Και για τις AWT , καλα λογια δεν θα πω.....
Ενω σχεδον μεχρι το καλοκαιρι του '15 ειχα πολυ καλη γνωμη και ηθελα να αγορασω τις 2500 (πολυ καλα στοιχεια της Samsung 25R) , ειδα τις AWT 3000 και εψαξα να τις βρω.
Πριν το '16 ειχα στα χερια μου δυο πολυ καλες μπαταριες και ειδα οτι πραγματι μεσα ειναι η Samsung 30Q μεσα.
Ειχα πολυ καλη γνωμη και ημουν πολυ ευχαριστημενος απο τις μπαταριες αυτες.
Σημερα και μετα απο αρκετο καιρο πλεον στην αγορα , ειδα οτι ξεκινησε κι αυτη να κανει τις ιδιες κινησεις με αλλες εταιριες τετοιου τυπου....
Η AWT των 35Α δηλαδη , θα ειναι οι 5 απο τις 10 μπαταριες σωστες.
Η μια θα κανει κοιλια και θα εχει πολυ μεγαλη πτωση τασης και η αλλη θα ειναι ακομα και απο την αυθεντικη μπαταρια καλυτερη.... Πραγμα που σημαινει οτι μπορει να μπήκε χερι και να εχει αφαιρεθεί καποια απο τις ασφαλειες της μπαταριας.
Η AWT των 40Α , εχουν καλυτερη αποδοση και ομοιότητα μεταξυ τους.
Ποτε ομως δεν θα εισαι σιγουρος αν ειναι οντως καλο το στοιχειο που εχει μεσα.
Η εμπιστοσυνη μου στην εταιρια χαθηκε , ενω ημουν απο τους υποστηρικτες της.
Λογο της πολυ καλης πορειας που ειχε η εταιρια , καποιοι ''μαγκες'' ξανα , αντεγραψαν το ονομα της και εδωσαν στην αγορα ψευτο aweite (ΑWT).
Oι σημερινες AWT 3000 40A (χωρις να ειμαι σιγουρος) , εχω την εντυπωση οτι ειναι μπαταρια της LG κατω απο την ταμπελα , αλλα δεν ξερω αν ειναι η HG2.
Για 'μενα πλεον η εταιρια ανηκει στις '' δευτερες '' εταιριες......... , παρα το οτι στην αρχη ομολογω οτι με ειχε κερδισει.
Ειχα γραψει και σε ενα ξενο φορουμ , οτι θα ηταν σωστο η εταιρια να κρατησει τη σωστη ποιοτητα που ειχε τοτε , γιατι πολυ απλα θα φτασει στο σημειο να μπει στην ομαδα κατωτερων εταιριων.
Αυτο που εγραψα τοτε , το ειχε δει και η εταιρια , γιατι παρακολουθουσε το φορουμ και απαντουσε σε καποιες ερωτησεις που της καναμε.
Το πρωτο κακο σημειο που εδειξε η εταιρια και παρα τις επανειλημμένες ερωτησεις που καναμε στην εταιρια αυτη , για να μας πει ποιο στοιχειο εχουν κατω απο την ταμπελα των 2500mAh , η εταιρια επέμενε οτι ειναι δικο της στοιχειο , ενω εμεις ολοι ξεραμε , ειχαμε ''ανοιξει'' το καλυμμα και ειχαμε στα χερια μας τους κωδικους και βλεπαμε οτι ηταν η θαλασσί Samsung 25R.
Εγραψα στο φορουμ αυτο , με σκοπο να το διαβασει και η AWT , οτι δεν ειναι κακο να βαζεις κατω απο την ταμπελα σου σωστα στοιχεια μεγαλων κατασκευαστων και να τα πουλας για δικα σου , αλλα ειναι σωστο επισης , να λες και την αληθεια αμα καποιος ρωτησει ποια μπαταρια ειναι απο κατω.
Για 'μενα αυτη η εταιρια πλεον , επεσε στην ομαδα των εταιριων δευτερης κατηγοριας και δε νομιζω να μπορεσει ποτε να ανεβει.