vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

404 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, thanos1071, treloneritis, camber

Γιατι κολλησα στο φορουμ

Αποσυνδεδεμένος dimitra78

• 793
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Γιατι κολλησα στο φορουμ
« Απάντηση #90 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 16:00 »
κολλημενη με το.....φορουμ :tongue_smilie:μπαινω καθε μερα,σχεδον συνεχεια...τι αλλο να πω? ειναι πηγη γνωσεων μοναδικη :thumpup: οταν αγορασα και εγω δεν ειχα ανακαλυψει το φορουμ,με αποτελεσμα πεταμενα λεφτα απο την πρωτη κιολας εβδομαδα και εννοειται ξανα και παλι καπνισμα! δεν ξερω για εσας παιδια αλλα εγω δεν ειχα ποτε απο την αρχη κανεναν που να ασχολειται με το ατμισμα για να ανταλλασουμε ιδεες και βοηθειες,ημουν μονη οποτε εδω βρηκα την λυση :yes: εχω μονο τον φιλο μου τον νικο απο το vapor house ,παω ,κανουμε καφεδακι...συζηταμε με αλλα 2 πολυ καλα παιδια και μενουμε με τις ωρες,μαθαινοντας πολυτιμα πραγματα! ειναι πολυ σημαντικο να με βοηθατε χωρις να σας γνωριζω καν, απλα ειμαστε ολοι συνεπιβατες στο ιδιο τραινο που λεγεται Η.Τ ;) μακαρι να σας γνωριζα και απο κοντα......να ειστε ολοι καλα  :respect: ααααα....συμφωνω και εγω με τα παιδια απο πανω,καντε κανα μπλουζακι η απο τα υπολοιπα...θα ηταν τελεια!

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #91 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 16:22 »
Συνολικός χρόνος σύνδεσης:
26 ημ. 12 ώρ. 6 λ.
Ιανουάριος 07, 2013, 16:20

Είπατε τίποτα για κόλλημα ? Το λαπτόπι στο σπίτι και το pc στη δουλειά μόνιμα μέσα, ένα refresh και τα τελευταία νέα μπροστά σου.

Για να μην πω για οφ τόπιτς του παππού.

Αν θέλει κάποιος να προχωρήσει σωστά και να γλυτώσει χρήμα, πρέπει να διαβάσει εδώ μέσα παιδιά, κακά τα ψέμματα. Σας μιλάω εκ πείρας.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 07, 2013, 16:32 από vagskarm »

Αποσυνδεδεμένος NewHolborn

• **
  • 439
« Απάντηση #92 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 16:50 »

Την ιδια ερωτηση κανω και γω καθε μερα που συνδεομαι... ''Γιατι κολλησα στο φορουμ?"  :eyesplash:
Καποτε ασχολούμουν και με αλλα ενδιαφεροντα πραγματα στο web...  :hmmm:

Νομιζω πως περα απο την φοβερη παρεα ενας ακομα απο τους βασικοτερος λογους που πολυ ειμαστε κολλημενοι εδω ειναι το οτι ψαχνουμαι ακομα την ''ατμιστικη μας ευτυχια''... περιμενεις να βγει καμια καλυτερη συσκευη, πιο ωραια μπαταριοθηκη, κανενα νεο αρωμα... ενας επισκευασιμος με μηδεν προβληματα, ενα vv αθανατο, καμοια ευκαιρια στα μεταχειρισμενα, νεες ερευνες του η.τ. να ειμαστε σιγουρη πως δεν ειναι βλαβερα για να ατμιζουμε με ήσυχη την συνείδηση και αλλα πολλα, πως να φτιαξεις την τελεια τροφοδοσια σε επισκευασιμο... Μετα βλεπεις κατι νηματα με καμια 100αρια σελιδες και ακομα δεν εχουν βγαλει ακρη...

Ειχα ξεκολλησει καποια μικρα διαστηματα απο το φορουμ οταν ειχα κατασταλαξει καπου. Τελευταια σε ego μπαταριες, στους epsilon και 2-3 αρωματα που με ευχαριστουσαν... αλλα κατι μου ελλειπε... κατι με ετρωγε μεσα μου... :( Και αντε αναζητηση για mod.... Τωρα πηρα και mod... αλλα παλι κατι με τρωει... η αυτονομια με τις μπαταριες που εχω ειναι μικρη :idiot1: ... οι αγαπημενοι μου crystal δεν μου καθονται καλα στο ματι με το wild :idiot1: ...
Οι περισσοτεροι εδω μεσα πιστευω ειμαστε δυστυχισμένη ανικανοποίητη ατμιστες ;D .
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 07, 2013, 17:06 από NewHolborn »

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #93 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 16:55 »

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 07, 2013, 17:23 από drum »

