Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

401 επισκέπτες, 7 χρήστες
john67, vasim, manoslykos, kmitkas, camber, sentinelba, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Ενας Ελληνας παρουσιάζει το καλύτερο vape show στην Αμερική. http://vapeteam.co  (Αναγνώστηκε 69908 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• Ατμιστής. Τπτ άλλο!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Νέα Σμύρνη, Παπαδάτες Μακρυνείας Αιτ/νίας
  • Φύλο: Άντρας
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 26, 2012, 18:03 από jeke04 »

Αποσυνδεδεμένος kd66

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Scottsdale-Arizona
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DD0PmFl_g8M&feature=g-u-u[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος kd66

• e-regular ατμιστής
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐ 10, 2012, 18:56 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• -Ο- The Truth Is Out There -Α- Trust No One -Ε- I Want To Believe -Π-
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20

Αποσυνδεδεμένος VapinGreek

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: USA
Την Τετάρτη 16 Μαΐου και ώρα 21:30 EST, Δρ Κωνσταντίνος Farsalinos, καρδιολόγοςστο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, θα εμφανιστεί στο "Vapeteam" για να συζητήσει τη μελέτη του, «το κάπνισμα και vaping επιδράσεις στην καρδιακή λειτουργία και τη στεφανιαία ροή. "

Η μελέτη παρουσιάστηκε στο EuroPRevent 2012 στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, η οποίαείναι μια ετήσια διάσκεψη με στόχο να μειωθεί η επιβάρυνση των καρδιαγγειακών νοσημάτων στην Ευρώπη. Η εκπομπή καταγράφεται σε επανάληψη .

http://vapeteam.com

Replay http://youtube.com/vapeteam

Αποσυνδεδεμένος Dr Farsalinos

• Ιατρός - Ερευνητής
  • Επίτιμο Μέλος
  • Τόπος: Belgium
Για να είμαστε ακριβείς, θα παρουσιάσω διεθνή επιστημονικά δεδομένα (όχι μόνο δικά μου) σχετικά με το άτμισμα, καθώς και την μελέτη που έγινε δεκτή και θα παρουσιάσω σε ομιλία στο ESC Congress 2012 (δηλαδή το Πανευρωπαικό Καρδιολογικό Συνέδριο).
ΣΤο EuroPREVENT παρουσίασα μελέτη για το κανονικό τσιγάρο κι όχι για το άτμισμα. Στοιχεία αυτής της μελέτης και άλλων δικών μου μελετών για το κάπνισμα θα τις παρουσιάσω επίσης στην συνομιλία που θα κάνουμε με τον Δημήτρη...........

Αποσυνδεδεμένος kd66

• e-regular ατμιστής
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=poOP9skjaxM&feature=g-u-u[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• Vaping Yoda
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Everywhere
  • Xsmokers.gr "Το δικό σου Eshop"
    • Xsmokers Your Vape Shop

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• Ειμαι Ninja και το κεφι μου θα κανω
  • Κατασκευαστής
  • *
  • Τόπος: peristeri
  • το μεγεθος μετραει
Για να είμαστε ακριβείς, θα παρουσιάσω διεθνή επιστημονικά δεδομένα (όχι μόνο δικά μου) σχετικά με το άτμισμα, καθώς και την μελέτη που έγινε δεκτή και θα παρουσιάσω σε ομιλία στο ESC Congress 2012 (δηλαδή το Πανευρωπαικό Καρδιολογικό Συνέδριο).
ΣΤο EuroPREVENT παρουσίασα μελέτη για το κανονικό τσιγάρο κι όχι για το άτμισμα. Στοιχεία αυτής της μελέτης και άλλων δικών μου μελετών για το κάπνισμα θα τις παρουσιάσω επίσης στην συνομιλία που θα κάνουμε με τον Δημήτρη...........
Κωστα συνχαριτιρια και πολα μπραβο και στον Δημητρη  και  προτείνω μια επανάληψη στα Ελληνικα  ;) ;D

Αποσυνδεδεμένος papoys

• Ο μέτρ του οφ τόπιτς
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Γερακας - Αττικης
Παιδιά δύσκολο το βλέπω Ελληνικό κανάλι  να κάνει μια τέτοια εκπομπή.
Φοβούνται κατακόρυφη αύξηση των ατμιστών στην Ελλάδα.
Περισσότερο βγάζουν κάποιους  που θάχουν κάτι κακό να πούν για το άτμισμα.Συμφέροντα βλέπετε.

