vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

720 επισκέπτες, 5 χρήστες
anetost, Milarepa, Methodios, aalex, maprix

Απογοήτευση

Αποσυνδεδεμένος Panosbek

• **
  • 136
  • Φύλο: Άντρας
  • Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι
Απ: Απογοήτευση
« Απάντηση #435 στις: Μαρτίου 31, 2014, 15:34 »
Ο κάθε επισκευάσιμος έχει τα ''δικά του''.
Το σίγουρο είναι ότι θα τον ταιριάξεις στα γούστα σου με λίγο κόπο και θα τον ευχαριστηθείς.
Ο καθένας μας λέει και κάτι...σταμάτα το διάβασμα και πάνε αγόρασε ένα και ξεκίνα σεταρίσματα!!! :yes:

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• 1277
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #436 στις: Μαρτίου 31, 2014, 15:46 »
Απογοητευση:  Ειμαι στην ιαπωνια εχω παρει για 8 μερες 3 μοντακια 3 ατμο απειρες μπαταριες φορτιστες και ξεχασα το βαμβακι.....και δε βρισκω πουθενα εστω και απλο για τον καυφουν μου. Εννοειται οτι ολοι με κοιτανε σαν εξωγηινο....
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχουν στο ξενοδοχειο Q-tips για τα αυτια?

---------------------

Φιλε nico, μαλλον ειδες τις εξαιρεσεις στον κανονα. Σιγουρα καποιοι φιλοι συνηθισμενοι απο πολυ σφιχτους προηγουμενους ατμοποιητες, βρηκαν αερατη την τζουρα του kayfun. Και σιγουρα καποιοι μαθημενοι απο το "χρωμα" που ενδεχομενως προσθετουν στην γευση καποια πλαστικα μερη αλλων ατμο, βρηκαν την γευση "διαφορετικη". Η συντριπτικη πλειοψηφια των καηφουναδων παγκοσμιως παντως, τον εβγαλε νουμερο ενα. Να το πω αλλιως, αν οντως θες να βρεις κατι απροβληματιστο ευκολο και σταθερο, δεν υπαρχει καλυτερο απο τον καηφουν. Πανευκολος να σεταριστει, χωρις πλημμυρες ή καμενα, και μπολικη αυτονομια.

Αποσυνδεδεμένος Nico

• *
  • 68
  • I got 99 problems, but a smoke ain't one
« Απάντηση #437 στις: Μαρτίου 31, 2014, 15:49 »
Ο κάθε επισκευάσιμος έχει τα ''δικά του''.
Το σίγουρο είναι ότι θα τον ταιριάξεις στα γούστα σου με λίγο κόπο και θα τον ευχαριστηθείς.
Ο καθένας μας λέει και κάτι...σταμάτα το διάβασμα και πάνε αγόρασε ένα και ξεκίνα σεταρίσματα!!! :yes:

Ουσιαστικά ξέρεις τί έγινε; Είναι σαν να έχω ένα hyundai accent και να λέω "μου αρέσει η οδήγηση, θέλω να πάρω ένα καλύτερο αυτοκίνητο". Να αγόρασα ένα Mercedes M class αλλά να μην ευχαριστήθηκα, διότι ναι μεν το εκτός δρόμου της Mercedes να είναι καλύτερο αυτοκίνητο από το hyundai accent, αλλά δεν μου κάνει διότι δεν είναι του γούστου μου τα εκτός δρόμου, απλά ήθελα ένα πιο σπορ. Και να μου είπαν ότι οι Ferrari-Kayfun είναι "φοβερό εργαλείο", αλλά ένας ιδιοκτήτης Lamborghini που πιάνει τελική 400 χμ/ω να έγραψε πως οι Ferrari "υστερούν σε τελική" επειδή πιάνουν τελική 350χμ/ω. Αν δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου Ferrari κι ούτε έχω δοκιμάσει να την.. οδηγήσω, θα νομίζω πως η Ferrari είναι το πολύ σαν Ford Focus, δηλαδή μικρή αναβάθμιση από αυτό που είμαι ήδη, ενώ στην πραγματικότητα είναι έτη φωτός μπροστά. Αυτά με μορφή παραβολής!  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος spkok

• **
  • 448
« Απάντηση #438 στις: Μαρτίου 31, 2014, 16:00 »
Δεν εχουν στο ξενοδοχειο Q-tips
Αφου ειδα και επαθα να τους εξηγησω μαλλον δεν εχουν βαμβακι οπως εμεις μου εφεραν στο δωματιο ολοκληρο το aid kit  που ειχε και 2 κομματακια σαν ξεβαφτικα που εχουν οι γυναικες και βολεψα τον καυφουνη