Αποσυνδεδεμένος hail

• *
  • 60
  • φορτίζω-γεμίζω-ατμίζω
« Απάντηση #94 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 17:06 »
 :thumpup: :thumpup: :thumpup: :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• 1670
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #95 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 17:08 »

Αποσυνδεδεμένος Anathema

• **
  • 357
« Απάντηση #96 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 18:00 »
Κάποιοι από εμάς με τη χρήση του Ηλ τσιγάρου για κάποιο διάστημα αρχίσαμε να έχουμε ένα ισχυρό δέσιμο μαζί του! Αν και συνεχώς αυξάνονται οι οπαδοί του Ηλ τσιγάρου ακόμη δεν έχει γίνει και το πιο καθημερινό φαινόμενο ! Ας πούμε εγω δεν έχω κάποιο φίλο που να βλέπω κάθε μέρα και να ειναι ατμιστης, και ξέρετε μου αρέσει πολύ να μιλάω για τη νέα μου συνήθεια αλλά με ποιον ; Εδώ μέσα λοιπόν βρήκα τους φίλους αυτούς που όλοι έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον για το ατμισμα! Αρα το φόρουμ =παρέα = συζήτηση ! Οπως αναφέρθηκε και παραπάνω εδώ μέσα θα βρούμε όλα τα νέα για το Ηλ τσιγάρο και θα βοηθηθουμε στις επιλογές μας, άλλες φορές βέβαια θα παρασυρθουμε σε κάποιες αγορές γιατί θελουμε να βελτιώσουμε την ατμιστικη μας συνήθεια ! Ευχαριστώ για αυτούς τους λόγους τα μέλη του φόρουμ και θα ειναι πάντα οι συντροφιά μου στην ατμιστικη μου πορεία !!! Keep vaping !!!!

Αποσυνδεδεμένος Stef@nos

• *
  • 54
  • Ο Chuck Norris ξέρει που πάει ο Καραμήτρος
« Απάντηση #97 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 19:20 »
Απο τοτε που ξεκινησα το Ατμισμα (πανε 2 χρονια τωρα) Δεν υπηρχε ατμιστικο εργαλειο που να επιασα στα χερια μου και να μην βρηκα χρησιμες πληροφοριες η ακομη και ατομα προθημα να βοηθησουν σε οπιοδηποτε προβλημα.
Ζεστο κλημα πολυ,ομορφη κοινοτητα καταπληκτικοι ανθρωποι,να κανω αναφορα λες?  :hmmm:
Μπα... τους γνωριζουμε ηδη ολοι ;)

Λιγο αυστηροι κανονες ορισμενες φορες  :OnTopicPlease:  αλλα ετσι πρεπει για να κρατηθουν οι ισορροπιες  :)

Αποσυνδεδεμένος galaxias22

• **
  • 100
« Απάντηση #98 στις: Ιανουαρίου 09, 2013, 23:32 »
Γεια χαρα,

διαβαζα κανα μηνα χωρις να εγγραφω.....και τωρα που ειμαι "ενεργο" μελος της κοινοτητας αυτης.....μου αρεσει η πολυ μεγαλη θεματολογια....και με ενθουσιαζει γιατι βλεπω πολλους ανθρωπους με

μεγαλη εμπειρια.....αλλα και γνωσεις απο θεματα"φιλοσοφικα" μεχρι ακρως τεχνικα για το η.τ. που σε κανουν θες δεν θες να κολλησεις και να αρχισεις να ψαχνεσαι με ευκολια στην χρηση του φορουμ.

Μπραβο παιδια συνεχιστε την καλη δουλεια......να σωθουμε και οι υπολοιποι απο το βρωμοτσίγαρο.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #99 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 00:19 »
Γιατί κόλλησα στο φόρουμ...

Γιατί κάθε ερώτηση που είχα σε σχέση με το ητ, απαντήθηκε άμεσα. (οι εταιρίες πρέπει να αρχίσουν να κόβουν προμήθεια για customer service).

Γιατί όταν άρχισα το ητ, νόμισα ότι ήταν ένα απλό μαραφέτι. Μετά την είσοδό μου στο φόρουμ, ανακάλυψα ότι είναι ένας νέος κόσμος. Και η μοναξιά στην εξερεύνηση, δεν λέει.

Γιατί πλέον, μπορώ και δίνω συμβουλές σε νεότερους στο χώρο, και χαίρομαι να μεταδίδω τη γνώση που αποκόμισα και αποκομίζω καθημερινά.

Γιατί η ΑΤΜΙΑΔΑ του Μιχάλη, είναι ένα φόρουμ μόνη της!!!

Γιατί με βοήθησε, και το Σάββατο κλείνω ένα χρόνο ατμιστής. Και νιώθω σαν να ήταν χτες που αγόραζα το πρώτο ητ μου.

Και τέλος, γιατί μου αρέσει που υπάρχουν και άλλοι που βλέπουν το ητ ως στάση ζωής.

