Στο ξεκινημα νομιζω ειναι ακριβοτερο απο το κ.τ. γιατι εισαι σε φαση ψαξιματος να βρεις αυτο που σε ικανοποιει.
Περνεις 6-7-8 ατμο να τσεκαρεις,10-12 γευσεις υγρων και γενικα ψαχνεσαι.
Ενα μηνα ατμιζω και εχω χαλασει αρκετα χρηματα.........
Αλλα που θα παει? ? θα καταληξω και σε ατμο (γιατι νομιζω μετα την παραγγελια του provari απο mod ηρεμησα) και σε γευσεις και τοτε θα γινει οικονομικοτερο το ατμισμα
ε καλά άμα πάρεις τόσους ατμοποιητές και τόσα υγρα, λογικό έιναι να χαλάσεις παραπάνω. Εσυ το παράκανες το θέμα :-)
Αλλά: Επειδή όντως για ένα σετ ειδικά αν δεν ξέρεις θα δώσεις κάποια λεφτά μαζεμένα, χαλάς λεφτά, αλλά υπάρχει το αλλά που λέει: Π.χ. εγώ έδωσα αν θυμάμαι καλα 39€ για το 1ο μου σετ με 2 μπαταρίες, και ένα υγρό δωρεάν με το σετ με 30ml. Την επόμενη χάλασα σε άλλο άλλα 30€ στο περίπου, μετά απο μια εβδομάδα παίρνοντας και κάποια συμπυκνωμένα αρώματα μαζί με 2 ατμοποιητές και κάποιες βάσεις. Φτάσαμε σε μισό μήνα να δώσω 70€ στρογγυλά. (αρκετα πολύ θα έλεγα) μετά απο μια εβδομάδα αγόρασα 2 ατμοποιητές και άλλες 2-3 βάσεις αν θυμάμαι καλά, και κάποια πάλι συμπυκνωμένα αρώματα (εχω φτάσει να έχω περίπου 30-35 συμπυκνωμένα αρώματα έπειτα απο 10 μήνες, και κατι ψιλά) δίνοντας στο περίπου κάνα εικοσάρικο. οποτε σε 20 μέρες τώρα είχα δώσει περίπου 90€ (είναι πολλά για να λέμε και την αλήθεια). Α και άλλη μια μεγαλύτερη μπαταρία 1100mA που έκανε 20€ στρογγυλά στο περίπου, οπότε ήταν 110€ στις 20 μέρες. Για κάνα 2μηνο μετά όμως, όταν πήγαινα να πάρω καποιον ατμοποιητή έπαιρνα μαζί του και 2-3-4 αρώματα συμπυκνωμένα, με το σκεπτικό ότι δε βαριέσαι 10-15€ τι είναι; 2-3 μέρες τσιγάρα. άρα άρχισε να πέφτει κάθε μήνα το πάγιο αυτό. οπότε και το μέσο όρο. αργότερα πήρα και 2 μοντ σε 2 μήνες, παράλληλα απο αλλού είχα πάρει κάποιες βάσεις, πάλι 36αρες και μηδενικές γιατί κατέβαζα πάντα τη νικοτίνη στο επιθυμητό αποτέλεσμα για μενα, 3 vivinova και αργότερα και 2 επισκευάσιμους ατμοποιητές, αρκετά μέτρα φυτίλι και διάφορα συρματα με θερμική αντίσταση χρωμονικελίνης και χωρίς, που εκεί πραγματικά έφυγαν στο σύνολο πολλά λεφτά. Το θέμα έιναι πως τώρα τίποτα να μην ξαναπάρω, έχω για να ατμίζω
πάνω απο 6 μήνες χωρίς να αγοράσω τίποτα, και πιστεύω πως με τους ατμοποιητές που κατέληξα έχω και τη μέγιστη απόλαυση. Γιατί στην αρχή σε ενδιαφέρει να σταματήσεις το τσιγάρο. μετά όμως που το έχεις σταματήσει και πιστεύεις πως δε θα ξαναγυρίσεις εκεί, ψαχνεις την απολαυση.
Συνεπώς,
αφού βρίσκει κάποιος αυτό που πραγματικά του αρέσει όσον αφορά τα υγρά αλλά και κάποιο καλό μοντ που μια φορά θα το πάρει, και κάνα καλό επισκευάσιμο ατμοποιητή και απόλαυση υπαρχει, αλλά και μηδαμινό κόστος απο κάποια στιγμή και έπειτα. το μέσο όρο δεν έχει πέσει σχεδον στο 0 λόγω του ότι πάρθηκαν τα μοντς, οι επισκευασιμοι κ.λ.π. κ.λ.π. .εγώ για 5 μήνες την είχα βγάλει με 2-3 vivi nova που επισκεύαζα μόνος μου, αλλά μετά πήρα 2 killers. Αν πουμε πως έχω δώσει μέχρι τώρα και 400€ ή 500€ (φυσικά λέω πολλά παραπάνω απο αυτά που έδωσα για να είμαι μέσα), πάλι βάσει του παρακάτω banner, καλά πάω:Εγω θα το θεσω ως εξης..για οσους το η.τ ειναι απλα ενας αντικαταστατης του κανονικου τσιγαρου, σαφως και ειναι πολυ οικονομικο. Για οσους εχει γινει χομπι, απλα θα πω οτι ειναι οικονομικοτερο απο αλλα
Αλλοι εχουν τα γρηγορα αμαξια, αλλοι εχουν τα ταξιδια. Ε, αλλοι γουσταρουν να ατμιζουν με πολλα και διαφορα ομορφα συνεργα.
Δε νομίζω πως αυτοί που το έχουν μόνο σαν χόμπι και δεν το ξεκίνησαν από προσπάθεια να σταματήσουν το τσιγάρο είναι πολλοί. πιστεύω πως είναι ελάχιστοι. τουλάχιστον εγώ δεν έχω γνωρίσει κανεναν που το ξεκίνησε έτσι φλου χωρίς να καπνίζει πριν. Μπορεί τώρα να το έχει σαν χομπι, με την έννοια πως δε το χρειάζεται ή δεν κάνει πλέον χωρίς αυτό, αλλά το ξεκίνησε, ήταν λόγω αντικατάστασης του τσιγάρου.