vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

351 επισκέπτες, 5 χρήστες
manoslykos, Ηρακλης1985, Ποντικός, kmitkas, Ribot

Perfumer's apprentice

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα πάντα όλα...
Απ: Perfumer's apprentice
« Απάντηση #720 στις: Μαΐου 27, 2015, 14:41 »
 :))

Μετά από 2-3 μέρες πάντως άλλαξε αυτή η εντύπωση που μου έδωσε το άρωμα...
Ίσως γι αυτό και να μίλησε και ο Αντώνης για "βεβήλωση των τριγώνων πανοράματος...."

Αποσυνδεδεμένος Αποστολης

• **
  • 399
« Απάντηση #721 στις: Μαΐου 27, 2015, 15:16 »
Φίλε μου demkoni επειδη παίζει χημεία μεταξύ μας
μπορείς να βοηθήσεις με κάποιες αναλογίες?
tobacco
M-type
ry4 double
ότι μου πείς εσύ θα κάνω σε εμπιστεύομαι.
Δεν έχω ξαναμαγειρέψει tpa
Σε βάση umami media θα τα βάλω.
Σε περιμένω για να πάω κουζίνα ;D (και εκτός από μόνα τους μήπως κάποιο από αυτά ταιριάζει για μίξη.Π.χ. tobacco me ry4 ή m-type?)

Αποσυνδεδεμένος marnik

• **
  • 160
« Απάντηση #722 στις: Μαΐου 27, 2015, 15:23 »
ολα αυτα μπορεις να τα βαλεις μονα τους ή και σε συνδυασμους με αλλα, αλα οχι μεταξυ τους .δεν νομιζω να σου αρεσει κατι αν τα ανακατεψεις μεταξυ τους

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #723 στις: Μαΐου 27, 2015, 16:02 »
Αποστόλη... Δες λίγο αυτό...

http://shop.perfumersapprentice.com/reviews/mtype.html

Άρα M-Type με RY4 2% (4 σταγόνες) = Camel

Μ-Type + Tobacco 2,5% (5 σταγόνες) = Marlboro Red

Άσε τα να ηρεμήσουν όσο πιο πολύ έχεις υπομονή!! :tongue_smilie:

Απλοϊκά εντελώς βάζω για κάθε 0,5%, μια σταγόνα αρώματος...

Το 8% που λέει βέβαια για το M Type, το θεωρώ υπερβολή!!!
6 Σταγόνες βάζω συνήθως όταν θέλω να το ατμίσω μόνο του, και το αφήνω κανα μήνα... Με 16 σταγόνες θεωρώ ότι θα γίνει "μπουρλότο"

Τελευταία (01/05) έκανα ένα μείγμα με...
Μ Type... 2 σταγόνες
Tobacco... 6 σταγόνες
vanilla bourbon... 5 σταγόνες
Habana (Atmos)... 2 σταγόνες
Ethyl Maltol... 4 σταγόνες

Το έχω και ωριμάζει... Edit... Πήγα το μύρισα... Μυρίζει Υπέροχα "άσχημα" :)) ... Πολύ καπνικό.

Αν είσαι πολύ μάγκας, βάλε τα και τα τρία μαζί!!! ;D

Εγώ είμαι φλωράκι... :))
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 27, 2015, 16:09 από demkoni »

Αποσυνδεδεμένος snowflake

• **
  • 164
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #724 στις: Μαΐου 27, 2015, 16:44 »
Έχει δοκιμάσει κανείς το άρωμα ginger ale ;
αν εχεις δοκιμασει ποτε το αναψυκτικο είναι το ιδιο αλλα χωρις το εντονο τζιντζερ για να ενοχλεί ουτε κ αυτό του ανθρακικου το παιχνίδισμα δηλαδή στο στομα ....
θα στο προτεινα χωρις 2η κουβεντα αν εισαι των τυπου αναψυκτικών όπως coca cola red bull ...κ παιρνει κ μιξεις με φρουτα ...λεμονι κερασι κ.λ.π.

Αποσυνδεδεμένος rexakos

• 580
  • Παλι με χρονια με καιρους,παλι δικα μας θα ναι!!!!
« Απάντηση #725 στις: Μαΐου 27, 2015, 22:27 »
Μια βοηθεια λιγο ρε παιδες..Απο e-dym.pl τη μεθοδο αποστολης να βαλω(εκει που λεει χωρα δηλ,να βαλω πολωνια και μετα το ελευθερη ναυτηλια)?? και αν βαζω και κανενα κουπονι πουθενα?(πρωτη παραγγελια).             Y.Γ         Ακυρο βρεθηκε ακρη με την βοηθεια του γουγλη :thumpup: !
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 27, 2015, 23:02 από rexakos »

• **
  • 399
« Απάντηση #726 στις: Μαΐου 28, 2015, 09:15 »
Demkoni είσαι δύναμη!! :bye:
Από το σταγονόμετρο της tpa ή από σύρριγγα?
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 28, 2015, 10:08 από Αποστολης »

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #727 στις: Μαΐου 28, 2015, 10:13 »
Απλά και εύκολα... από το σταγονόμετρο...

δεν έχει ακρίβεια αυτό που λέω έτσι? μπακαλίστικο εντελώς... 8)

Με τον ίδιο τρόπο φτιάχνω πλέον όλες τις συνταγές...
Για κάθε 0,5% θεωρώ μια σταγόνα.

Ίσως είναι λιγότερο η σταγόνα, αλλά 1ο... δεν παιδεύομαι με τις σύριγγες και 2ο μια χαρά μου βγαίνει ότι έφτιαξα στους ατμοποιητές μου.

