Τέλος Σεπτέμβρη πήρα το starter kit για Μ401 λευκό από heaven.
Τυπικά θα έπρεπε να έχει 1 ατμο,2 μπαταρίες (200 mAh), usb φορτιστή, αντάπτορα για πρίζα-usb, 5 φίλτρα (2 high,1low,1med,1none). Τελικά το πακέτο μου ήρθε με δυο έξτρα μπαταρίες, 1 εξτρα ατμο, και 5 εξτρα φιλτρα high. Πιθανόν να οφείλεται στο ύψος της συνολικής παραγγελίας, δεν ξέρω.
Πρώτη φορά δοκίμαζα αυτόν τον τύπο (κάτοχος bl). Φόρτισα τις μπαταρίες για 8 ώρες (φορτιστής πάνω στον αντάπτορα) έβαλα φίλτρο με low και ξεκίνησα :
Ρουφούσα, ρουφούσα... κάτι έβγαινε αλλά...μετά θυμήθηκα αυτά από το φόρουμ και... αργά, μαλακά (κάποιος έγραψε μια ωραία λέξη ''πασαλίδικα'') και μια άλλη γεύση μυρωδάτη, ντελικάτη, με μαλακό χτύπημα αλλά αισθητό. Ωραία, μου άρεσε. Μετά από κάποιες τζούρες μια αίσθηση ξηρότητας στη γλώσσα και στον ουρανίσκο (έφευγε με τον καφέ) αλλά τελείωνε γρήγορα το υγρό στο φίλτρο. Τότε γνώρισα κι εγώ το ''στάξιμο'' στον άτμο (στο bl γεμίζω το φίλτρο και στάζω εκεί μετά) που κρατάει περισσότερο από το bl. Από τότε και σε στιγμές χαλαρές και σε εσωτερικό χώρο μόνο το Μ401.
Επιπλέον :
1. cut off δεν είδα (οι κινέζοι δίνουν στα 7 sec/ 10 sec pause)
2.Οι μπαταρίες κρατούν με συνεχές άτμισμα περ. 2 ώρες, φορτίζουν σε 2 ώρες
3. Ο ατμο δουλεύει μέχρι σήμερα, χωρίς καθάρισμα όπως την πρώτη μέρα. Δεν τον πειράζω...
4. Μια μπαταρία έπεσε κάτω την ώρα που φόρτιζε (με το φορτιστή μαζί) και πέθανε επι τόπου.