Καλησπέρα παιδιά να κάνω μια γρήγορη ερώτηση γιατί έχω φοβηθεί. Πήγα πήρα τις δύο παρακάτω μπαταρίες και από το κατάστημα μου είπαν είναι χωρίς προστασια. Εγώ ένα vtc mini και ένα istick pico έχω. Οκ δεν είμαι με αυτες? Μπαταρίες με προστασία μόνο στα μηχανικά βάζουμε σωστα???

Πουθενα δε χρειαζεσαι προστασιας μπαταριες .
Και στα μηχανικα , αυτες ή αναλογες μ' αυτες δουλευουμε .
Η συγκεκριμενη ειναι μια απο τις τρεις κορυφαιες αυτη τη στιγμη.....
Καλημέρα και από εμένα,
Με το πρώτο μου μύνημα, θα ήθελα να ευχαριστήσω το forum για όλες αυτές τις πληροφορίες που έμαθα τους 2 αυτούς μήνες που ατμίζω, και να κάνω μια ερώτηση.
Εχω στο mod (Wismec RX75) μια μπαταρία Sony VTC4 και θέλω να πάρω και μια δεύτερη αλλά μεγαλύτερης χωρητικότητας. Ο κατασκευαστης του mod προτείνει μπαταρίες με ρεύμα συνεχούς εκφόρτισης 25Α. Εγώ με αντίσταση στα 0.2 Ω και 30 W δεν χρησιμοποιώ πάνω απο 12 Α (κατα τα λεγόμενα του mod). Μπορώ να πάρω LG HG2 ή θα έχω κάποιο θέμα.
Επίσης τα καταστήματα που έχουν κατα καιρούς αναφερθεί στο forum, ως προς το θέμα γνησιότητας των LG ισχύουν ακόμη ?
Ευχαριστώ πολύ
Αυτο που γραφουν για 25 - 30 - 50 ........ 200 Amps οι κατασκευαστες , δεν αφορα τις μπαταριες .
Το 25Α σημαινει οτι μπορει να δεχτει μπαταριες με τετοια Amperes....
Στην ουσια οτι μπαταρια και να βαλεις μεσα , το μοντακι θα δουλεψει.
Οσο περισσοτερα ειναι τα Amperes των μπαταριων , τοσο περισσοτερα Watts θα μπορεσεις να ανεβασεις , χωρις να διαβασει η πλακετα αδυναμια .
Αυτη τη στιγμη οι δυνατοτερες μπαταριες και με τη μεγαλυτερη διαρκεια , ειναι οι Samsung 30Q , LG Chem HG2 , Sony VTC6.
Ειναι μπαταριες των 3000mAh με ικανοτητα αποδοσης εντασης ρευματος 20Amps.
Υπαρχουν και μπαταριες των 25 - 30 Amps .
Αυτες ομως ειναι απο 1300 - 2000mAh.
Αυτο σημαινει οτι η διαρκεια τους σε πολλα Watts , θα ειναι μικρη και στην ουσια αποτελουν μια ταξη μπαταριων για ειδικες περιπτωσεις , που δεν δεν ειναι οτι δεν κανουν για εμας , αλλα ειναι μικρη η διαρκεια και θα χρειαστει να φοραμε τελαμονα στη μεση.....
Οποτε οι μπαταριες των 3000mA - 20A , σαν συνδιασμο mAh - Αmps , ειναι οι καλυτερες για εμας .
Ακομα και σε αποφορτισεις των 30Α , θα δεις οτι οι μπαταριες των 3000mAh 20A , αν και θα εχουν μεγαλυτερη πτωση τασης στην αρχη , στη συνεχεια ''τραβανε'' καλυτερα , απλα γιατι μπορουν να διατηρήσουν αυτη την ενεργεια για περισσοτερη ωρα λογο mAh.