vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

532 επισκέπτες, 7 χρήστες
Buliwyf, I.P, KORG N364, lagoudakis, apollwnas21, ThioVag, laniel

Μπαταριες για τα mod μας....Ποιες ειναι ασφαλεις? Ποιες οι διαφορες τους?

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• 709
  • Φύλο: Άντρας
Δεν μιλαμε για ποιοτητα στη συγκεκριμενη περιπτωση Big, αλλα για μεγεθος, που παιζει σημαντικο ρολο στην διαμορφωση αποψης οσον αφορα την ποιοτητα μιας μπαταριας. Το C ειναι μια τιμη που χρησιμοποιειται σε μαθηματικο τυπο για να προκυψει ενα καθοριστικο αποτελεσμα που μας βοηθαει να καταλαβουμε αν και ποσο στρεσαρετε μια μπαταρια, θα οφειλε λοιπον να ειναι, με καποιο τροπο, αποδεικτεο.
Μπορει αυτο που ψαχνω να μην γινεται ή να προκυπτει μονο κατα προσεγγιση λαμβανοντας υπ'οψη τον τροπο κατασκευης μιας μπαταριας ή καπως αλλοιως. Σε καθε περιπτωση ο κατασκευαστης θα επρεπε να μας το επισημαινει και οχι μονο να "δηλωνει" :)

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
για να προεκτείνω το συλλογισμο του gioupi, να ρωτησω και εγω αν εχει ει κανεις, περαν των μετρησεων και πειραματων του ecf που και εγω θεωρω αξιοπιστα, καποια ΕΠΙΣΗΜΗ δηλωση της καθε κατασκευάστριας εταιριας για τα c?
Μπορει να αποδυκνείονται εργαστηριακα αλλα ΕΠΙΣΗΜΑ εχει βγει ο Wan να πει οτι οι δικες μου ειναι τα τάδε C κλπ? κανω λιγο το δικηγόρο του διαβόλου γιατι συμφωνω με τον BigSur oτι καπου επιτελεους πρεπει να βασιστουμε, και εμενα μου αρκουν οι μετρησεις του ecf. Αλλα ετσι για να ξερουμε! Εχει πεσει καποια επισημη δηλωση στην αντιληψή σας?

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• 709
Αλεξ, εχει κανει μετρησεις ως προς το C το ΕCF ή βγαζει συμπερασματα βασιζομενο στις δηλωσεις ?
Ρωταω γιατι δεν εχω βρει κατι.

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
Θα σε γελασω και γω για αυτο! και γω βασίζομαι στις δηλωσεις γιατι καπου εν τελει πρεπει να βασιστώ.
Απ την αλλη μιλουσαμε με την κινέζα απο την οποία παμε να κανουμε ομαδική, της ζητουσαμε datasheet και φυσικα δεν ειχε, δεν ηξερε ποσα C  einai oi ΙΜR που πουλαει, και της λεγαμε θελουμε 10C και ελεγε "κανενα προβλημα! θα σας τις φτιαξουμε! ποσα C θελετε?"

-τσακο μια 8C μαστορα.
-βγηκε 10C να τ'αφήκω?

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• 709
 :)) :)) :))
Στα 10 καλα ειναι.

Αποσυνδεδεμένος jimkaldi

• **
  • 403
αυτο μου θυμισε την πρωτη μου δουλεια ....
τοποθετουσαμε κινητηρες ιταλικους .... και τα ταμπελακια χυμα !!!

δεν θα ξαναμιλησω για την εννοια επωνυμα ...γιατι σημαινει πολλα
στο συγκεκριμενο χωρο ... μαλλον απο δηλωσεις αν και υπαρχουν νκαποια διαγραμματα για αποφορτισεις στα 5 amps .... μονο που και αυτα δεν ειναι επισημα με οτι αυτο σημαινει

συμπαρασματικα ,,,ο καλυτερος κριτης ειναι οι χιλιαδες χρηστες και τα στατιστικα που βγαινουν απο τις γνωμες τους
φυσικα καποιες εχουν ...ολα θεμα κοστους ειναι
http://www.molicel.com/ca/pdf/IMR18650E.pdf

http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/230810/ETC2/LIC18650-24AC.html
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 29, 2012, 14:45 από jimkaldi »

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
Συντομη ερευνα, οπου βρηκα να μιλουν για αυτες σε φορουμ μιλανε για 7 με 8 δολλαρια ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!!!!!!!!!!
Οποτε δεν ειναι καν θεμα κοστους!!!!  :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:
Δυστυχως βγαζουν μονο 18650 και πανω! Ειδα και 26700. να κανουμε κανα μοντ για 26700?????????
Πρεπει να βρουμε προμηθευτη για αυτες!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος jimkaldi

• **
  • 403
oi imitation κι οχι αυτες που ειδες  :)
 παρτε και ολες τις ""ἑπωνυμες""

http://www.tradezz.com/products_379961_538561_Sanyo-Li-ion.htm

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
Οι Varta, από το δεύτερο λινκ του jimkaldi, κάποτε ήταν... επώνυμες στην Ελλάδα!
Παλιά οι στάνταρ μπαταρίες καθημερινής χρήσης που διαφημίζονταν ήταν οι UCAR, οι  BEREC και οι VARTA.
[ΟΚ, αυτό δεν λέει τίποτα για τα δικά μας θέματα αλλά έχει πλάκα που είναι εξαφανισμένες από την αγορά και οι τρεις.]

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
Τι μου θύμισες.....  :tongue_smilie: :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος jimkaldi

• **
  • 403
berec = duarcell

οι 26700 ειναι πιο ακριβες απ το μοντ  ;D

Αποσυνδεδεμένος CHARMANIS13S

• **
  • 105
Καλημερα παιδια εδω νεος στα mod .Δηλαδη ενα lava tube megalo παρηγγειλα..Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ αν αυτο εχει ασφαλεις μπαταριες ?????γιατι ανγχωθηκα παρα πολυ με αυτα που διαβασα εδω στις 13 σελιδες και ασχετος απο ολα αυτα .ΑΝΑΨΑ Κ.Τ :wall: :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
  • JUSTICE IS COMING........Vape or.......
Φιλε μου πρεπει να διαβασεις και καλα πως χρησιμοποιουμε και σωστα τις μπαταριες και τους φορτιστες....... :yes: Οσο για το ΛΑΒΑ περνει μια 18650 αν εχεις το μεγαλο δεν θα εχεις προβλημα!!! Αν και το end cup του εχει και ανοιχτη την τρυπιτσα εισαι ακομα ποιο ασφαλης  :thumpup: Και για ακομα ποιο σιγουρια προτιμησε τις IMR 18650 κοκκινες μπαταριες (safe chemistry)  :thumpup:
Edit:Διαβασε και αυτο http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6530.msg220023.html#msg220023
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 14, 2012, 13:45 από ATMISTHS »

Αποσυνδεδεμένος CHARMANIS13S

• **
  • 105
ΟΥΦ !!!ευχαριστω φιλε μου Ατμιστη!!!ηρεμησα λιγο τωρα ..δηλαδη για το λαβα το μεγαλο οι πιο ασφαλεις ειναι αυτες AW IMR 18650 Li-Mn   oxi Li-Lion????στα ποσα mah??/ και απο ποιο μαγαζι
 ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
Γενικά οι πιό αφαλείς μπαταρίες αυτή τη στιγμή θεωρούνται οι AW IMR.
Θα τις βρεις στο http://www.e-smokeguru.gr/
και στο Carto.gr που ομως δεν εχει ακομα e-shop. http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,5718.0.html
Αλλα με ενα τηλέφωνο τα παιδια θα σε κατατοπισουν πλήρως.
Συγγνωμη αν ξεχναω καποιο μαγαζι που εχει AW μπαταρίες.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359820 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114213 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450032 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374740 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328125 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99913 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F