Από τα υγρά της Flavourart δεν παράγονται όλα στην Ιταλία. Πολλοί μέχρι σήμερα αγόραζαν είτε συσκευασίες λίτρων και ανασυσκεύαζαν σε μικρά μπουκάλια είτε λάμβανε χώρα ανωτάτη μαγειρική με υλικά DIY.
Αν και είμαι ατμιστής εδώ και έναμιση μήνα οπότε και δεν θεωρούμαι σημαντικά έμπειρος ούτε στη χρήση αλλά ούτε και στην "αγορά" που αναφέρεται στο η.τ ,οφείλω να σημειώσω πώς από τις αναζητήσεις που έχω κάνει σε φυσικά καταστήματα και σε ιντερνετικά βεβαίως ,έχω προσέξει ορισμένα πράγματα που τείνουν προς τα λεγόμενα σου Καλλιτέχνη.Συγκεκριμένα όσον αφορά τα προιόντα flavourart έχω συναντήσει διαφορετικές συσκευασίες τις περισσότερες φορές στα ελληνικά..Οι οποίες όμως εκτός από την ετικέτα διαφέρουν και στις ποσότητες.Τώρα για να χαρακτηριστεί ένα προιόν
"καθαρόαιμο" FLAVOURART(ας μου επιτραπεί η έκφραση) δεν θα πρέπει
εκτός από τη
γεύση να είναι και τα υπόλοιπα υλικά που το αποτελούν από την ίδια εταιρία έτσι όπως η ίδια τα πουλάει και ξεχωριστά στο site της?
(ένα Maxx-blend π.χ να έχει μέσα ατμιστική βάση Velvet cloud και VG ίδιας ποιότητας με του site )
Στην περίπτωση που ο Έλληνας προμηθευτής που δίνει στον μικροέμπορο ειδών η.τ ,απλά παίρνει ΜΕΓΑΛΕΣ ποσότητες από την εταιρία και τις μοιράζει κατά πως τον βολεύει για να βγάλει μεγαλύτερο κέρδος μιλάμε απλά για μία πάγια τακτική που δεν με παραξενεύει και επιβεβαιώνεται απο τις ελληνικές και διαφορετικές μεταξύ τους ετικέτες και συσκευασίες . Επίσης αυτό είναι κάτι που δεν επηρεάζει την ποιότητα του υγρού καθώς δεν αλλοιώνει την original σύσταση του από την flavourart. Θα μπορούσε κανείς να πεί οτι : δεν με απασχολεί που εσύ το πήρες σε τιμή βαρελιού και μου το πουλάς σε μπουκαλάκι "αγιασμού" από τη στιγμή που μιλάμε για έτοιμο προιόν.Όντως και γώ αφού τη βγάζω πιο φθηνά απο το κ.τ δεν θα γκρινιάξω ιδιαίτερα..
Έξαρση παραπόνων; Αλλαγή πολιτικής; Θεωρίες.
Πάντως δεν θυμάμαι ποτέ να είχε μικρότερες συσκευασίες η flavourart.
Με 15.5€ τα 50ml 36ρα με γεύση, μάλλον δεν είχε νόημα.
Θυμάται κάποιος να είχε τα διάφορα Heaven Juice η flavourart σε μικρότερες συσκευασίες;
Η "έξαρση παραπόνων" φίλε Λιάκουρα στην οποία αναφέρεται ο Καλλιτέχνης νομίζω ότι αναφέρεται στην περίπτωση όπου δεν μιλάμε απλά για μοίρασμα σε μικρότερες ποσότητες.Το αποκλείεις δλδ ο προμηθευτής του μαγαζιού που ψωνίζω έτοιμα υγρά να χρησιμοποιεί μόνο τις γεύσεις της Flavourart και απο εκεί και πέρα ότι άλλο θέλει αυτός?
Βάζει λοιπόν μια τάδε ατμιστική βάση μία τάδε VG ή PG αραιώνει με ότι νερό θέλει..και τυπώνει μια ετικέτα με το γνωστό logo me ta φρουτάκια και τα φυλλαράκια..Κάνει λοιπόν DIY με τα υλικά που θέλει αυτός και μου το προωθεί σαν αυθεντικό προιόν χωρίς να μπορεί και ο ίδιος να διατηρήσει σταθερή ποιότητα ώστε να διασφαλίσει ότι δεν θα έχει διαφορά με το original.Οπότε ναι είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες στα διαφόρων τύπων "αυθεντικά" Προιόντα της FA που συναντάμε στα ράφια αλλά και στα ιντερνετικά καλάθια.Ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσεις ποιότητα FA κατα τη γνώμη μου πάντα είναι η να πάρεις έτοιμα υγρά ή και ξεχωριστά τα υλικά για DIY κατασκευή αλλά και στις δύο περιπτώσεις απο την ίδια την εταιρία..Από το επίσημο site και μόνο..που απότι βλέπω μια χαρά φθηνά είναι .Αυτή είναι η άποψη μου