vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

641 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, lagoudakis, grag, dallaskdp, manoslykos, Buliwyf

ανακοινωση Flavorart για Ελλαδα

Αποσυνδεδεμένος Dimrock

• **
  • 205
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ανακοινωση Flavorart για Ελλαδα
« Απάντηση #75 στις: Ιανουαρίου 24, 2012, 13:13 »
Εστειλα mail στην Ιταλία. Ειμαι περιεργος να δω την απαντηση τους αν αυτη ερθει.

Αποσυνδεδεμένος ontheset

• **
  • 357
  • Η Μακεδονία είναι, ηταν και θα είναι Ελληνική
« Απάντηση #76 στις: Ιανουαρίου 25, 2012, 22:30 »
Αυτό που κανει εντυπωση ειναι οτι μονο 2 Ελληνικες εταιρίες θα εχουν ρολο κατασκευαστη ετοιμων υγρων.

Ρε μηπως λεω μηπως ολος ο τζερτζελές τον προηγουμενο μηνα ηταν για να παρουν αποκλειστικότητες συγκεκριμένες εταιρίες.
Τυχαίο;....δε νομίζω.

Τελικά τπτ δεν ειναι τυχαίο. :yes: :nope: :yes: :nope:

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #77 στις: Ιανουαρίου 26, 2012, 01:03 »
ποιες;

Αποσυνδεδεμένος atanassio

• *
  • 69
  • Life's short, eat desert first.
« Απάντηση #78 στις: Ιανουαρίου 26, 2012, 14:52 »
Αναγνωρίζω πως ήταν λάθος μου αυτη η γενίκευση όμως εξακολουθώ να πιστεύω πως σε αυτήν την κίνηση οδήγησε η απαράδεκτη πρακτική κάποιων από τους εγχώριους προμηθευτές που όπως αναφέρθηκε και από άλλους, βρήκαν την ευκαιρία πουλώντας κάποιο καινούριο και σε γενικές γραμμές αδοκίμαστο προιόν να προσπαθήσουν να θησαυρίσουν νοθεύοντας και όπως ξαναείπα πουλώντας ότι να'ναι.  Η σιωπή που τειρούν από την ανακοίνωση και μετά είναι κατά τη γνώμη μου χαρακτηριστικό αυτής της πρακτικής.  Υπάρχει ακόμα απόθεμα ακόμα και τώρα παρά την διακοπή προμήθειας από την ΦΑ και παρά την μεσολάβηση των γιορτών που όπως οι περισσότεροι διατείνονταν είχαν ξεμείνει από υλικά.  Φαντάσου λοιπόν τι πουλάνε τώρα πλέον....

Αυτό που ενδιαφέρει εμένα προσωπικά σαν τελικός καταναλωτής είναι το προιόν που αγοραζω να έχει σταθερή ποιότητα και να είναι κατά το δυνατόν κσθαρό.  Το τι ανακάλυψε η ΦΑ και ποιος είναι ο απώτερος σκοπός αυτής της κίνησης έρχεται για μένα δεύτερο σε σημασία από τη στιγμή που αυτό που θέλω μπορώ να συνεχίσω να το προμηθεύομαι απευθείας από τον παραγωγό με μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά και σε ακόμα καλύτερη τιμή από την εγχώρια.  Και από ότι αποδείχτηκε από την τελευταία παραγγελία μου σε DIY υλικά από ΦΑ Ιταλία που έγινε μετά την έκδοση της ανακοίνωσης (που ήταν και η παρθενική μου) θα μπορώ να το κάνω και στο μέλλον.

Θα προτιμούσα χίλες φορές να τα αγοράζω από τους εδώ προμηθευτές πληρώνοντας εξτρά για το κέρδος τους αλλά όχι και να με καροιδεύουν παίζοντας με την υγεία μου, την επίπονη προσπάθεια μου και κατ'επέκταση την ψυχολογία μου.  Έχω γνωρίσει παιδιά κατά τον 1 1/2 μήνα που ατμίζω που έκαναν την προσπάθεια τους και δυστυχώς τα παράτησαν λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισα κι εγώ με την ποιότητα, τις τιμές και την διαθεσιμότητα στην εγχώρια αγορά... Why?

