Αν προσεξεις/διαβασεις και πιο παλια ποστς , θα δεις οτι οι προτασεις απο καποιους που εχουν αγορασει μπαταριες 18350 , η AW ειναι η πρωτη σε προτιμηση.
Απο ΄κει και περα , οι προτασεις ειναι Tensai , Keeppower , Efest , AWT , Vappower κλπ.κλπ.κλπ....
Αρα οι περισσοτεροι χρηστες των 18350 , απο τη στιγμη που εχουν αγορασει πολλες απο αυτες τις μπαταριες και προτεινουν τις AW , πιστευω οτι κατι θα ξερουν λογο χρησης.
Και 'γω εχω αγορασει 18350 μπαταριες AW , Efest , Basen , AWT , Tensai , Keeppower και Ultrafire...
Οι μονες που εχω ειναι οι Ultrafire , γιατι πολυ απλα δεν τις ηθελε κανεις.....

Και η αληθεια ειναι οτι για τα γουστα μου καμια απο αυτες τις μπαταριες δεν ηταν ικανες να με ικανοποιησουν.... (ξερω οτι φαινεται καπως αυτο που εγραψα....

)
Ολες εφυγαν απο τα χερια μου καινουριες και αυτες που εχω ειναι καινουριες επισεις .
Προσωπικα δε πιστευω να αξιζει η τιμη των 10€ για μια 18350 , οταν μπορεις με τα ιδια χρηματα να αγορασεις μια 18650 που ειναι 4 φορες ανωτερες ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ....
Εξαλλου για να τα λεμε και ολα , ακομα και η AW , δεν ειναι ικανη να σου δωσει και την τρομερη διαφορα....
Με τις υπολοιπες ατμιζα το πολυ 45 λεπτα με αντιστασεις 0.8 - 1.3 Ωμ.
Με την AW ειχα 50 λεπτα .....
Και σαν χρημα και σαν αποδοση , ΑΞΙΖΕΙ ;;;;;;;;;;