Βέβαια εγώ δεν μπόρεσα να την παρακολουθήσω γιατί δεν ξέρω Αγγλικά. :'( Παππούς βλέπετε. :wall: :wall:

Αλλά διαβάζω με δόσεις που μεταφράζει η Lemy στην άλλη ενότητα ερευνα για την καρδιακή λειτουργία. :laugh1: :laugh1:
Για όποιον ενδιαφέρετε βγ'ηκε το πρώτο επεισόδιο.
Αντε σήμερα έμαθα έμαθα να κάνω και παραπομπή. :laugh1: :laugh1:

Μπράβο μου.. :respect: :respect:

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,5835.480.html

Αποσυνδεδεμένος VapinGreek

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: USA
Είναι πολύ δύσκολο για όλες τις πληροφορίες να περιέχονται σε ένα μικρό χρονικό διάστημα. Μπορώ να σας πω, η κοινότητα έχει πλημμυρίσει εμένα και την ομάδα με θετικά και ενθαρρυντικά σχόλια. Εξάλλου, ως vaper και ως Έλληνας, ήταν τιμή για μένα να eime μέρος αυτής της παρουσίασης με το γιατρό.

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• Vaping Yoda
  • Διακεκριμένο μέλος
Δημήτρη γενικά η δουλειά σου είναι εξαιρετική και κανείς δεν αντιλέγει σε αυτό.
Η υποστήριξή σου, επίσης, στους Έλληνες κατασκευαστές φαίνεται και μας χαροποιεί ιδιαίτερα θα έλεγα.

Προτείνω ένας καλός γνώστης της αγγλικής γλώσσας να βάλει ελληνικούς υπότιτλους , ώστε να μπορεί ο κάθε έλληνας να απολάυσει τις πολύ όμορφες εκπομπές σας!!  Είναι μια δύσκολη δουλειά , αλλά είμαι σίγουρος οτι όλο και κάποις πατριώτης θα θελήσει να το κάνει , αρκεί να του ζητηθεί !!
 :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος WileECoyote

• Steampunk
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
  • Voyage of H.M.S. Beagle - C.Darwin
Ασυγκράτητος ο γιατρός!
Μπράβο Δημήτρη και Κώστα!
Ξεκίνησα με σκοπό να δώ 10-15 λεπτά και τελικά είδα ολόκληρη την εκπομπή!

Καταρρίφθηκε ο μύθος ότι "δεν γνωρίζουμε τίποτα για το η.τ.", "δεν υπάρχουν έρευνες" κλπ.
Και έρευνες έχουν γίνει και στοιχεία υπάρχουν, απλώς δεν συμφέρει τις καπνοβιομηχανίες και τους εμπόρους της "διακοπής του καπνίσματος" να πάρουν δημοσιότητα.

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• Vaping Yoda
  • Διακεκριμένο μέλος
Εμένα που μπήκαν σκέψεις για τα αρώματα ....  επίσης αυτή η ευγένεια που έχουν οι άνθρωποι που καλούν στην εκπομπή.
Μην ξεχάσω να πω και ένα μεγάλο μπράβο στον Κώστα !  :respect:

Αποσυνδεδεμένος kd66

• e-regular ατμιστής
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7PR11zclk-8&feature=g-u-u[/youtube]

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 29 2232 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:25
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1478 391095 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:14
από Antiprosopos
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 375472 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 260212 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 721671 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 264100 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 683315 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 728 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1426 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22407 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2465 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889823 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.