Οι σύριγγες μετά θέλουν πλύσιμο και... και.. και... με αυτά και με τα άλλα έχουμε χάσει το γενικότερο νόημα ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 28, 2015, 10:19 από demkoni »

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #728 στις: Μαΐου 28, 2015, 10:21 »
Πήρα για δοκιμή την σοκολάτα της TPA σε άρωμα. Δεν με ενθουσίασε καθόλου, αδιάφορη μου φάνηκε. Την πήγα στο 12% και ουσιαστικά σοκολάτα δεν κατάλαβα. Θα δοκιμάσω και 15-17% αλλά δεν το βλέπω να σώζεται.

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #729 στις: Μαΐου 28, 2015, 10:36 »
Σοκολάτες, καφέδες γενικά από οποιαδήποτε εταιρία κι αν έχω πάρει, δεν ήταν ούτε καν κοντά σε αυτό που περίμενα...

Έχω αγοράσει Capuccino και Mocha TPA και θα είναι η τελευταία δοκιμή που θα κάνω με αυτά...

Από μυρωδιά σκίζουν, όμως το αποτέλεσμα θα δείξει...

Σκέφτομαι να αναμίξω Capuccino με Whiped Cream, και EM... Για να δούμε...

Ενώ η ανάμιξη με Vanilla Custard, Μόκα και Burley Tobacco (άλλης εταιρίας) Έχει βγάλει ένα βαρύ καπνικό.

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• **
  • 479
« Απάντηση #730 στις: Μαΐου 28, 2015, 11:41 »
Για σοκολατα "φημες" λενε ότι ο συνδυασμος FA Cocoa & FA Chocolate κανει θαυματα....
Αλλα αυτα μαλλον πρεπει να συζητηθουν στο νημα της Flavorart

• **
  • 399
« Απάντηση #731 στις: Μαΐου 28, 2015, 11:42 »
Για το m-type λέει να ξεκινήσεις με 1% και βλέποντας και κάνοντας ανάλογα τα γούστα.
Στο todmuller.com υπολογιστής υγρών στο 1% μου λέει 2 σταγόνες στα 10 ml.Επειδή δεν είμαι πολυ αρωματάκιας
και είναι και δυνατό θα το πάω με 3-4..
Ναι antonisk αυτο πρέπει να είναι δυνατο.είχα στο μυαλό μου στην επόμενη δόση
να ασχοληθώ με fa γιατί μ άρεσαν πάντα γενικά σαν σώμα
demkoni (1% για το m-type λέει στο site της vapesin)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 28, 2015, 11:48 από Αποστολης »

Αποσυνδεδεμένος ili kef

• **
  • 205
« Απάντηση #732 στις: Μαΐου 31, 2015, 22:53 »
Πήρα για δοκιμή την σοκολάτα της TPA σε άρωμα. Δεν με ενθουσίασε καθόλου, αδιάφορη μου φάνηκε. Την πήγα στο 12% και ουσιαστικά σοκολάτα δεν κατάλαβα. Θα δοκιμάσω και 15-17% αλλά δεν το βλέπω να σώζεται.

Να επανέλθω για την σοκολάτα, αφού άφησα και το μπουκαλάκι για πάνω από 24 ώρες ανοιχτό να φύγει η οινοπνευματίλα την δοκίμασα μέτά από 15 μέρες ωρίμανσης αλλά δυστηχώς ένοιωθα ακόμη το οινόπνευμα και ανεπαίσθητη γεύση σοκολάτας. Έτσι την άφησα δοκιμάζοντας που και που αλλά σοκολάτα δεν. Μετά από ένα μήνα δεν έχω καμία γεύση σοκολάτας και μόνο κάτι χημικό νιώθω. Χαλάστηκα τόσο που δεν με βλέπω να παίρνω σοκολάτα ούτε από άλλη εταιρεία.

Οινοπνευματίλα δεν σου έβγαλε? Άμα το καταφέρεις, πες τι μαγικά έκανες.

Σοκολάτες, καφέδες γενικά από οποιαδήποτε εταιρία κι αν έχω πάρει, δεν ήταν ούτε καν κοντά σε αυτό που περίμενα...

Έχω αγοράσει Capuccino και Mocha TPA και θα είναι η τελευταία δοκιμή που θα κάνω με αυτά...

Από μυρωδιά σκίζουν, όμως το αποτέλεσμα θα δείξει...

Σκέφτομαι να αναμίξω Capuccino με Whiped Cream, και EM... Για να δούμε...

Ενώ η ανάμιξη με Vanilla Custard, Μόκα και Burley Tobacco (άλλης εταιρίας) Έχει βγάλει ένα βαρύ καπνικό.

Αν θες ενημέρωσε για το αποτέλεσμα γιατί ψάχνω κατι σε καφέ. Μέχρι στιγμής μου άρεσε μόνο ο καφές της Ατμος αλλά με ωρίμανση πάνω από 3 βδομάδες και άνοιγμα μπουκαλιού να φύγει το οινόπνευμα.

Αποσυνδεδεμένος chrisb

• *
  • 33
« Απάντηση #733 στις: Ιουνίου 02, 2015, 12:06 »
Γνωριζει καποιος αν το cotton candy της tpa ειναι το ιδιο με ethyl maltol απλα διαλυμενο?

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #734 στις: Ιουνίου 02, 2015, 12:09 »
Έτσι είναι. Μια εποχή, είχε και cotton candy και μπουκαλάκι Ethyl Maltol διαλυμένο...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360351 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1025 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114370 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450736 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110927 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375328 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328487 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1087 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6463 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15326 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29401 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99989 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F