Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

373 επισκέπτες, 6 χρήστες
Ηρακλης, Milarepa, maprix, manoslykos, Tem, lidbab

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταριες για τα mod μας....Ποιες ειναι ασφαλεις? Ποιες οι διαφορες τους?  (Αναγνώστηκε 557530 φορές)

Αποσυνδεδεμένος camber

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Φύλο: Άντρας
    • camber
Κοιτάς λάθος ΑW. Αυτή σταμάτησε να παράγεται πριν 2 χρόνια. Έφτανε τα 6Α αποφόρτιση για αυτό το dampfakkus στην αποφόρτιση 10Α γράφει "εκτός προδιαγραφών"
Η σημερινή AW είναι 800mAh με αποφόρτιση 12Α και είναι αυτή http://www.dampfakkus.de/akkuvergleich.php?akku1=573&akku2=532&akku3=0&akku4=0&akku5=0&akku6=0

Αποσυνδεδεμένος juve11

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Δραμα
γι αυτην τι γνωμη εχετε?

Αποσυνδεδεμένος Colton50

• e-medium ατμιστής
  • **

Αποσυνδεδεμένος juve11

• e-lights ατμιστής
  • *
thanks!
δοκιμασα παντως απο ft , κι οντως δεν με αφησε..
αρα θα επιλεξω καποια απο εδω..

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Tρικαλα
Πολυ καλες κριτικές εχουν και οι Vappower.
Δεν τις εχω πιασει ομως στα χερια μου και ειναι κι αυτες καινουριες στην αγορα ......
Δεν τις ξερω ομως σαν χρηστης..........
http://www.teomav.gr/2016/02/vappower-imr18350-37v-750mah.html#.VwnzPvmLTIV

Αποσυνδεδεμένος Colton50

• e-medium ατμιστής
  • **
Kαποιος πρεπει να κανει την αρχη, να τις αγορασει και να μας μεταφερει εντυπωσεις :)

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
Εγω πάντως δεν θα τις αγορασω....
Ουτε αυτες , ουτε καποια αλλη 18350....
Ειναι μεγαλα τα χερια μου.........    Οι 18350 ............ δεν με βολευουν............ ;D

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: veria
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
Kαποιος πρεπει να κανει την αρχη, να τις αγορασει και να μας μεταφερει εντυπωσεις :)

τις αγόρασα εγώ πριν από κανένα χρόνο
φαίνονται πολύ καλές μπαταρίες και δείχνουν να αντέχουν μέσα στο σακουλάκι που ήρθαν  :tongue_smilie:
δεν τις έχω χρησιμοποιήσει
το project για μοντακι με δυο 18350 παράλληλα έμεινε στάσιμο από όταν βγήκαν τα mod με έλεγχο θερμοκρασίας στα 30 ευρώ

Αποσυνδεδεμένος juve11

• e-lights ατμιστής
  • *
Σας επρηξα...  ;D
βρηκα αυτες σε καλη τιμη απο ebay , τις εχει δοκιμασει κανεις?\
διαβασα καλα σχολια.... κανουν για το vamo μου?
ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Τις ειχα παρει πριν απο 2 περιπου χρονια απο fasttech. Οχι τοσο καλες οσο οι AW, παντως δεν εκλαψα τα λεφτα μου. Τωρα μετα απο τοσο καιρο δεν ξερω αν εχουν σημασια οι εντυπωσεις μου αφου το εσωτερικο τους στοιχειο μαλλον θα εχει αλλαξει...

Αποσυνδεδεμένος Colton50

• e-medium ατμιστής
  • **
Αυτες εχουν μαξιμουμ συνεχες ρευμα 4.25Α (οπως λεει η Xtar) που ειναι πολυ λιγο σε συγκριση με τις ΑW, Vappower.

(Eπισης δεν εχω βρει μεχρι τωρα καποιο τεστ-διαγραμμα γι αυτες. Οποτε...)

Αν το ρευμα που ατμιζεις ειναι γυρω στα 3Α και κατω , τι να πω ισως σου κανουν.

Εσυ αποφασιζεις... (Εγω παντως θα πηγαινα για ΑW η Vappower για να'μαι σιγουρος.)

