Επανέρχομαι στις γεύσεις από flavorart
10 γεύσεις στο mod μου σε κριτική πιό αυστηρή απο το Dancing with the Stars Είχα υποσχεθεί μια συγκεντρωτική κριτική σε όλες τις γεύσεις που δοκίμασα απο flavorart, ιδού λοιπόν
Όλες οι δοκιμές είναι στα
8-12mg περιεκτικότητα κυρίως σε
901 και 510.
Ατμίστηκαν τουλάχιστον
10ml σε κάθε δοκιμήΗ βάση ήταν σε όλες τις δοκιμές
70-100 % PG και
0-30% VG με
2-4% άρωμα και
1% MTS.
Μερικά από τα παρακάτω τα άτμισα έτοιμα απο flavor (οχι DIY), σε αυτή την περίπτωση το αναφέρω ώστε να ξεχωρίζει απο τα DIY.
Προσωπικές παρατηρήσεις (γούστα είναι αυτά)
-To ΜΤS όπως έχω ξαναγράψει βρίσκω ότι προσθέτει μάλλον παρά αφαιρεί ευχαρίστηση.
-Τείνω να καταλήξω ως προς τη βάση σε χρήση 20 % VG στο μείγμα, δίνει περισσότερο ατμό χωρίς να "πήζει" το υγρό, θέλει όμως το χρόνο της για να αφομοιωθεί στο μείγμα.
έχουμε και λέμε λοιπόν... με σειρά προτίμησης...
1. καφές esspresο
Δεν με κούρασε καθόλου, αγόρασα 10 ml άρωμα και με βλέπω να μη με φτάνει. Γεμάτη και στρογγυλή γεύση. Καμία σχέση με ότι "κεφεοειδές" έχω δοκιμάσει στο παρελθόν (παλιό και νεο capuccino nobacco, roasted απο heaven κλπ)
Πιθανότατα είναι η γεύση μου
2. perique black
Πολύ καλή και έντονη γεύση. Μοιάζει πολύ με το latakia, αλλά είναι λίγο πιό οξύ. Στο τέλος αφήνει μια ελάχιστη γευση "φαρμακίλας" που είναι κοινή σε όλες τις καπνιστικές γευσεις της flavor. Ατμίζεται ευχάριστα παντού και πάντα
...Παρένθεση για "φαρμακίλα"Μερικές φορές η φαρμακίλα είναι σχεδόν ευχάριστη όταν δεν είναι έντονη γιατί τονίζει το άρωμα. Σε άλλες περιπτώσεις όπως το Camtel είναι υπερβολική και δυσάρεστη. Μάλον πρόκειται για ένα πρόσθετο άρωμα της flavor που θα το δείτε σε όλες τις καπνογεύσεις της ακόμη και σε φρούτα ( δες παρακάτω blackberry) . Προσωπικά δεν μου αρέσει αυτή η αίσθηση. Τέλος παρένθεσης...
3. Latakia
Eξαιρετικό άρωμα, πιο ευώδες απ το perique αλλά λιγότερο έντονο στο άτμισμα. Το στόμα δεν "γεμίζει" αν με εννοείτε όπως στο perique. Θα δοκιμάσω στο μέλλον με περισσότερη περιεκτικότητα. Σχεδόν μηδέν φαρμακίλα
4, Hypnotic Myst
Γεύση φρουτώδης με ιδιαίτερο τόνο στο μήλο
Δεν μπουχτίζει , δεν κουράζει όπως άλλες φρουτώδεις που δοκίμασα κατά καιρούς
Ειναι σχεδιασμένο για ατμιστές που τους αρέσουν τα φρούτα.
Ας πούμε ότι το χαρακτηριστικό του είναι η γεμάτη γευση αλλά ως γευστική ένταση είναι έναν τόνο χαλαρότερη απο το apple. Φαρμακίλα μηδέν.
5. Cuban Supreme
Καλό άρωμα , χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο. Εχει μια ελαφριά γεύση πούρου που δυσκολεύεσαι όμως να την αντιληφθείς. Πιό πολύ έχει μια ελαφρά αίσθηση λικέρ. Πάντως το Cuban είναι άτονο, χωρίς εξάρσεις
6. Virginia
Το συγκεκριμένο άρωμα το άτμισα έτοιμο απο flavor σε βάση Velvet Cloud (VG). Αρκετά καπνιστικό άρωμα με μέτρια φαρμακίλα. Στην αρχή ξενίζει , αλλά μετά ατμίζεται καλά. Καμία σχέση με Virginia πάντως. Μου φάνηκε ως καλύτερη εκδοχή του Camtel.
7. Camtel
Ειναι το υγρό της flavor με την περισσότερη φαρμακίλα, καπνιστική γεύση ελάχιστη
8. Liquid Αmber
Στο site λέει "Warm and smooth, with a hint of fresh fruit and a delicate sourness in the aftertaste"
Δεν κατάλαβα τίποτα απ όλα αυτά ! Αδιάφορο , με αρκετή φαρμακίλα
9. Balackberry
Eπειδή το ατμίζω τώρα, δεν βλέπω την ώρα να τελειώσει. Αρκετά χάλια γεύση με έντονη φαρμακίλα. ΟΚ, μυρίζει μούρο του δάσους , δεν είναι το πρόβλημά του αυτό, αλλά δεν είναι του γούστου μου. Ποτέ δεν θα αγόραζα μούρα απ τον μανάβη , ούτε έχω πει ποτέ στον παγωτατζή να βάλει τέτοιο πράγμα στο παγωτό μου. Αλλά είπαμε , γούστα είναι αυτά. Φαρμακίλα μέτρια
( Το συγκεκριμένο ήταν έτοιμο από flavor απλά το ενίσχυσα ώστε να γίνει 10% νικοτινούχο )
10. MTS σκέτο
Επειδή η flavor λέει ότι ατμίζεται και σκέτο έφτιαξα 5ml με 2 %. Πέρα απο το ωραίο χρώμα του, δεν με ικανοποίησε.
Δεν είναι πάντως υπεύθυνο για την "φαρμακίλα" σε άλλα υγρά.
* Τα παραπάνω γούστα είναι προσωπικά, κάτι σαν δημοσιευμένα personal vapored data , οποιαδήποτε ομοιότητα γούστων ή διαφορών με άλλους συνατμιστές είναι εντελώς τυχαία και πιθανόν περιστασιακή