Καταρχην ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση για το ry69.Βλεπω οτι το ατμιζουν πολυ και αυτο σιγουρα κατι σημαινει!!...!
θα παιξω αρχικα με 18-20 σταγονες στα 10 μλ..12 ηταν πολυ λιγες δεν ηξερα ρωτησα εμαθα..χαχαχα..
Οσο για την βανιλια που μου ειπες φιλε εχω την μαυρη βανιλια η οποια ομολογω ειναι πολυ καλη ατμιζοντας την μονο με την βαση ακομα..!εμενα μου κανει..
Τωρα στο καπνικο να βαλω οποιοδηποτε αρωμα με καποιο αρωμα γλυκο μου φαινεται οτι θα χαλασω την μαγεια του ry69..
Βεβαια μια δοκιμη θα την κανω σε λιγα μλ μιας που το ειπες ετσι απο περιεργεια..Γιατι και εγω θελω που και που να φευγω απο το καπνικο και να πηγαινω σε κατι γλυκο,φρουτενιο αλλα για καμια ωριτσα μεσα στην μερα μην φανταστεις...χαχαχα..!!!
Μου φαινεται θα φτιαξω 200 ml κατευθειαν ry69 να τελειωνει η υποθεση...βασικα και τα 200 μλ με αυτα που ακουω λιγα μου φαινονται...χαχαχα..

!!!
Το μονο που λυπηθηκα ειναι οτι ειχα φτιαξει απο πριν 30 μλ απο το αρωμα καπνος της ατμος και εννοειται οτι δεν μπορω με τιποτα να το ατμισω τωρα που κανω το ry69..και δυστυχως το καπνος δεν μου αρεσε απο την αρχη για να πω την αληθεια πολυ εντονο το μελι ρε παιδι μου..

θα το αφησω να ωριμασει αναγκαστικα βεβαια μπας και θελει και αυτο το χρονο του αν και δυσκολα νομιζω θα αλλαξω γνωμη!