταματήσουν το τσιγάρο είναι πολλοί. πιστεύω πως είναι ελάχιστοι. τουλάχιστον εγώ δεν έχω γνωρίσει κανεναν που το ξεκίνησε έτσι φλου χωρίς να καπνίζει πριν. Μπορεί τώρα να το έχει σαν χομπι, με την έννοια πως δε το χρειάζεται ή δεν κάνει πλέον χωρίς αυτό, αλλά το ξεκίνησε, ήταν λόγω αντικατάστασης του τσιγάρου.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 20, 2013, 10:57 από ksakis »

Αποσυνδεδεμένος GanaG

• **
  • 371
  • Τα πάντα είναι ατμός ... (Θρασύβουλος)
« Απάντηση #337 στις: Απριλίου 20, 2013, 11:02 »
Με δεδομένη την απληστία, την περιέργεια και το ανικανοποίητο της
ανθρώπινης φύσης που μας μετατρέπουν σε κυνηγούς της απόλαυσης
είναι θέμα χρόνου για όλους μας να ξοδέψουμε παραπάνω χρήματα
από όσα επιβάλει το μέτρο (εδώ η κρίση βοηθάει βάζοντας όρια).

Εάν κάνουμε την σύγκριση με τιμές καπνού προ φόρων δλδ περίπου
10€ για ένα τέταρτο του κιλού ψιλοκομμένο καπνό και 5€ χαρτάκια
τότε το ητ βγαίνει ακριβό μόνο από την απόσβεση του εξοπλισμού χωρίς
να λογαριάσουμε υγρά και αναλώσιμα.

Ευτυχώς το κράτος με την βοήθεια της τρόικας έχει δεκαπλασιάσει το κόστος
του καπνίσματος με τους επιπλέον φόρους και δεν έχει φορολογήσει ακόμα
το ητ οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να φτάσουμε το κόστος
του κτ. Βέβαια στην τελική σύγκριση όπως προαναφέρθηκε δεν πρέπει να
αφήσουμε απέξω και την βελτίωση της υγείας μας.
Αλήθεια πόσο να αξίζει το λαχάνιασμα ή το ροχαλητό  ;)

Αποσυνδεδεμένος smokerina

• **
  • 183
  • Η φτώχεια που δεν έχει χρέη είναι μεγάλος πλούτος.
« Απάντηση #338 στις: Απριλίου 20, 2013, 11:07 »
εδω μου θυμισες αυτο... Λάθη που κάναμε ως νέοι στο η.τ

προχθες πεταξα 6-7 υγρα στον νεροχυτη.... υγρα που ειχα παρει εδω και 1,5 χρονο τωρα...
Εγω υγρα που δεν τα θεωρω καλα δεν τα προτεινω ή δινω σε αλλον (μιλαω για υγρα που δεν μου αρεσαν ατμιστικα)...
Κοίτα προτιμώ να τα χαρίσω τα υγρa  ( oxi ληγμένα η παλιά )
  που δεν μου άρεσαν γευστικά , παρά να τα πετάξω . Ένα υγρό που δεν μου άρεσε έμενα ο άλλος το λατρεύει , γιατί λοιπόν να πετάξω το  Bebeka  που για κάποιους είναι βασικό τους υγρό και να μην το δώσω .  :dontknow:

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 20, 2013, 11:18 από smokerina »

Αποσυνδεδεμένος Tolias

• *
  • 80
« Απάντηση #339 στις: Απριλίου 26, 2013, 18:13 »
Πιστευω πως το η.τ. ειναι πιο οικονομικο .Μπορει να φενεται πιο ακριβο γιατι δινεις μαζεμενα καποια χρηματα ενω στο  κ.τ δινεις  5ευρα καθε μερα.Αλλα σε βαθος χρονου σιγουρα ειναι πιο οικονομικο.

Αποσυνδεδεμένος pjdb

• **
  • 121
  • A NON PROVARI OWNER
« Απάντηση #340 στις: Απριλίου 29, 2013, 22:04 »
Η απληστια ειναι ακριβη.Εγω προσωπικα μιλωντας εχω αποθεμα για τουλαχιστον 6 μηνες σε υγρα(να ωριμαζουν)και πανω απο 10 ατμο αχρησιμοποιητους (δεν χαλανε οι ατιμοι)τους παλιους ολο και τους καθαριζω(τσιγκουνια?)ομως ειναι φθηνοτερο,χαρις και τις προσφορες των καταστηματων.

