vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

780 επισκέπτες, 5 χρήστες
zalaros, Methodios, Milarepa, camber, manoslykos

Απογοήτευση

Αποσυνδεδεμένος sotis2006

• *
  • 35
  • Φύλο: Άντρας
  • "καλυτερα ατμιζε παρα καπνιζε"
    • Τρελά Τατουάζ
Απ: Απογοήτευση
« Απάντηση #450 στις: Απριλίου 21, 2014, 12:41 »
συμφωνω και εγω στο dripping με πειραγμενο igo-l

αλλα αντε να οδηγησεις (να κανεις ταξιδι) και να τον γεμισεις..... :eyesplash:
πολυ μεγαλη μανουρα εκει βεβαια περνεις εναν Rousian ,aga-τ
αλλα οταν εχεις χρονο ή καθεσε στο γραφειο .....
(χαιρεσε που ατμιζεις  :)) )

Αποσυνδεδεμένος Nico

• *
  • 68
  • I got 99 problems, but a smoke ain't one
« Απάντηση #451 στις: Απριλίου 22, 2014, 17:05 »
Την οδήγηση δεν την είχα σκεφτεί, διότι εδώ δεν έχω αυτοκίνητο, οπότε δεν έπεσα σε τέτοια περίπτωση. Αλλά ακόμη και στο δρόμο περπατώντας δεν είχα πρόβλημα να γεμίσω. Ίσως κι επειδή τους παίζω με αντιστάσεις από 1,8-2,1 και όταν χρειαστεί τους δουλεύω ακόμη και με vision spinner 1300 mAh ή ακόμη και με απλή 650άρα ego, το οποίο συνεπάγεται με όχι τρελά χαμηλή αντίσταση πως το γέμισμα δε μου βγάζει μόνο 2-3 ρουφηξιές :)

Αποσυνδεδεμένος zerom

• **
  • 260
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Αι αμ ε γκερλ νταμ ιτ!
« Απάντηση #452 στις: Απριλίου 22, 2014, 20:14 »
Τον τελευταίο καιρό η αστοχία υλικού είχε αρχίσει να γίνεται κανόνας για μένα. Τρελή πλαστικίλα στις νέες κεφαλές, αδυνατούσα να δεχτώ ότι θα έπρεπε να αδειάσω 1,5 τανκ τουλάχιστον μπας και φύγει αυτό το πράγμα, οι εργοστασιακοί που είχα επιλέξει σα να μην άντεχαν στο χρόνο κι έπεφταν σε απόδοση, αύξησα τη νικοτίνη, πήρα σπίνερ, δοκίμασα BDC ατμοποιητές και άκρη δε βρήκα... Οπότε και αύξησα τα τσιγάρα πάλι, συνεχίζοντας να ψάχνω βέβαια τι μπορεί να με καλύψει ώσπου κάποιοι καλοί φίλοι με πείσανε πως ήταν ώρα να περάσω σε επισκευάσιμο.
Ως τότε, τους σνόμπαρα, θεωρούσα χάσιμο χρόνου και υπερβολή πια να κάθομαι να στρίβω και να μπω ΚΑΙ στον κόσμο των συρμάτων, φυτιλιών κλπ...Επίσης σνόμπαρα σα μέγεθος οτιδήποτε είχε μεγαλύτερη διάμετρο από τις διαστάσεις ego. Ωσπου δοκίμασα έναν Kayfun...!!! Σε αυτόν έτυχα (και προσωπικά χαίρομαι γιαυτό), αυτόν έμαθα, έχω φάει άπειρες φορές τα μούτρα μου με τις αντιστάσεις που φτιάχνω, ναι είναι γομάρι αλλά επιτέλους άρχισα να απολαμβάνω το άτμισμα πάλι! Βέβαια κλώνο έχω, με σκοπό αν και όταν παχύνει λίγο η αγελάδα μου :tongue_smilie: να πάρω κι έναν αυθεντικό ;)

Θέλει ψάξιμο το πράγμα, συνεχές και φιλτραρισμένο όμως. Αυτά που γράφονται εδώ μέσα είναι διαφωτιστικότατα, βοηθούν πάρα πολύ αλλά δεν είναι και ευαγέλλια. Ειδικά όταν αναφέρονται προσωπικές απόψεις ή όταν προμοτάρονται προιόντα. Κι εμένα με έχουν επηρρεάσει πολλές απόψεις για υγρά πχ τα οποία όταν τα δοκίμασα μου φάνηκαν χάλια. Ολα καταλήγουν σε αυτό που λένε πολλοί στο φόρουμ, ΔΟΚΙΜΑΣΕ ο ίδιος και μετά αποφάσισε και ισχύει για όλα αυτό είτε είναι συσκευές είτε υγρά.

Εξω από το φόρουμ θέλει ακόμα μεγαλύτερη προσοχή σε τι χέρια θα πέσεις! Από κυριλάτο εμφανισιακά μαγαζί, με ανίδεους υπαλλήλους όμως που το παίζουν παντογνώστες και σε φλομώνουν στις μπούρδες και πιθανό να σε παίρνουν στο λαιμό τους, ως κάτι ψιλικατζίδικα γειτονιάς όπου πίσω από ψυγεία ή μεγάλα χαρτόκουτα σου "βγάζουν" το προιόν (προσωπικά έψαχνα άρωμα συγκεκριμένης μάρκας) σε κάτι μπουκάλια τύπου ασετόν, με μόνιμη καφέ μάκα γύρω από το επιστόμιο και μυρωδιά κακή κ απροσδιόριστη....Κι έχω δει να δίνουν και λινκ εδώ μέσα γι'αυτό το "μαγαζί"... Οταν ρώτησα:"είστε σίγουρος ότι αυτό είναι το τάδε άρωμα?" μου αμφισβήτησε τη μύτη!!! Που δε λέω, δεν είναι και γαλλική αλλά από όσφρηση καλά πάει!

Αρα, ξανακαταλήγω ότι όλα είναι θέμα ψαξίματος, συνδυασμών (και φόρουμς και προσωπική εμπειρία) και κάτι πολύ βασικότερο, να βρίσκει κανείς, 1 ή 2 ή και 3 αξιόπιστους εμπορους για να μπορεί να κάνει τη δουλειά του.
Το άτμισμα είναι ακόμα σε εξέλιξη. Τα μισά από αυτά που γνωρίζουμε καθ οδον για τα η.τ να ξέραμε για τα κανονικά, θα είχαμε εντελώς άλλη ματιά για το κάπνισμα. Επομένως είναι καλό που υπάρχει τόση πληροφορία και να αναζητάμε και περισσότερη.
Δε θυμάμαι ποτέ να με ρωτάει κάποιος για το η.τ και να του έχω απαντήσει με μια πρόταση μόνο!!! Είναι κάπως περίπλοκο θέμα και έχει και λίγο κόπο. Αναμενόμενο βέβαια ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 22, 2014, 23:11 από zerom »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #453 στις: Απριλίου 22, 2014, 21:34 »
Καλή μου Ζερόμ, καλώς ήρθες ξανά στον ατμό.
Απόλαυσέ το και μη φοβάσαι για τις αντιστάσεις. Τσιγκλα το δάσκαλο να σου τις μάθει καλά και τσίτωνε βολτ και μιτζί όταν ζορίζεσαι.
Οσονούπω θα βρεις και καλά υγρά και θα είσαι ατμοευτυχισμένη!!!!
Εισαι πάντως δύσκολη περίπτωση!

Αποσυνδεδεμένος kos-greece

• **
  • 155
  • Χερι που το φοβασαι φιλα το
« Απάντηση #454 στις: Απριλίου 22, 2014, 22:49 »
παιδια καλησπερα σας και απο εμενα,ημουν ατμιστης μετα ξανακυλισα για λιγο μετα το εκοψα τελειως και τωρα ξανα ατμιστης,η αληθεια ειναι πως ειμαστε ανθρωποι και επηδει οι ψυχολογιες ανεβοκατεβαινουν και ειναι τρανταχτες για εμας και το ειναι μας,λογικο μερικοι να ξανακυλανε και μερικοι να το κρατανε μονιμα,δεν ειναι θεμα δυναμης η μαγκιας απλα το μυαλο μας παιζει διαφορα παιχνιδια,τεσπα χωρις να κουραζω αλλο ξεκινησα ξανα η.τ και θελω να πιστευω πως θα ειμαι μονιμος φαν του ειδους

Καπνηζα απο τα 16 μου,στα 29 μου ξεκινησα ατμισμα για 9 μηνες μετα ξανα κ.τ για 5 μηνες,το κωβω για 14 μηνες!!!! κοιταχτε τι εχω κανει ο μ.....ς και τωρα ξανα ατμισμα και βλεπουμε στην πορεια παιδια

Ελπιζω να παραμεινω ατμιστης
Επησεις χρονια πολλα και με υγεια πανω απο ολα,χαιρομαι που ειμαι παλι μαζι σας και αυτο με ευχαριστει

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #455 στις: Απριλίου 23, 2014, 06:07 »
Βρε παιδιά άνθρωποι είμαστε και όχι μηχανές.
Και οι άνθρωποι έχουν συναισθήματα αλλά και αδυναμίες. :yes:

Στη ζωή του καθενός μας,στην  οποία σημειωτέον ποτέ ο κύκλος της δεν ειναι ίδιος με κάποιου άλλου θα
υπάρξουν πετυχημένες και αποτυχημένες προσπάθειες.Θα υπάρξουν καλές και κακές στιγμές,στις οποίες δεν
έχουμε όλοι την ίδια συμπεριφορά.

Πάντα όλοι μας έχουμε πάρει και θα πάρουμε πολλές απογοητεύσεις για αρκετά πράγματα που θα συμβούν
στη ζωή μας.Να θεωρείται τους εαυτούς σας ευτυχισμένους αν οι απογοητεύσεις  που θα πάρετε στη ζωή σας
θα είναι γιατί δεν σας έκατσε καλή μία αντίσταση ατμοποιητή ,ή γιατί ο ατμοποιητής τρέχει υγρά από τη βάση
του,ή γιατί το υγρό που αγοράσατε δεν έχει την ωραία γεύση που ελπίζατε.

Θέλετε να κόψετε το ρημάδι το τσιγάρο,δοκιμάστε να ατμίσετε με κάτι διαφορετικό το οποίο μπορεί να σας
καλύψει.Κάντε όσες περισσότερες προσπάθειες μπορείτε γιατί κατά την προσωπική μου άποψη αξίζει τον κόπο
αν τελικά τα καταφέρετε να απαλαγείτε από το κ.τ. το οποίο στην ουσία δεν κάνει τίποτε άλλο από το να μας
καταστρέφει την υγεία για ελάχιστες στιγμές ψεύτικης απόλαυσης.

Δεν το πετύχατε.Έ τι να γίνει.Δεν χάλασε και ο κόσμος.Επειδή κάποιοι  το κατάφεραν δεν πάει να πει ότι αυτοί
είναι καλίτεροι από σας. ;)

Δεν είναι ανάγκη να τα βάζετε με τον εαυτό σας,και με το η.τ.
Αφήστε το στην άκρη και όταν κάποια στιγμή νοιώσετε ότι είστε έτοιμοι ξαναδοκιμάστε και ίσως τότε όλα να
είναι διαφορετικά, ίσως τότε οι αντιστάσεις,οι ατμοποιητές,τα υγρά να είναι αυτά που πάντα αναζητούσατε. :)

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
« Απάντηση #456 στις: Απριλίου 25, 2014, 19:09 »
Είμαι νέος στο ηλεκτρονικό κάπνισμα και ξεκινησα ελπιζοντα με μία καλή επιλογή ,αυτη του AERO MEGA(3,3 V - 1,8 Ω).Μετά από ένα μήνα και μαλλον επειδη είτε γεύσεις δε καταλάβαινα είτε γιατί κάποιες στιγμες (όπως με καφέ - ποτό) αποφάσισα να αλλάξω σε κάτι πιο εξελιγμένο.

Αγόρασα λοιπό το Nautilus της Aspire και τον Vamo v5.

Το έβαλα στα 8 watt γιατί πιο κάτω σαν να μη τραβουσε και δε μου αρεσε τπτ.

Γεύση πέρνω εδώ και μία μέρα που το ατμίζω μεταλλική...(έπλυνα το drip).
Ακούω και νίωθω σαν να σκάνε μπουρμουλήθρες μέσα στο στόμα μου
Και για να νίωσω χτύπημα πρέπει να μυρίσω καμμένο στα 11 watt

Εχω δοκιμάσει 2 υγρα τα οποία είναι απο τη σειρα Mystique της Νοbacco

Κάνω κάτι λάθος?το παραέκανα με τα Watt Και πρέπει να του δώσω χρόνο?Μήπως να αλλάξω σειρά υγρών?

Ευχαριστώ πραγματικά δε θέλω να ξαναρχίσω το κάπνισμα γιατι κάποιες φορές με το ηλεκτρονικό πέρνω πολύ ωραία γεύση ,ανώτερη απο το τσιγάρο για εμένα.

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #457 στις: Απριλίου 25, 2014, 19:14 »
Aλλαξε κεφαλη μηπως και πεσεις σε καλυτερη

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
  • Say Hello to my little friend!
« Απάντηση #458 στις: Απριλίου 25, 2014, 19:15 »
Τα υγρά που κάνεις τι περιοκτικότητας σε νικοτίνη είναι?
Έχουν καθόλου PG ή μόνο VG?

• 685
« Απάντηση #459 στις: Απριλίου 25, 2014, 19:20 »
80% pg 20% vg είναι

Θα αλλάξω κεφαλή να δοκιμάσω.

Τα Watt 8 είναι λογικα?είναι σύνηθες?

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
« Απάντηση #460 στις: Απριλίου 25, 2014, 19:23 »
Τα βατ μπορείς να τα ανεβάζεις ελεύθερα μέχρι να μην σε ικανοποιεί πια...
Τα 8 - 10 watt είναι αυτό που ορίζω εγώ ως νορμάλ. Και παραπάνω να πας μην ανησυχείς. Μην ξεχνάς να αλλάζεις τακτικά τις κεφαλές.
Νικοτίνη δεν είπες μόνο

• 685
« Απάντηση #461 στις: Απριλίου 25, 2014, 19:25 »
16-18 νικοτίνη
Κάπνιζα γύρω στα 40 τσιγάρα winston μπλε.Είμαι εδώ και 20 μέρες χωρίς κτ.

Τα έβαλα όλα σε ξύδι τώρα και πάω να δοκιμάσω νέο υγρό με νέα αντίσταση

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
« Απάντηση #462 στις: Απριλίου 25, 2014, 19:30 »
Καλή επιτυχία! Αν πάλι δεν σε καλύπτει το χτύπημα σκέψου να ανεβάσεις κι άλλο την νικοτίνη αν και νομίζω όπως είπε και ο μαστροSEB πιο πάνω μάλλον έπεσες σε προβληματική αντίσταση

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #463 στις: Απριλίου 25, 2014, 19:32 »
Και κατι  αλλο σημαντικο οταν αλλαξεις κεφαλη ασε την να ποτισει καλα για λιγο και μετα βαρα την .Να ξερεις οι καλες κεφαλες αποδιδουν απο την πρωτη τζουρα και σε λιγα βατ

• 685
« Απάντηση #464 στις: Απριλίου 25, 2014, 19:39 »
την αφησα περίπου 3 ώρες με 4 ml υγρό!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 981 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114135 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359709 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449967 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110619 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374676 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327976 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1050 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6411 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99863 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F