Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

399 επισκέπτες, 7 χρήστες
Ηρακλης, thanos1071, Milarepa, maprix, manoslykos, Tem, lidbab

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταριες για τα mod μας....Ποιες ειναι ασφαλεις? Ποιες οι διαφορες τους?  (Αναγνώστηκε 557550 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• Από 7/9/2012 γλύτωσα από το καρκινοτσίγαρο. Συσκευές: knight v2 box mod, hussar rta clone, subtank mini 9ml version
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
Μην το λες, έχω και την ncr 18650 (3100) και την ncr 18650B (3400), και οι δύο είναι τέλειες. Προσωπικά θεωρώ το brand Panasonic άκρως αξιόπιστο.

Αποσυνδεδεμένος w1ldrs

• Last of the Damned...
  • e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Βολος
  • May God have mercy upon my enemies, cause I won't.
η panasonik ncr εχει ονομαστικη 3100 mah και η πραγματικη τιμη των mah ειναι 2634mAh και η 18650 Β  ονομαστικη 3400 και πραγματικη 3104.  Η CGR  δινει ονομαστικη 2250 και πραγματικη 2237. Σαφως και η ncr εχουν περισσοτερη αντοχη , αλλα η cgr εχει πολυ μικροτερη απωλεια μεταξυ ονομαστικης - πραγματικης.  Και οπως λες φιλε vagskarm ...panasonic the best. :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Parma (Italy)
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 29, 2013, 09:34 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος xaimena

• Αντρας λογάται όποιος μπορεί πόνο βαρύ ν' αντέξει να 'ναι η ψυχή στο στόμα του και να μην βγάνει λέξη
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Samos
http://www.replacesmoke.com/panasonic-ncr18650b-3400mah-rechargeable-li-ion-battery-693-detail.html

κάνει για μηχανικό Mod (Sirius) ;

Δεν βλέπω να γράφει πουθενά οτι είναι με προτασία...

http://www.replacesmoke.com/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/trustfire-tr001-double-charger-detail.html

Και λογικά φοτίζει με αυτο τον φορτιστή;  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος kostassei

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
  • και αν εχω κανει το μυαλο μου μαρμελαδα
 :bye: xaimena. Επειδη και εγω εχω ψιλοζαλιστει με την επιλογη μπαταριων-φορτιστη, εστηλα μηνυμα στον μαστορα του ΣΙΡΙΟΥΣ γιανα μου πει την γνωμη του.Το περιμενω το μοντ απο βδομαδα. το χεις παρει?

Αποσυνδεδεμένος xaimena

• Αντρας λογάται όποιος μπορεί πόνο βαρύ ν' αντέξει να 'ναι η ψυχή στο στόμα του και να μην βγάνει λέξη
  • e-medium ατμιστής
  • **
no!

εμένα μου έστειλε το παλικάρι που φτιάχνει το mod τι και πως, θα το παραγγείλω αυτές τις μέρες,
αλλά δεν ξεκαθαρίστηκε ποιά panasonic και για να μην τον πρήζω με καινούργια μυνήματα είπα να πρήξω το forum  :respect: που χωρίς αυτό δεν ξέρω τι θα έκανα!

Αρης εισαι; τέλειο  :happy_roll_01:

Ξέρεις αν κουμπώνει στο Mod χωρίς κενο και χωρίς αντάπτορα ο vivi nova απο replacesmoke;

• e-medium ατμιστής
  • **
Α Ρ Η Σ  :bravo_encouragements: . Που λες λοιπον και γω καινουριος στα μοντ. Απο οτι ειδα σε βιντεακι της παρουσιασης ,ενα κενακι αφηνε με 2 αλλους ατμο.Για μπαταριες χρειαζονται τελικα protected?

