Να γράψω λιγάκι τώρα κάποια πράγματα που παρατήρησα για τις Panasonic NCR18650B: Εψαχνα για button top, για καλύτερη επαφή στα vamo μου. Σε γερμανικά site βρήκα οικονομικές, αλλά παρατήρησα ότι είναι σαν τις flat με προσθήκη απλώς του button top. Δεν γνωρίζω αν είναι όλα καλά με την μέθοδο αυτή. Προτίμησα να πάρω αυτές που γέρνει το atmistique που είναι έτσι κατασκευασμένες από την μαμά εταιρεία.
Επίσης είναι λιγάκι λεπτότερες από τις flat που κυκλοφορούν. Είχα μια 6άδα flat, και οι έξι σκίστηκαν, λόγω του ότι στο κουτάκι που τις έβαζα, κατά το κλείσιμο σιγά σιγά έγινε η ζημιά. Στις 4 που απέμειναν ενεργές (οι 2 πήγαν για ανακύκλωση), έχω βάλει μονωτική στο σημείο που σκίστηκαν, δεν γίνεται να βάλω μονωτική σε όλη την περιφέρεια γιατί αν το κάνω σε κάποια μοντάκια δεν θα μπαίνουν.
Αυτές που πήρα από το atmistique λόγω του ότι είναι ελαφρώς λεπτότερες δεν κινδυνεύουν να πάθουν το ίδιο. Θα μου πείτε, ναι, αλλά είναι ακριβότερες κατά πολύ. Σύμφωνοι, αλλά σκέψου ότι με μία τετράδα θα την βγάλεις σχεδόν ενάμισι χρόνο, την διαφορά αν την επιμερίσεις, δεν είναι κάτι σημαντικό, και μάλιστα όταν μιλάμε για μπαταρίες.