Μετα απο 1 μηνα χρησης του evo II εχω να παρατηρήσω τα εξης
ατομαιζερ
- κανενα απο τα ατομιζερ που χρησιμοποιω δεν παρουσιασε το παραμικρο προβλημα
( αγορασα 2 εκτος απο τα 2 που ειχε το starter kit, τα 3 τα χρησιμοποιω εναλλαξ και το 4ο ειναι στο συρταρι, αχρειαστο ναναι) λειτουργουν και τα 3 οπως την 1η μερα
Η συντηρηση που ακολου8ω ειναι η εξης
- κα8αρισμα 2-3 φορες με οινοπνευμα
- καθημερινα ακουμπισμα το βραδυ σε χαρτοπετσετα με τη γεφυρα προς τα κατω
- φυσηγμα απο μπαταρια ποτε ποτε
Το τραβηγμα ειναι μαλακο και γινεται σκληρό οταν ανεβαινει η 8ερμοκρασια με δυνατες ρουφιξιες η υπαρχει ανεκμεταλεφτο υγρο μεσα. Οπως και ναχει μετα το βραδυνο "ανασκελα" το πρωι ειναι στρωμενο.
μπαταριες
Οι 3 μπαταριες ειναι σταθερες αλλα δεν κρατουν πανω απο ωρα σε συνεχη χρηση ( 1/2 ωρα η μικρη , 1 ωρα η μεγαλη)
Φορτώνουν ομως σφαιρα
Το "cut off" ειναι αγνωστη λεξη για το evo II, σε αυτο ισως οφειλεται η στα8εροτητα του ατμοποιητη ( οχι καταλοιπα, τα καταλοιπα πανε στα πνευμονια μας ? )
Γενικα 8α προτιμουσα 3 μεγαλες μπαταριες αντι για τις 3 που παρεχονται
φιλτρα
Τα φιλτρα ειναι με μικρο φυσιγγιο ( απ οτι καταλαβα οπως του νεου evo)
Τα φιλτρα της μαμας του (αδεια ευτυχως , αλλα πολυ ακριβα για αδεια) γεμιζουν με ανεση και κταναλωνουν το 80% του υλικου ανετα και ευχαριστα. Οταν τα γεμισα με πολυεστερα ενυδρειου δεν δουλεβαν σωστα ( ενω του BL δουλεβαν καλυτερα)
ΓΕΝΙΚΑ
Απο οσα ΗΤ εχω διαβασει στο παρον φορουμ , ειναι ισως μια απο τις καλυτερες επιλογες για εναν αρχαριο. Δεν 8α του δημιουργησει προβληματα , δεν 8α του καιει το λαιμο , θα εξαντλει το φιλτρο και θα κανει πιστα οτι υποσχεται ενα ΗΤ.
Επι πλεον ( πολυ σημαντικο κατα τη γνωμη μου) δεν ειναι υγρορουφηχτρα, πραγμα που σημαινει οτι αν καποιος 8ελει να μειωσει τη νικοτινη εχει βρει τον καταλληλο συμμαχο , που 8α τον ικανοποιει χωρις να εχει τυψεις οτι ατμισε 1 μπουκαλακι 10ml στην κα8ησια του !
Η παραγωγη ατμου ειναι σιγουρα ικανοποιητικη ( ιδιαιτερα με VG ) και το κτηπημα στο λαιμο με high εξαιρετικο.
Το pass threw ειναι καλο αρκει να κα8αριζεται η επαφη απο τα υγρα.
Μειον ειναι ...
προβληματικη αυτονομια (μπαταριες)......ειλικρινα ψαχνω και δεν βρισκω αλλο μειον ...