Αποσυνδεδεμένος xaimena

• e-medium ατμιστής
  • **
ναι με προστασία γιατί λέει τα μηχανικά δεν έχουν αλλά αυτή που είδα απο πάνω δεν ξέρω αν έχει.... :idiot1:

ποιο βίντεο είδες; για ρίξε  Link να ξεστραβωθούμε...θα βάλεις και συ vivi nova στο mod;

• e-medium ατμιστής
  • **
Ναι ετσι καταλαβα και εγω :yes: Εγω λεω να παρω AGA t2. Τωρα εχω μονο τον εψιλον.  το βιντεο το ειδα στο νημα για το σιριους.Κατσε λιγο να δω. Πας στο φορουμ.Πατας στα μοντ.Μετα στα μηχανικα και απο εκει μετα ειναι το δευτερο.Μπαινεις και ειναι στην πρωτη σελιδα. εχει και στις  επομενες
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 30, 2013, 00:23 από kostassei »

Αποσυνδεδεμένος xaimena

• e-medium ατμιστής
  • **
Ελπίζω να μην με βγάλουν off topic

Στο στρατό είχα να κάνω με πολλούς αρειάνους, όλοι είχαν κάτι όμορφο πανω τους,δεν μπορώ να στο εξηγήσω, το ευχαριστιόταν δεν ήταν άρρωστοι (ήταν δηλαδή αλλά με την όμορφη έννοια) και απο τότε αγαπώ Άρη

Ολυμπιακάρα είμαι  :OnTopicPlease:

Και πως να σετάρω; θα φύγουν απ το παράθυρο! όμορφος ο Αγας (καλοάτμιστος) και θα ταιριάζει!!!

Μα δεν μπορώ να βρώ μια φωτογραφία πάνω σε sirius εναν vivi nona! :'(

• e-medium ατμιστής
  • **
Ε ναι εχουμε το κατιτις μας  :)) . Πως να σεταρεις τι?

Αποσυνδεδεμένος xaimena

• e-medium ατμιστής
  • **
Ελπίζω να μην με βγάλουν off topic

Στο στρατό είχα να κάνω με πολλούς αρειάνους, όλοι είχαν κάτι όμορφο πανω τους,δεν μπορώ να στο εξηγήσω, το ευχαριστιόταν δεν ήταν άρρωστοι (ήταν δηλαδή αλλά με την όμορφη έννοια) και απο τότε αγαπώ Άρη

Ολυμπιακάρα είμαι  :OnTopicPlease:

Και πως να σετάρω; θα φύγουν απ το παράθυρο! όμορφος ο Αγας (καλοάτμιστος) και θα ταιριάζει!!!

Μα δεν μπορώ να βρώ μια φωτογραφία πάνω σε sirius εναν vivi nona! :'(

Δεν θέλωνα έχει κενό (τωρα το είδα) αν και δεν είναι αυτός o vivi nova αλλά λογικά το ίδιο κενό θα έχει  :'(

Θέλω τανκακι μεγάλο με φυτιλοαντίσταση 19-20mm που να μην αφήνει κενό απο κάτω στον sirius πολλά ζητάω θεέ μου;

τον aga που σαρεσει πως να σετάρω αν τον έπαιρνα...και δεν θέλω mesh αλλά φυτιλοαντίσταση

• e-medium ατμιστής
  • **
Και γω πρωτη φορα θα ασχοληθω. Ο αγας δουλευει και με φυτιλι γιαυτο και λεω να τον παρω.Θα χρειαστει κατι για την μετρηση της αντιστασης. Πολυμετρο η νν αν εχεις. Εγω δεν εχω τιποτα απο τα 2. Ωχ πολλα τα εξοδα ;D

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• -Ο- The Truth Is Out There -Α- Trust No One -Ε- I Want To Believe -Π-
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20

• e-medium ατμιστής
  • **
το εχει δουλεψει κανεις? ειναι καλο?υπαρχει εδω? ποσο?            τι αλλο?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 12 790 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:02
από Chris66
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258025 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 715714 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 373059 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 388084 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 262503 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 678855 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 677 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1274 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22220 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2328 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 886651 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.