Αποσυνδεδεμένος drf

• 557
« Απάντηση #79 στις: Ιανουαρίου 26, 2012, 16:31 »
ποιες;

μια είναι...

το λέει στο κείμενό τους:

CPS set up
We appoint Smoke Everywhere as Central Point of Sales for Greece. This role will be explained later.

Αποσυνδεδεμένος Dimrock

• **
  • 205
« Απάντηση #80 στις: Ιανουαρίου 27, 2012, 02:29 »
Ειναι προφανές οτι αφορά ξεκατινιασμα ελληνων εμπορων με σκοπό το CPoS.

Καταφεραν τα παλικαρια μας με αυτη την πολιτική τους να μην εμπιστευομαστε κανενα  :laugh1: .

Εγω προσωπικα θα ηθελα να τους ευχαριστησω για την ειλικρινεια τους και να τους διαβεβαιωσω οτι απο τωρα και στο εξης αμα ξανααγοράσω απο δαυτους να ειμαι μ@λ@κ@ς με περικεφαλαια.

Δυστηχως παιρνει η μπαλα και τιμιους. Λυπαμαι. Μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.

« Απάντηση #81 στις: Ιανουαρίου 27, 2012, 11:07 »
αν ψαξετε την αγορα θα παρατηρησεται οτι παρα την ανακοινωση της φλαβορ αρτ ,τα καταστηματα που πουλανε <προιοντα > της αυξανονται ραγδαια            ΛΙΖΑΑΑΑΑ.... ΜΠΑΝΑΝΑ....

Αποσυνδεδεμένος mouko

• 514
  • Φύλο: Γυναίκα
  • σήματα... ατμού!!!
« Απάντηση #82 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 00:39 »
κάθομαι και ξαναδιαβάζω την απόφαση της FA για τα προϊόντα της στην Ελλάδα..
και αρχίζω να απορώ με τα Αγγλικά μου!!! δεν λέει ο άνθρωπος ξεκάθαρα ότι:
Flavourart will stop bulk and semi bulk sales in Greece by the end of January 2012, keeping the
possibility to buy directly from our online shop, only limited amounts of liquids and or flavors for
personal use.
Limitation will be 2x bottle 100 ml liquid and flavors in 7 ml size.
Suspicious repeated orders will be stopped.
Flavourart will supply with in house manufactured e-liquids of 10-50-100 ml  with FA labels and
pure flavors in 5-10 ml size (for do it yourself) only members of TPN.

όπου TPN λέει:
TPN set up
Local evaluation of Greek companies allowed us to set up a list of trust-able partners which are
listed as follow:
This list is set for all 2012 (and possibly for the years to come) and FA will not take any other.
New enquiries will be forwarded to CPS.
Greeks Partners: Atmistis, Axion Technologies, E-Tsigaro, Evape, Funstore, Helektronico
tsigaro, Oikosmoke, Ovale Greece, Privilege, Smoke everywhere, Smokeless,
Vapormania.

και συνεχίζει:
Actual set up does not allow us to supply Greek market with adequate amount of 10 ml ready to
vape e-liquids, thus a temporary Greek manufacturing will be allowed, by the 2 biggest players
so far, to cover the market demand.
The two players are Axxion Technologies and Ovale.

Κάθε μέρα βλέπω και άλλο ένα νέο κατάστημα η.τ. να ξεφυτρώνει και να πουλάει υγρά by FA...  (να παραθέσω link?? δεν χρειάζεται!! απλώς μια ματία στον πίνακα των εμπόρων εδώ στο φόρουμ μας αρκεί...)
και από τους παλαιότερους καταστηματάρχες τηρείται σιγή ιχθύος..
ε ρε πίσσα και πούπουλο που έχει να πέσει!!!!

