Καλημέρα.Χρόνια πολλά με υγεία και καλή χρονιά!
Αγόρασα σε κατάστημα το Soho και το φτιάξαμε σε αραίωση 15% μόνο του στα 30 ml 50/50 με 1 nicotine booster για νικοτίνη 6mg/ml.Δηλαδή βάλαμε κάπου 4.5 ml υγρού και λίγα ml VG+PG.
Το ανακάτεψα με "φραπέδιασμα" εκείνη την στιγμή, μετά πάλι την επόμενη ημέρα πολύ ελαφρώς όμως και μετά πάλι μετά απο 2 ημέρες.Σκέφτομαι να το ανακατεύω έτσι ελαφρώς κάθε 2 ημέρες, δεν το ανοίγω.Δεν το έφτιαξα πιο ελαφρύ, με το σκεπτικό πως αν μετά μου φαινόταν ελαφρύ θα έπρεπε να προσθέσω άρωμα και θα έπρεπε να ωριμάσει.
1)Αν είναι πολύ βαρύ, μπορώ να προσθέσω λίγα ml VG;
2)Θα είναι έτοιμο σε 2 εβδομάδες;Πότε να το ανοίξω;
3)Ετυχε να διαβάσω μόλις τώρα σε άλλο θέμα πως τα υγρά με χαμηλή νικοτίνη χάνουν το "χτύπημα" όσο ωριμάζουν, ισχύει;
Το 2ο υγρό που έφτιαξα, είναι το RY4 σε αραίωση 5% (Η Flavor Art προτείνει 3%) στα 30 ml-6mg/ml.-Καραμελωμένος καπνός με βανίλια)+το Hazelnut.Αν θυμάμαι σωστά, το συνολικό ποσοστό αρώματος μαζί με το φουντούκι, είναι στο 1.5%.Ελπίζω να βγεί καλό.
Εφτιαξα 30 ml και τα 2 υγρά, γιατί:
1)Μπορεί να μην βγούν καλά
2)Αν ήταν στα 60 ml θα τα βαριόμουν
3)Θα μπορώ να δοκιμάσω το κάθε υγρό σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα
Το 1ο υγρό που θα ατμίσω θα είναι το Soho, γιατί ήδη ατμίζω υγρό με βανίλια-καραμέλα.
Κάνω κάπου 2-2.5 ml την ημέρα.
Το RY4 έχει πρόβλημα αν μείνει κλειστό 1+μήνα; Δηλαδή θα ωριμάσει μέχρι κάποιο σημείο και θα παραμείνει το ίδιο;
Μου έκανε εντύπωση το Desert Ship, βαρύ καπνικό που συνδυάζεται με κάτι άλλο έντονο, πχ με ρούμι.Γιατί αν συνδυαστεί με κάποιο ελαφρύ άρωμα, θα χρειαστεί μεγαλύτερο ποσοστό, δεν θα είναι αρκετά αισθητό.Με ποιά άλλα υγρά ταιριάζει;Πιθανόν να είναι το επόμενο υγρό που θα δοκιμάσω, ανάλογα πως θα είμαι.
Σκέφτηκα και το Maxblend, αυτό θα ήταν καλό να συνδυαστεί με κάποιο άλλο για να σπάσει την γλυκάδα, δεν ξέρω πόσο γλυκό θα μου φαινόταν.