vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

414 επισκέπτες, 0 χρήστες

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ MEGA ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Η.Τ.!!!

Αποσυνδεδεμένος madsteam

• *
  • 8
  • Φύλο: Άντρας
    • madsteam.gr
Τελικά πήγε καλύτερα απο οτι περίμενα, αν εξαιρέσεις τον Κεφαλογιάννη που δαγκώνονταν συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος ontheset

• White Magic
  • **
  • 357
  • Η Μακεδονία είναι, ηταν και θα είναι Ελληνική
Ο ΜΟΝΟΣ λόγος που μίλησε ο ΕΟΦιτζής ηταν για το "καινούργιο βιβλίο" που μόλις εκδόθηκε.

Αποσυνδεδεμένος capable

• 599
επρεπε να μιλησει καποιος και να πει.. περασαν 4 χρονια... θα γινει ποτε ο ελενχος?  αλλα τι περιμενεται? ο αλλος πηγε στην εκπομπη για να πουλησει το βιβλιο του..

Αποσυνδεδεμένος legend7gr

• **
  • 316
  • The decisions you make define you as a person.
Εκτος απο πολυ μικρη εκπομπη δεν ειπαν κατι που δεν ξερουμε ηδη. Ακομα και ενας ασχετος που εχει ψαξει λιγο τι εστι ηλεκτρονικο τσιγαρο και υγρο αναπληρωσης, ξερει οτι τα υγρα αποτελουντε απο Νικοτηνη, pg & vg. Οποτε το θεμα που καιει, αν το ητ ειναι βλαβερο η οχι δεν απαντιθηκε... Το οτι ειναι λιγοτερο βλαβερο απο το κανονικο τσιγαρο ειναι πασιφανες...

Αποσυνδεδεμένος ntrιtz

• *
  • 61
Πιο αρνητικος απο ολους μου φανηκε ο παρουσιαστης ή ειναι ιδεα μου;

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 889
  • vape_neat
Μια χαρα τα ειπαν ολοι .

Αποσυνδεδεμένος navy

• 531
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
Πιστευω οτι βρισκονται στην φαση της "αναδιπλωσης¨ για ολα αυτα που λεγανε κατα καιρους!Ειμαστε σε καλο δρομο πιστευω! :thumpup:

dksn20

δε λέτε καλά που η εκπομπή ήταν βιντεοσκοπημένη πριν την είδηση για το ατύχημα? θα έπεφτε η λάσπη του Τάμεση! :P

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1413
ο mr ΕΟΦ δεν μιλησε ασχημα, αφου διαφημησε το βιβλιο του ειπε οτι αυτοι απλα εφαρμοζουν ενα νομο του κρατους του 2008 :dontknow: παραδεχτηκε οτι σιγουρα το η.τ. ειναι λιγοτερο βλαβερο απο το κ.τ. και εν ολιγης εριξε το μπαλακι στην πολιτεια :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Jacob13

• **
  • 238
Εκτος απο πολυ μικρη εκπομπη δεν ειπαν κατι που δεν ξερουμε ηδη. Ακομα και ενας ασχετος που εχει ψαξει λιγο τι εστι ηλεκτρονικο τσιγαρο και υγρο αναπληρωσης, ξερει οτι τα υγρα αποτελουντε απο Νικοτηνη, pg & vg. Οποτε το θεμα που καιει, αν το ητ ειναι βλαβερο η οχι δεν απαντιθηκε... Το οτι ειναι λιγοτερο βλαβερο απο το κανονικο τσιγαρο ειναι πασιφανες...

+1

Αποσυνδεδεμένος lefterisGR

• *
  • 60
Ερώτηση: Το η.τ. είναι μέθοδος διακοπής του καπνίσματος;
Πετρόπουλος: Το η.τ. είναι μέθοδος διακοπής του πραγματικού τσιγάρου.

ολο το ρεζουμε της υποθεσης !! :thumpup: :thumpup: :thumpup:
και η απαντηση μας προς ολους αυτους που μας κανουν κατα καιρους την ερωτηση με το υφακι ( κωλοφατσα 100%)
"και τωρα εσυ θα το κοψεις?"

Αποσυνδεδεμένος djfloor

• Δεν είμαι συλλέκτης, ατμιστής είμαι
  • **
  • 199
Πιο αρνητικος απο ολους μου φανηκε ο παρουσιαστης ή ειναι ιδεα μου;
Είμαι σίγουρος οτι έχει θησαυρίσει, μια για διαβήτη, μία για το έλκος.... ε, τα δωράκια του θα τα πέρνει. 

Αποσυνδεδεμένος lakissim

• Είμαι και εγώ ένας
  • **
  • 164
  • No power No magic !!!
Απο ποτε το η/τ ειναι φαρμακο; Φερτε τον Δημητρη απο την αμερικη και την πιπα του καλαφαν να δουμε γιατι μιλάμε !!
Ηθελα να ξερα ολοι αυτοι βιβλια εχουν βγάλει;

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• Τέλος όλα! Τώρα;
  • 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"

κ. Κεφαλογιάννη,
η εκπομπή σας της 18/2 για την διακοπή του καπνίσματος ήταν σκέτη απογοήτευση.
Αφήσατε πολλά ζητήματα (όπως λ.χ. την αποτελεσματικότητα των εναλλακτικών θεραπειών) να περάσουν αναπάντητες, αλλά είσασταν προπαγανδιστής ενάντια στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Αναφέρατε πως δεν υπάρχουν έρευνες, αλλά είσασταν θετικός πως είναι βλαβερό. Από πού, αφού δεν ξέρετε για τις έρευνες; Γιατί έρευνες υπάρχουν, αλλά δεν συμφωνούν με αυτά που λέγατε εσείς ή ο γνωστός 'ατζέντης' των φαρμακοβιομηχανιών κ. Τούντας.
Η εμπειρία μου ως χρήστης ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι σαφώς διαφορετική από τα λεγόμενά σας , καθώς και όλων των χρηστών η.τ που γνωρίζω.

Συνολικά η εκπομπή σας φαινόταν σαν θεατρική παράσταση, με τους 'ήρωες' να ανταλλάσουν ατάκες που έχουν αποστηθίσει από πριν.

Λυπάμαι πολύ για το επίπεδο της εκπομπής σας. Πραγματικά, καμία σχέση με εκπομπές υγείας σε άλλα κανάλια.

Υ.Γ. σας απαντάω ανώνυμα γιατί αυτούς τους καιρούς είναι φρόνιμο να φοβόμαστε να πω την γνώμη μου για οτιδήποτε, ειδικά σε ανθρώπους που αποδεικνύουν ότι δεν ξεφεύγουν από την πεπατημένη.

[προς megatv.com/ygeia μέσω της φόρμας επικοινωνίας]

μια χαρα πηγε η εκπομπη.
μπραβο Προεδρε!

:thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 149 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 290 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20341 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1111 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878232 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362830 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467617 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911169 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520701 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376292 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702462 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