Τον τελευταίο καιρό η αστοχία υλικού είχε αρχίσει να γίνεται κανόνας για μένα. Τρελή πλαστικίλα στις νέες κεφαλές, αδυνατούσα να δεχτώ ότι θα έπρεπε να αδειάσω 1,5 τανκ τουλάχιστον μπας και φύγει αυτό το πράγμα, οι εργοστασιακοί που είχα επιλέξει σα να μην άντεχαν στο χρόνο κι έπεφταν σε απόδοση, αύξησα τη νικοτίνη, πήρα σπίνερ, δοκίμασα BDC ατμοποιητές και άκρη δε βρήκα... Οπότε και αύξησα τα τσιγάρα πάλι, συνεχίζοντας να ψάχνω βέβαια τι μπορεί να με καλύψει ώσπου κάποιοι καλοί φίλοι με πείσανε πως ήταν ώρα να περάσω σε επισκευάσιμο.
Ως τότε, τους σνόμπαρα, θεωρούσα χάσιμο χρόνου και υπερβολή πια να κάθομαι να στρίβω και να μπω ΚΑΙ στον κόσμο των συρμάτων, φυτιλιών κλπ...Επίσης σνόμπαρα σα μέγεθος οτιδήποτε είχε μεγαλύτερη διάμετρο από τις διαστάσεις ego. Ωσπου δοκίμασα έναν Kayfun...!!! Σε αυτόν έτυχα (και προσωπικά χαίρομαι γιαυτό), αυτόν έμαθα, έχω φάει άπειρες φορές τα μούτρα μου με τις αντιστάσεις που φτιάχνω, ναι είναι γομάρι αλλά επιτέλους άρχισα να απολαμβάνω το άτμισμα πάλι! Βέβαια κλώνο έχω, με σκοπό αν και όταν παχύνει λίγο η αγελάδα μου
να πάρω κι έναν αυθεντικό
Θέλει ψάξιμο το πράγμα, συνεχές και
φιλτραρισμένο όμως. Αυτά που γράφονται εδώ μέσα είναι διαφωτιστικότατα, βοηθούν πάρα πολύ αλλά δεν είναι και ευαγέλλια. Ειδικά όταν αναφέρονται προσωπικές απόψεις ή όταν προμοτάρονται προιόντα. Κι εμένα με έχουν επηρρεάσει πολλές απόψεις για υγρά πχ τα οποία όταν τα δοκίμασα μου φάνηκαν χάλια. Ολα καταλήγουν σε αυτό που λένε πολλοί στο φόρουμ, ΔΟΚΙΜΑΣΕ ο ίδιος και μετά αποφάσισε και ισχύει για όλα αυτό είτε είναι συσκευές είτε υγρά.
Εξω από το φόρουμ θέλει ακόμα μεγαλύτερη προσοχή σε τι χέρια θα πέσεις! Από κυριλάτο εμφανισιακά μαγαζί, με ανίδεους υπαλλήλους όμως που το παίζουν παντογνώστες και σε φλομώνουν στις μπούρδες και πιθανό να σε παίρνουν στο λαιμό τους, ως κάτι ψιλικατζίδικα γειτονιάς όπου πίσω από ψυγεία ή μεγάλα χαρτόκουτα σου "βγάζουν" το προιόν (προσωπικά έψαχνα άρωμα συγκεκριμένης μάρκας) σε κάτι μπουκάλια τύπου ασετόν, με μόνιμη καφέ μάκα γύρω από το επιστόμιο και μυρωδιά κακή κ απροσδιόριστη....Κι έχω δει να δίνουν και λινκ εδώ μέσα γι'αυτό το "μαγαζί"... Οταν ρώτησα:"είστε σίγουρος ότι αυτό είναι το τάδε άρωμα?" μου αμφισβήτησε τη μύτη!!! Που δε λέω, δεν είναι και γαλλική αλλά από όσφρηση καλά πάει!
Αρα, ξανακαταλήγω ότι όλα είναι θέμα ψαξίματος, συνδυασμών (και φόρουμς και προσωπική εμπειρία) και κάτι πολύ βασικότερο, να βρίσκει κανείς, 1 ή 2 ή και 3 αξιόπιστους εμπορους για να μπορεί να κάνει τη δουλειά του.
Το άτμισμα είναι ακόμα σε εξέλιξη. Τα μισά από αυτά που γνωρίζουμε καθ οδον για τα η.τ να ξέραμε για τα κανονικά, θα είχαμε εντελώς άλλη ματιά για το κάπνισμα. Επομένως είναι καλό που υπάρχει τόση πληροφορία και να αναζητάμε και περισσότερη.
Δε θυμάμαι ποτέ να με ρωτάει κάποιος για το η.τ και να του έχω απαντήσει με μια πρόταση μόνο!!! Είναι κάπως περίπλοκο θέμα και έχει και λίγο κόπο. Αναμενόμενο βέβαια