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος alexgr

• **
  • 324
  • Αλέξανδρος
« Απάντηση #439 στις: Μαρτίου 31, 2014, 16:02 »
Εδώ όμως νομίζω ότι έχεις πάρει λάθος δρόμο τελείως. Και χάνει λίγο και το νόημα της η κουβέντα. Δεν είναι αυτοσκοπός ούτε το καλύτερο εργαλείο ούτε το καλύτερο σετάρισμα εντός ή εκτός δρόμου. Σκοπός είναι αφενός η απόλαυση αφετέρου και παράπλευρα και η διακοπή μιας βλαβερής συνήθειας της χειρότερης ίσως. Το ταξίδι στην απόλαυση δεν τελειώνει είτε αυτό λέγεται ένα καλό φαγητό είτε ένα καλό κρασί είτε ενα καλό... βάλε ότι θέλεις εδώ  :) .
Δεν σταματάει ποτέ αυτό άλλωστε και το όμορφο σε όλη την ιστορία. ΑΝ κάποιος πει βρήκα το καλύτερο κρασί του πλανήτη και εδώ θα μείνω έχει σταματήσει να απολαμβάνει το κρασί τόσο απλά. Έχω βρει πολλά υγρά όσο καιρό ατμίζω και πίστεψε με έχω δοκιμάσει πάρα πολλά αλλά ποτέ δεν σταμάτησα να ψάχνω κάτι διαφορετικό όχι απαραίτητα πιο ωραίο (με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον καθένα). Το ίδιο και με τα εργαλεία εκεί που λέω ότι καταλήγω κάπου και σταματάω εδώ εκεί έρχεται κάτι άλλο και μου δίνει κάτι διαφορετικό. Και το καλύτερο από όλα πολύ πιο οικονομικά από ότι όταν κόλλαγα για χρόνια σε συγκεκριμένες μάρκες από τον καρκίνο. Αν σε κουράζει κάτι σε όλα αυτά θα γίνω κουραστικός αλλά θα το πω πάλι...δεν έχεις κίνητρο  :)

Καλή συνέχεια

Αποσυνδεδεμένος Panosbek

• **
  • 136
  • Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι
« Απάντηση #440 στις: Μαρτίου 31, 2014, 16:06 »
Ουσιαστικά ξέρεις τί έγινε; Είναι σαν να έχω ένα hyundai accent και να λέω "μου αρέσει η οδήγηση, θέλω να πάρω ένα καλύτερο αυτοκίνητο". Να αγόρασα ένα Mercedes M class αλλά να μην ευχαριστήθηκα, διότι ναι μεν το εκτός δρόμου της Mercedes να είναι καλύτερο αυτοκίνητο από το hyundai accent, αλλά δεν μου κάνει διότι δεν είναι του γούστου μου τα εκτός δρόμου, απλά ήθελα ένα πιο σπορ. Και να μου είπαν ότι οι Ferrari-Kayfun είναι "φοβερό εργαλείο", αλλά ένας ιδιοκτήτης Lamborghini που πιάνει τελική 400 χμ/ω να έγραψε πως οι Ferrari "υστερούν σε τελική" επειδή πιάνουν τελική 350χμ/ω. Αν δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου Ferrari κι ούτε έχω δοκιμάσει να την.. οδηγήσω, θα νομίζω πως η Ferrari είναι το πολύ σαν Ford Focus, δηλαδή μικρή αναβάθμιση από αυτό που είμαι ήδη, ενώ στην πραγματικότητα είναι έτη φωτός μπροστά. Αυτά με μορφή παραβολής!  :tongue_smilie:

Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ, διάβαζα ασταμάτητα 3 μήνες όλο το φόρουμ για να δω τι θα πάρω.Τελικά πήρα για πρώτο επισκευάσιμο κλώνο ιθάκης, είδα και δυο-τρια βιντεάκια που ανεβάζουν τα παιδιά εδώ και με το πρώτο στήσιμο είχα πολύ καλό αποτέλεσμα.Δεν είναι επιστήμη ούτε θέλει ντοκτορά ένα σύρμα θα βιδώσεις σε δύο βίδες..Αν δεν πάρεις κάποιον να αρχίσεις τις δοκιμές σου δεν θα βγάλεις άκρη.Δε σου λέω να πάρεις ιθάκη όχι γιατί είναι δύσκολος, αλλά γιατί θα πέσουν να με φάνε οι υπόλοιποι  :laugh1:  Πάρε και ξεκίνα και θα μας θυμηθείς :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος partalos