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #83 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 01:39 »
Αυτό τι λέει;
Flavourart will stop bulk and semi bulk sales in Greece by the end of January 2012, keeping the
possibility to buy directly from our online shop, only limited amounts of liquids and or flavors for
personal use.

Σήμερα τελειώνει ο Γενάρης. Ναι, αλλά τι στοκ υπάρχει ήδη στους πρώην συνεργάτες;
Και πού ξέρουμε ποιοι αγοράζουν από αντιπροσώπους της FA στην Ελλάδα;
Και μετά τι θα γίνει;
Αυτό το:
2 biggest players so far, to cover the market demand
τι σημαίνει; Θα πουλάνε και σε άλλους εμπόρους;

Αυτά μπορεί κάποιος να τα εξηγήσει; Αν ξεκαθαρίσουν αυτά, μετά μπορεί να πει κανείς για υποψίες μη αυθεντικότητας των υγρών. Μέχρι τότε όμως μόνο η αποστολή ενός δείγματος στην FA θα μας έλυνε τις απορίες.

Αποσυνδεδεμένος sirkonsta

• **
  • 424
  • 20-1-12
« Απάντηση #84 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 01:44 »
Μέχρι στιγμής δεν έχω ατμίσει κανένα υγρό της εταιρείας αυτής.
Μάλιστα μέχρι και πριν 1 μήνα τα θεωρούσα υγρά 2ης κατηγορίας κι αυτό γιατί σκέφτηκα πως αφού μια εταιρεία αφήνει το προϊόν της να γίνει η που... της αγοράς φαντάσου τι θα γίνετε με τα συστατικά της

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #85 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 01:46 »
Σε δουλεια να βρισκομαστε...λες και δεν μπορει καποιος να τα παρει απο αλλη χώρα αν θελει...

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #86 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 01:48 »
Από την άλλη όμως "ουδείς ένοχος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου".
Δεν είναι σωστό να εκτοξεύονται κατηγορίες χωρίς αποδείξεις.
Άλλο πράγμα η "διαίσθηση" του καθενός κι άλλο η κατηγορία.

Αποσυνδεδεμένος crisx

• 567
« Απάντηση #87 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 01:50 »
Κ γω τις ίδιες απορίες έχω. Ουσιαστικά η ανακοίνωση δε λέει και τίποτα το τρομερό...
Η θα πρέπει να γίνει πλήρης απαγόρευση και να είναι αποκλειστικά αυτές οι 2 ή θα κάνουν μια τρύπα στο νερό. Θα παίρνει η χ επιχείρηση μια μικρή ποσότητα FA από τον Έλληνα αντιπρόσωπο και θα πουλάει πολλαπλάσια μαϊμού επίσης ως FA. Αυτό δεν ισχύει ίσως για όλους αλλά για αυτούς που το έκαναν και μέχρι σήμερα. Εκτός και αν γίνει κάτι όσο αφορά τα μπουκαλάκια, ταμπελάκια κλπ να μην αντιγράφονται που το βλέπω χλωμό.

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat
« Απάντηση #88 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 01:52 »
Τα καλυτερα υγρα για μενα και σε βασεις και σε γευσεις . Μ,αυτα ξεκινησα και αφου εχω δοκιμασει απο αρκετες εταιριες , παντα σ,αυτα καταληγω. Εδω και αρκετο καιρο προτιμω να τα παραγγελνω απο την πηγη κι ας καθυστερουν υπερβολικα να ερθουν .

Αποσυνδεδεμένος crisx

• 567
« Απάντηση #89 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 01:58 »
κατά μέσο όρο πόσο καιρό περίπου κάνουν να έρθουν; Κ γω αυτά χρησιμοποιώ αν και τα πήρα από Ελληνικό μαγαζί και μου δημιουργήθηκαν αμφιβολίες μόνο και μόνο με αυτά που διαβάζω κατά διαστήματα

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359828 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114215 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374744 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328127 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29345 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99914 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F