Eνα τεστ για την 900mah..
http://lygte-info.dk/review/batteries2012/Xtar%2018350%20900mAh%20%28Black%29%20UK.html
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 12, 2016, 13:18 από Colton50 »

Αποσυνδεδεμένος juve11

• e-lights ατμιστής
  • *
Επειδη ειμαι ψιλοασχετος..
Πως βλεπω ποσο ρευμα ατμιζω;
Καλες οι aw,εχω διαβασει τα καλυτερα, αλλα πολυ ακριβες ρε γμτ... Καλυτερα να παρω μια 18650 :D

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
Αν προσεξεις/διαβασεις και πιο παλια ποστς , θα δεις οτι οι προτασεις απο καποιους που εχουν αγορασει μπαταριες 18350 , η AW ειναι η πρωτη σε προτιμηση.
Απο ΄κει και περα , οι προτασεις ειναι Tensai , Keeppower , Efest , AWT , Vappower κλπ.κλπ.κλπ....
Αρα οι περισσοτεροι  χρηστες των 18350 , απο τη στιγμη που εχουν αγορασει πολλες απο αυτες τις μπαταριες και προτεινουν τις AW , πιστευω οτι κατι θα ξερουν λογο χρησης.
Και 'γω εχω αγορασει 18350 μπαταριες AW , Efest , Basen , AWT , Tensai , Keeppower και Ultrafire...
Οι μονες που εχω ειναι οι Ultrafire , γιατι πολυ απλα δεν τις ηθελε κανεις..... ;D
Και η αληθεια ειναι οτι για τα γουστα μου καμια απο αυτες τις μπαταριες δεν ηταν ικανες να με ικανοποιησουν.... (ξερω οτι φαινεται καπως αυτο που εγραψα.... :tongue_smilie: :hmmm: ::))

Ολες εφυγαν απο τα χερια μου καινουριες και αυτες που εχω ειναι καινουριες επισεις .

Προσωπικα δε πιστευω να αξιζει η τιμη των 10€ για μια 18350 , οταν μπορεις με τα ιδια χρηματα να αγορασεις μια 18650 που ειναι 4 φορες ανωτερες ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ....

Εξαλλου για να τα λεμε και ολα , ακομα και η AW , δεν ειναι ικανη να σου δωσει και την τρομερη διαφορα....
Με τις υπολοιπες ατμιζα το πολυ 45 λεπτα με αντιστασεις 0.8 - 1.3 Ωμ.
Με την AW ειχα 50 λεπτα .....
Και σαν χρημα και σαν αποδοση , ΑΞΙΖΕΙ  ;;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος juve11

• e-lights ατμιστής
  • *
Εχεις δικιο , δεν αξιζει..
Οπως εγραψα πιο πανω την ηθελα απλα , για καπου καπου να την βαζω στο vamo ,να το χαιρομαι και εξω.. Γιατι που να βγεις με τουτο με 18650.. Δεν χωραει πουθενα..
Εχω αλλα 2 box mod ,που χρησιμοποιω περισσοτερο , αρα απο αυτονομια ειμαι οκ..
Αλλα τωρα αν μου λες 50 λεπτα κλπ (και 1-2 ωρες να ειναι), τσαμπα λεφτα ειναι... Ουτε για καφε δεν κραταει... :o

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
Αν θελεις υπαρχει λυση , αλλα θα πρεπει και ο SEB να εχει ορεξη , γιατι πλεον καπως το άφησε το αθλημα.

Του δινεις το Vamo και σου το κανει .... ας πουμε .... κατι σαν κουτακι....
Σου βαζει δηλαδη τις σωληνες διπλα - διπλα και ετσι εχεις το Vamo στο μισο μεγεθος και μαλιστα με 18650....

Δεν μπορω να βρω την κατασκευη του SEB και γιαυτο πιο κατω ειναι φωτογραφιες απο τις εταιριες κατασκευης των Vamo.

Kαι να τονισω οτι ο SEB ηταν ο πρωτος που εφτιαξε ετσι το Vamo.
Οι εταιριες ειναι αυτες που εκαναν αντιγραφη..................  
Ελληνικο πνευμα αθανατο................

Θα γινει δηλαδη κατι τετοιο , αλλα η οθονη θα ειναι μπροστα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 12 788 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:02
από Chris66
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258022 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 715700 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 373045 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 388079 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 262499 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 678846 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 677 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1274 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22220 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2328 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 886651 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.