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #341 στις: Απριλίου 30, 2013, 01:55 »
Η αγορά "εξοπλισμού" μπορεί να κοστίσει από 50 ευρώ μέχρι όσο θέλεις το έτος! Με μια σχετική εγκράτεια μπορεί να χαλάσει κανείς έως 300-400 ευρώ ανά έτος αγοράζοντας πολλά πράγματα, να δοκιμάσει ατμοποιητές, να πάρει επισκευάσιμους, να αγοράσει mods και μπαταρίες....
Σε σχέση με τα υγρά, εφόσον μιλάμε για DIY υπολογίζοντας ακόμα και 5-6 ml ημερησίως των 12mg τοτε έχουμε χοντρά-χοντρά 2,3 λίτρα βάσεων με περιθώριο να πιει και λίγα ο νεροχύτης. Οι βάσεις θα κοστίσουν περίπου 130-150 ευρώ. Στα 2,3 λίτρα βάσεων θα χρειαστούν το πολύ 230 ml αρωμάτων (βάζω 10% για πολύ άρωμα, άρα έχουμε περίπου 2,5 λίτρα τελικού υγρού) που με μια μέση τιμή 6 ευρώ ανα 10 ml φτάνουμε στα περίπου 140 ευρώ και επειδή θα κάνουμε και δοκιμές θα πάρουμε εκτός από τα 23 που απαιτούνται και άλλα 12 αρώματα... δηλαδή άλλα 70 ευρώ.
Τελικά, ένα πλούσιο σχετικά κοστολόγιο που περιέγραψα πιο πάνω είναι:

- Εξοπλισμός : 400
- Βάσεις : 150
- Αρώματα : 210
Σύνολο: 760 ευρώ ανά έτος, περίπου 2 ευρώ/ημέρα πολύ πλούσια... ενώ με μια συντηρητική προσέγγιση το κόστος μπορεί να φτάσει ακόμα και στα μισά, δηλαδή το 1 ευρώ/ημέρα.

Ακόμα κι αν κάποιος ατμίζει μόνο έτοιμα "ακριβά" υγρά (πχ μόνο Tribeca ή Gevara Reserved) με κόστος ~0.65 ευρώ/ml θέλει περίπου 3.9 ευρώ τη μέρα, οπότε σύνολο  1400+400 = 1800 ευρώ.

Για τσιγάρα, ενας καπνιστής των 2 πακέτων ανά ημέρα θέλει 365 * 8 = 2950 ευρώ! ενώ ένας καπνιστής στριφτού των 25gr/ημέρα (~40 τσιγαράκια) μαζί με χαρτάκια και φιλτράκια θέλει περίπου 2400 ευρώ!

Φυσικά υπάρχουν κάποιοι που καπνίζουν 3 πακέτα ή ατμίζουν 10 ml, αλλα και σε αυτή τη περίπτωση το συμπέρασμα δεν αλλάζει.

Σε καθαρά οικονομική βάση κάθε σύγκριση είναι ατυχής ...

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
« Απάντηση #342 στις: Απριλίου 30, 2013, 10:03 »
Αυτές τις μέρες κάνω τον απολογισμό του έτους (!!!). Υπολόγισα τι χρήματα έχω δώσει και μου φάνηκαν πάρα πολλά, με την έννοια, ότι όταν ξεκίνησα το ητ, περίμενα ότι θα ήταν πολύ λιγότερα.
Διαβάζοντας το νήμα, υπολόγισα τι χρήματα θα έδινα με το κτ. Και η διαφορά είναι τόση -χωρίς να το έχω καταλάβει- που τα ξαναυπολόγισα μήπως και έκανα λάθος. Μπορώ να πω πλέον ότι ναι, μου βγήκε οικονομικότερο το ητ, αλλά όχι τόσο όσο περίμενα και υπολόγιζα στην αρχή. Το ποσό των χρημάτων που εξοικονόμησα έχει πλάκα... 666€!!! (Σοβαρά, μη γελάτε, τόσο ακριβώς μου βγήκε!!!)