Αποσυνδεδεμένος giannis kriti

• **
  • 115
  • τζημινιερα
« Απάντηση #100 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 00:25 »
Κάποιοι από εμάς με τη χρήση του Ηλ τσιγάρου για κάποιο διάστημα αρχίσαμε να έχουμε ένα ισχυρό δέσιμο μαζί του! Αν και συνεχώς αυξάνονται οι οπαδοί του Ηλ τσιγάρου ακόμη δεν έχει γίνει και το πιο καθημερινό φαινόμενο ! Ας πούμε εγω δεν έχω κάποιο φίλο που να βλέπω κάθε μέρα και να ειναι ατμιστης, και ξέρετε μου αρέσει πολύ να μιλάω για τη νέα μου συνήθεια αλλά με ποιον ; Εδώ μέσα λοιπόν βρήκα τους φίλους αυτούς που όλοι έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον για το ατμισμα! Αρα το φόρουμ =παρέα = συζήτηση ! Οπως αναφέρθηκε και παραπάνω εδώ μέσα θα βρούμε όλα τα νέα για το Ηλ τσιγάρο και θα βοηθηθουμε στις επιλογές μας, άλλες φορές βέβαια θα παρασυρθουμε σε κάποιες αγορές γιατί θελουμε να βελτιώσουμε την ατμιστικη μας συνήθεια ! Ευχαριστώ για αυτούς τους λόγους τα μέλη του φόρουμ και θα ειναι πάντα οι συντροφιά μου στην ατμιστικη μου πορεία !!! Keep vaping !!!!
:thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:  με καληψε πληρος :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος obsession

• *
  • 79
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #101 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 01:11 »
Γιατι αυτη ειναι μια κοινοτητα ατμιστων ετοιμοι να βοηθησουν, να συμπαρασταθουν, να απαντησουν σολες τις ερωτησεις(εστω και χαζες οπως.....     ηταν οι δικες μου).Το ατμισμα δεν ειναι απλη ιστορια οπως το καπνισμα ¨¨τσιγαρα ,αναπτηρα τελος.Χρειαζεται να μαθεις πολλα περισσοτερα.Αυτα τα περισσοτερα τα πηρα απο την κοινοτητα αυτη.Την προθυμια σας να βοηθησετε ,την πιστη σας στο ητ και στην αρχη που σας βρηκα και  τωρα ενα χρονο μετα που σας επισκεπτομαι αγαπητοι μου φιλοι την βρισκω συγκινιτικη :respect:

Αποσυνδεδεμένος NewHolborn

• **
  • 439
« Απάντηση #102 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 01:22 »

..............Ας πούμε εγω δεν έχω κάποιο φίλο που να βλέπω κάθε μέρα και να ειναι ατμιστης, και ξέρετε μου αρέσει πολύ να μιλάω για τη νέα μου συνήθεια αλλά με ποιον ; Εδώ μέσα λοιπόν βρήκα τους φίλους αυτούς που όλοι έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον για το ατμισμα! Αρα το φόρουμ =παρέα = συζήτηση !...................
Αυτο ειναι τελικα....!
Και να εξομολογηθω και κατι για μενα που ειμαι απο επαρχια...
Ζηλευω τις ατμοσυναντησεις τον Αθηναιων.... :(

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #103 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 01:48 »
Διότι...

... με έσωσε από τον καρκίνο, τελεία και παύλα
... τους νυχτερινούς σχετικούς εφιάλτες
... με ξυπνά όμορφα το πρωί, χωρίς βαρύ κεφάλι και τσιγαρό :shock_sick_02:βηχα
... μου βρήκε παρέα
... με έσωσε από την άθλια TV
... μου έμαθε ανέκδοτα  :laugh1:
... με προβλημάτισε με τα κοινωνικά
... μου έμαθε για μπαταρίες και άλλα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συναφή
... μου επαλήθευσε πως υπάρχουν άνθρωποι !!!  :respect:  :respect:  :respect:

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #104 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 02:14 »
καλα ολα αυτά τα κλισέ για ενημέρωση και το κωλοτσίγαρο κλπ κλπ κλπ εννοουνται.
Αλλα εδώ, προσωπικά βρήκα ένα χώρο που όχι μονο μπορώ να περνάω χρόνο χωρίς να βαριέμαι, να κανω νέες γνωριμίες είτε διαδικτυακώς αλλα κυρίως απο κοντά, να μαθαινω και πέντεδέκα κατασκευαστικά πράγματα που τάχω βίτσιο, αλλα πάνω μα πάνω απ όλα, εδώ με αφήνουν να λέω "μελιτζάνες" χωρίς να με βαράνε... (πολύ...)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351385 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104207 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96275 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321463 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602297 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11601 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3105 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609832 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154978 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161973 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4361 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17725 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias