Ναι, κατ' επέκταση λοιπόν όλοι όσοι παράγουν μπαταρίες θα πρέπει να τις προορίζουν για χρήση δικών τους συσκευών;
Η Sony ας πούμε δεν νομίζω να κατασκευάζει ηλεκτρικό μύλο πιπεριού ή καφέ που χρειάζεται μπαταρίες της (ΑΑΑ) και που φυσικά είναι στολισμένες με τα απαραίτητα μαρκετινίστικα καλούδια και φυσικά η Varta δεν κατασκευάζει και αυτοκίνητα, άσχετα με το αν έχει μπαταρίες για εκατοντάδες χρήσεις.
Δεν νομίζω ότι συνδέεται αυτό σαν λογικό εξαγόμενο συμπέρασμα.
Η NCR 18650PF (για παράδειγμα), αναγράφει ένα ολόκληρο κατεβατό κάτω από την κωδική της ονομασία, με τέσσερις ή πέντε σειρές μετά το Warning και τελειώνει με το Made in Japan.
Αν δεν απατώμαι είναι Panasonic που επίσης δεν κατασκευάζει ηλ. τσιγάρα.
Απορίας συνέχεια λοιπόν...
Φιλε μου σου τα εγραψε ο camber , αλλα μαλλον δεν καταλαβες ακριβως τι σου εγραψε.
Οι μεγαλες εταιριες , πουλανε τις μπαταριες τους σε εμπορους.
Δεν θα δωσει κανενα εργοστασιο μικροποσοτητες.
Καμια εταιρια δεν κατασκευαζει μπαταριες για ηλεκ. τσιγαρο.
Απλα η εφαρμογη των 18350/500/650 - 14500/650 σε φακο , βρηκε εφαρμογη και στο η.τ.
Αν δεν ηταν ο ΙΜΕΟ να φτιαξει τα μηχανικα , η Provape να φταξει το Provari και τοσοι αλλοι πρωτοποροι στις ιδιοκατασκευες του 2008-2009 , δεν θα βλεπαμε σημερα τις 18650....14650 στο η.τ.
Το η.τ. ειναι ακομα στα σπαργανα.
H μεγαλη καταναλωση γινεται ακομα απο αλλου ειδους εταιριες.
Makita,Bosch,Black n Decker,Metabo...........και τοσοι αλλοι κατασκευαστες ηλεκτρικων εργαλειων , Tesla,Toyota,Honda,GM,BMW,Mercedes...........και τοσοι αλλοι κατασκευαστες αυτοκινητων και αμετρητοι αλλοι κατασκευαστες διαφορων πολυ πιο ακριβων και πολυ πιο χρησημων προϊοντων στη ζωη μας .
Κανεις δεν κοιταει το η.τ. ακομα.
Και η αληθεια ειναι οτι σε λιγο δεν θα κοιταμε ουτε εμεις τις Li-Ion για χρηση στο η.τ.
Τη θεση τους θα παρουν ξανα οι Lipo , οι οποιες εχουν φτασει σε πολυ ανωτερο επιπεδο απο τις Li-Ion.
Oποτε μη ψαχνεις να βρεις γιατι η Sony , η Panasonic και οποιοσδηποτε αλλος κατασκευαστης , δεν κοιταει το η.τ.
Υπαρχουν μπαταριες που ακομα δεν τις εχουμε δει στην αγορα και ειναι ανωτερες απο αυτες με τις οποιες ατμιζουμε.
Για παραδειγμα λεμε οτι η LG HG2 και η Samsung 30Q ειναι μπαταριες του 2015.
Το 2015 ομως τις ειδαμε εμεις στην αγορα......
Και οι δυο κατασκευαστηκαν για πρωτη φορα το 2014 ομως.........
Οταν τελειωνουν οι συμβασεις και τα συμβαλαια με τους μεγαλους καταναλωτες αυτων των μπαταριων ή οταν θα βγει καποιο ανωτερο προϊον , τοτε θα δουμε τις μπαταριες αυτες στην αγορα.
Αρα , πρωτα θα αλλαξουν μπαταριες οι μεγαλοι πελατες και μετα θα τις δουμε εμεις στην αγορα , ωστε να παρουμε αυτα τα κομματια που περισσεψαν..........
Αρα δεν κατασκευαζει κανεις μπαταριες για το η.τ................................
παιδια εχει δοκιμασει κανεις αυτην τη μπαταρια?
αν ναι τι λεει?
αλλιως θα παω γι αυτες ,απλα ηθελα μια , γι αυτο κοιταω και την παραπανω.. εκτος εαν εχετε να προτεινετε κατι αλλο απο fasttech σε 18350.
Αγορασε τις AW και μη ψαχνεις καμια αλλη φιλε μου.
Δυστυχως στο μεγεθος αυτο , εινα μονοπωλειο της AW.........
Πολυ καλες οι Τensai , αλλα δεν τις ξερουμε οπως τις AW , που ειναι πολλα χρονια στην αγορα και εχει κυρια θεση στον κοσμο του φακο.