« Απάντηση #343 στις: Απριλίου 30, 2013, 10:22 »
Πάντοτε στην αρχή ενώ φαντάζει φθηνό δεν είναι και πολλές φορές  το να δίνει κανείς μαζεμένα
χρήματα μάλιστα φαντάζει και ακριβό. Όμως σε ορίζοντα εξαμήνου και πάνω, το κόστος κτήσης
και ανάλωσης όλο και μικραίνει, τότε πρέπει να δει κανείς το η.τ. σαν μηνιαίο έξοδο και όχι
σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα.
Ειδικά δε αν πρόκειται για συσκευές ακριβές το άμεσο κόστος εκτινάσσεται αλλά αυτό δεν είναι πάντα, εκτός και αν κάποιος συνεχίσει σε ίδιους ρυθμούς  :))
Πάντως για τους ατμιστές με υγρά DIY το ημερήσιο κόστος είναι περίπου 0,5 € τα υπόλοιπα είναι
όσο έχει και θέλει ο καθένας  :)

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1945
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #344 στις: Απριλίου 30, 2013, 12:37 »
Η αγορά "εξοπλισμού" μπορεί να κοστίσει από 50 ευρώ μέχρι όσο θέλεις το έτος! Με μια σχετική εγκράτεια μπορεί να χαλάσει κανείς έως 300-400 ευρώ ανά έτος αγοράζοντας πολλά πράγματα, να δοκιμάσει ατμοποιητές, να πάρει επισκευάσιμους, να αγοράσει mods και μπαταρίες....
Σε σχέση με τα υγρά, εφόσον μιλάμε για DIY υπολογίζοντας ακόμα και 5-6 ml ημερησίως των 12mg τοτε έχουμε χοντρά-χοντρά 2,3 λίτρα βάσεων με περιθώριο να πιει και λίγα ο νεροχύτης. Οι βάσεις θα κοστίσουν περίπου 130-150 ευρώ. Στα 2,3 λίτρα βάσεων θα χρειαστούν το πολύ 230 ml αρωμάτων (βάζω 10% για πολύ άρωμα, άρα έχουμε περίπου 2,5 λίτρα τελικού υγρού) που με μια μέση τιμή 6 ευρώ ανα 10 ml φτάνουμε στα περίπου 140 ευρώ και επειδή θα κάνουμε και δοκιμές θα πάρουμε εκτός από τα 23 που απαιτούνται και άλλα 12 αρώματα... δηλαδή άλλα 70 ευρώ.
Τελικά, ένα πλούσιο σχετικά κοστολόγιο που περιέγραψα πιο πάνω είναι:

- Εξοπλισμός : 400
- Βάσεις : 150
- Αρώματα : 210
Σύνολο: 760 ευρώ ανά έτος, περίπου 2 ευρώ/ημέρα πολύ πλούσια... ενώ με μια συντηρητική προσέγγιση το κόστος μπορεί να φτάσει ακόμα και στα μισά, δηλαδή το 1 ευρώ/ημέρα.

Ακόμα κι αν κάποιος ατμίζει μόνο έτοιμα "ακριβά" υγρά (πχ μόνο Tribeca ή Gevara Reserved) με κόστος ~0.65 ευρώ/ml θέλει περίπου 3.9 ευρώ τη μέρα, οπότε σύνολο  1400+400 = 1800 ευρώ.

Για τσιγάρα, ενας καπνιστής των 2 πακέτων ανά ημέρα θέλει 365 * 8 = 2950 ευρώ! ενώ ένας καπνιστής στριφτού των 25gr/ημέρα (~40 τσιγαράκια) μαζί με χαρτάκια και φιλτράκια θέλει περίπου 2400 ευρώ!

Φυσικά υπάρχουν κάποιοι που καπνίζουν 3 πακέτα ή ατμίζουν 10 ml, αλλα και σε αυτή τη περίπτωση το συμπέρασμα δεν αλλάζει.

Σε καθαρά οικονομική βάση κάθε σύγκριση είναι ατυχής ...

Έτσι ακριβώς είναι φίλτατε!!! Πολύ σωστή προσέγγιση (και μάλλον λίγο τραβηγμένη προς τα πάνω θα έλεγα!) η οποία καλό θα ήταν να μπει κάπου ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ και σε ιδιαίτερο σημείο, ώστε να μπορούν τα νέα μέλη που έχουν τέτοιου είδους προβληματισμούς

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351385 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104207 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96275 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321463 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602297 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11601 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3104 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609832 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154978 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161972 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4361 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17725 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias