vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

778 επισκέπτες, 6 χρήστες
Methodios, Milarepa, anetost, manoslykos, thanoulis, mathimatikos1966

Γιατι κολλησα στο φορουμ

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Γιατι κολλησα στο φορουμ
« Απάντηση #75 στις: Ιουλίου 28, 2012, 16:46 »
Δεν ξερω αν παιζει παρομοιο θεμα απλα θελω να γραψω καποιες σκεψεις μου οσον αφορα εμενα κ το φορουμ και εννοειται γιατι οχι να γραψετε και τις δικες σας.

Στο φορουμ γραφτηκα Νοεβριο αλλα το παρακολουθω πανω απο 5 μηνες τωρα.Για μενα κατι τετοιο ειναι πρωτογνωρο αφου στο παρελθον οι επισκεψεις μου σε αναλογους ιστοτοπους ηταν πολυ συντομες-πιο συντομες δε γινεται-σε ολους ομως!!Τι εγινε ξαφνικα κ κολλησα τωρα εδω??

Σιγουρα οχι για τα γκατζετ και να την ψαχνω για καινουριες συσκευες,υγρα κτλ.Εξαλλου δεν ειμαι κ πολυ αυτης της φασης κ γ αυτο ο ¨κακομοιρης¨εχω ξεμεινει με το ταπεινο μου ego t κ ατμο c που μου κανουν ομως πολυ καλα τη δουλεια τους ως τωρα.

Για την ενημερωση αν ηταν θα εμπαινα μια δυο φορες το μηνα και ξανα μετα τον επομενο.

Οσον αφορα παρεες-φιλικο κλιμα κτλ σιγουρα μετραει αλλα νομιζω υπαρχουν κ αλλου αυτα(βεβαια οχι τοσο καλα ατομα οπως εδω :D αλλα λεμε τωρα).Και με την ευκαιρια να πω οτι θα θελα κ απο κοντα να γνωρισω πολλους απο δω μεσα!

Οποτε μετα την ψαχτικη που εκανα με τον εαυτο μου κατεληξα στα πολυ απλα αλλα αληθινα!
Το φορουμ κ κατ επεκταση ολοι εσεις με τις γνωσεις σας,εμπειριες σας,ιστοριες σας κ.ο.κ. ειναι μια ζωντανη πηγη δυναμης για μενα ωστε να μπορω να συνεχιζω απολυτα ΗΡΕΜΟΣ αυτο που ξεκινησα πριν καποιους μηνες.Σαν να μου παρεχετε μια ασφαλεια,βασικα ειστε ολοι με το μερος μου ενα πραμα, γ αυτο κ εγω τελικα ερχομαι κ σας βρισκω!
Πραγματικα εχω ξαφνιαστει με το ποσα ομαλα εγινε η μεταβαση μου στο η.τ αφου ξερω οτι εχω κ ενα θεματακι με τα παθη αυτης της ρημαδας της ζωης γ αυτο κ χαιρομαι  διπλα!!
Μακαρι να υπαρχει κ συνεχεια,αντε να δουμε...

Προφητικά λόγια τ'οσο τα παραπάνω όσο και τα παρακάτω από πολλούς συμφουρμίτες ατμιστές.

Βρε παιδιά μήπως κάπου λοξοδρομήσαμε και χάσαμε το νόημα του ατμίσματος.

Αποσυνδεδεμένος karakostas

• *
  • 61
« Απάντηση #76 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 06:26 »
Είναι προνόμιο να μιλάς και να διαβάζεις άτομα με το ίδιο χομπυ. Και ενημερωση...

Αποσυνδεδεμένος Pink Floyd

• *
  • 34
« Απάντηση #77 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 13:17 »
Τον τελευταιο καιρο η αληθεια ειναι οτι ξανακυλισαμε λιγο στο τσιγαρο σαν ενας γνησιος επιρρεπης ανθρωπος που ειμαι με τις "κακες"παρεες να βρισκονται παντου τριγυρω αλλα αυτο ηρθε και συνεπεσε με το γεγονος οτι τελευταια ψιλοαπειχα και λιγο απο δω μεσα...Φυσικα και δε λεω οτι αυτος ηταν ο λογος, απλα το αναφερω γιατι οταν ειχα ανοιξει αυτο το θεμα το ειχα πει οτι ειναι μια πολυ καλη βοηθεια ολο αυτο εδω περα για τον αγωνα που κανει ο καθενας μας ξεχωριστα και το πιστευα  τοτε, αλλα και τωρα!!

Αντε να δουμε τι θα δουμε απο δω και περα...
Μ αρεσει που πριν λιγους μηνες ημουν κ σιγουρος,παναθεμα με ;D

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #78 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 13:23 »
Pink, τον πρώτο καιρό που μπήκα εδώ και άρχισα να ατμίζω έτυχαν πολλές συγκεντρώσεις μελών. Γνωριστηκα και με κάποια άτομα και βγαίναμε και πριβέ, μια κοπέλα μάλιστα έτυχε και γειτονισσα ... άναψαν τα φλυτζανάκια... και.... να μη στα πολυλογώ, κάποια στιγμή νόμισα ότι περισσότεροι γυρω μου ατμίζουν, παρά καπνίζουν...  :)) :))

Βοήθησε και το καθημερινό συρε κι έλα εδώ...

Είναι πραγματικά μεγάλο ψυχολογικό δεκανίκι το φόρουμ.
Πλέον με μελη απο εδώ αλλάξαμε και το λεξιλόγιο των καθημερινών εκφράσεών μας, με φράσεις οπως πχ δε λειτουργεί το ιντερνετ μου, θα μιλήσουμε με σύννεφα ατμού... μισό τανκ δρόμος κλπ..
Πίστεψέ με, βοηθάει αφάνταστα.

Σε θυμάμαι, βρε... μην εξαφανίζεσαι... κανε μια προσπάθεια ακόμη και σε λίγο θα δεις οτι γίνεσαι επιρρεπής στον ... ατμο.

Αλλά και να μην ξεφύγεις εντελώς απο το κ.τ. σκέψου ότι κάθε κ.τ. που αντικαθιστάς με γλυκερίνη είναι κέρδος!

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #79 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 13:30 »
Γιατί βρήκα ανοιχτούς ανθρώπους που με βοήθησαν να λύσω σχεδόν όλες τις απορίες μου σχετικά με το άτμισμα (τους οποίους και ευχαριστώ) και γιατί είναι πάντα μια αστείρευτη πηγή πληροφοριών...

Αποσυνδεδεμένος Zero

• *
  • 76
    • Τα Όνειρα της Νεφέλης
« Απάντηση #80 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 13:49 »
το εχω γραψει και αλλου,σε γενικες γραμμες το κλιμα στο φορουμ ειναι πολυ καλο και η ποιοτητα του κοσμου εξαιρετικη

οσες φορες ρωτησα κατι παντα βρεθηκαν αρκετοι συναδελφοι να βοηθησουν (ακομα και με pm) οσο νιουμπαδικη και αν ηταν η ερωτηση μου,πολλες προτασεις και γενικοτερα ανταποκριση,σε αλλα φορουμ η βαριουνται η δεν ξερω τι αλλο

μελος εδω (o pseiras) το παλικαρι μου χαρισε modακια μπαταριες κλπ (ευχαριστω πολυ και απο εδω φιλε Κωστα) και σαν να μην φτανουν ολα αυτα ανεχτηκε με υπομονη τις παμπολλες ερωτησεις μου καθοδηγωντας με

ψαγμενος και ενημερωμενος κοσμος,πολυ φιλικο και αλληλεγγυο πνευμα

Αποσυνδεδεμένος HliasKorin

• *
  • 84
« Απάντηση #81 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 14:04 »
Pink Floyd 
κ εγω κανω κανα τσιγαρακι, μην μασας, πιασε παλι το η.τ, μην νιωθεις ενοχες, αυτο το χαλι που χαμε παλια δεν το χουμε, ξεβρόμισε το σπιτι !!!!  :thumpup:

Εγω κολλησα στο φορουμ απο το avatar τις Αγγελικης λεμε!!!!!!  :respect: 

Αντε να μιλησω σοβαρα λιγο, εκτος απο το avatar , βρηκα κ πολλες χρησιμες πληροφοριες εδω κ αμεση ανταπόκριση, σε προβληματισμους μου!!!!! 

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #82 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 14:11 »
Κάθομαι και διαβάζω νέους και παλιούς ατμιστές (παλιούς γνωστούς -  νέους με δίψα για μάθηση-
προβληματισμένους)όλοι μιλούν με τα καλλιτερα λόγιαγια το φόρουμ μας και πως είναι κολημένοι με αυτό.

Εγώ όμως βρε παιδιά έχω ξεπεράσει τα όρια. :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Μετά από 1 χρόνο ατμίσματος κατάφερα πριν από 40μέρες να σταματήσω  το άτμισμα και να απαλλαγώ
τελείως από τα εισπνεόμενα.

Όμως μετά από 40 μέρες χωρίς ατμό είμαι εδώ συνεχώς να περιδιαβαίνω τα διάφορα νήματα και να
διαβάζω τις διάφορες απόψεις-γνώμες-ερωτήσεις-απαντήσεις των διαφόρων μελών.

Πηγαίνω σε κανένα άλλο  σάιτ ή φόρουμ για λίγο αλλά πάλι βουρ νάμαι από εδώ.  :yes: :yes: :yes:

Συμπέρασμα......  Πρέπει να είμαι  πολύ κολημένος . :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #83 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 14:14 »
Είσαι ιδιάζουσα περίπτωση εσύ!!!!
Επίτιμο μέλος πλέον!!

Αλλά πες και το άλλο.... ως ατμιστής που έκανες οφφ τοπικ και τώρα ως μη ατμιστής που δεν κάνεις...
αυτό πια είναι ΑΝατμιστικό φαινόμενον!!!!

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #84 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 14:17 »
ειναι η παρεα και το ωραιο κλιμα παππου....
και εγω γιαυτο ειμαι εδω...
Αν ηθελα απλα πληροφοριες ο googlης ειναι φιλος μου, θα μπορουσα να τις βρω παντου.
ειναι η παρεα που σε κανει να συνδεεσαι ολη την ωρα, εστω για να πεις μια καλημερα ;)

Αποσυνδεδεμένος Sunspear

• **
  • 270
  • Unbowed, Unbent, Unbroken
« Απάντηση #85 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 15:26 »
γιατί δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού τόσο ενδιαφέρουσες και πολυσχιδείς συζητήσεις και ....φάτσες!!!!!

και κυρίως γιατί το φόρουμ είναι πολλά περισσότερα από το απλο άθροισμα των νημάτων και των posts του...

:respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• 1670
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #86 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 15:32 »
εγω εκοψα το τσιγαρο και κολλησα e-kapnismaτιτιδα  :))  .
εχουμε το ποιο αψογο , ανθρωπινο φορουμ ακομα και αν καμια φορα μεταξυ μας γινετε και κανενα σιμπουρμπουλο......αυτο δειχνει ζωντανια.
αληθεια..ποτε θα βγαλουμε κανενα μπλουζακι , μπρελοκ , αυτοκολλητα e-kapnisma ? οχι αναπτηρες :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #87 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 15:37 »
Ξέρω ότι είμαι οφ τοπιτς αλλά η ιδέα του βασιλιά είναι εξαιρετική!!!!! Μπορει να γίνει κάτι? μπλουζάκι... Μου αρέσει!!!! :thumpup:

Αν γίνεται να πάμε σε άλλο νήμα να το συζητήσουμε.

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #88 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 15:51 »
Πολύ καλή ιδέα @KINGGREECE@ που πρέπει οποσδήποτε να προωθηθεί!

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• 1670
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #89 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 15:57 »
μακαρι.... :idiot1:
εριξα μια ιδεα ετσι απλα.  ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 982 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114136 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359711 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449968 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110635 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374680 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327981 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1051 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6412 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29318 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99865 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F