• *
  • 70
« Απάντηση #441 στις: Μαρτίου 31, 2014, 16:23 »
Νico παλεψετο φιλε μου γιατι προκειται για μαχη στο μυαλο πρωτα απο ολα και στο τελος μονο οφελος θα εχεις ...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 31, 2014, 16:47 από partalos »

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #442 στις: Μαρτίου 31, 2014, 19:26 »
Βλέπω πολλοί χρησιμοποιούν kayfun, τόσο ώστε να είναι σημείο αναφοράς, και επίσης πολλοί αναφέρουν ότι σετάρεται εύκολα. Α, ωραία, σκέφτομαι, και πάω να δω το ανάλογο νήμα-παρουσίαση του Lite 3.1 . Αμέσως το μάτι μου έπεσε στις λέξεις "πάρα πολύ αεράτη τζούρα" και "χάνει σε γεύση". Πώς γίνεται να είναι τόσο δημοφιλής όταν έχει κάποια τέτοια τρανταχτά "κουσούρια"; Μπερδεύτηκα, και δεν έχω κάποιον να ρωτήσω, και ούτε καν να δω και να δοκιμάσω ο ίδιος.
Εστιάζω σε αυτό, Νίκο, γιατί το πρόσεξα και σε προηγούμενη απάντησή σου:
Δεν είναι τρανταχτό κουσούρι το να πει κάποιος πως το Α άτμο έχει "πολύ αεράτη τζούρα" ή "υπερβολικά σφιχτή".
Δεν υπάρχει τζουρόμετρο ούτε αντικειμενική κλίμακα. Εγώ ο ίδιος δεν αντέχω συσκευές που με κάλυπταν πριν 8 μήνες!
Όταν μπαίνεις σε φόρουμ αυτό που διαβάζεις είναι οι υποκειμενικές απόψεις διάφορων πάνω σε θέματα που συνήθως δεν έχουν απόλυτη και λογική διαβάθμιση. Επίσης, συνήθως γράφουν αυτοί που απογοητεύτηκαν από κάτι. Κανείς δεν μπαίνει κάθε εβδομάδα να λέει "πήρα τον 23ο μου Evod: ήταν καλός όπως οι άλλοι 22".
Είναι σαν να λες πως δεν θα αγοράσεις αμάξι γιατί για κάθε μάρκα και για κάθε μοντέλο κάποιοι στο ίντερνετ βρίσκουν αρνητικά (και σκέψου πως στα αμάξια υπάρχουν και αντικειμενικές μετρήσεις!). "Αφού βρίσκουν αρνητικά τότε πως είναι δυνατόν να κυκλοφορούν όλοι με σκάρτα οχήματα;". Δεν είναι σκάρτα τα οχήματα, ούτε οι ατμιστές. Μιλάμε για συσκευές, ενίοτε με αναλώσιμα χωρίς σταθερή ποιότητα, που κάποιους τους καλύπτουν, κάποιους τους ενθουσιάζουν και κάποιους τους απογοητεύουν.
Δεν υπάρχει τεχνολογικό προϊόν για το οποίο δεν θα βρεις παράπονα από κάποιον, όσο κι αν κοστίζει. Αυτό δεν σημαίνει πως εσένα θα σε απογοητεύσουν.

Αποσυνδεδεμένος Panos40

• **
  • 234
  • Θέλω να μάθω για το η.τ.
« Απάντηση #443 στις: Απριλίου 06, 2014, 06:43 »
Όταν άτμιζα είχα βαρεθεί να πληρώνω για αντιστάσεις ελαττωματικές, για ατμοποιητές το ίδιο, για να βρω το υγρό που μου κάνει. Πονούσε να παίρνω υγρό να δίνω 10+ ευρώ και σε 5 λεπτά να το πετώ μαζί με το 10ευρω. Χώρια την ταλαιπωρία να καθαρίζω πόλους γιατί ο ατμοποιητής τους τα έκανε μούσκεμα. Τέλος πάντων αν το ηλεκτρονικό τσιγάρο ήταν πρακτικό ο κόσμος δε θα το παρατούσε. Έχει ακόμη ποοολύ δρόμο για να γίνει αξιόπιστο και πρακτικό. Οι κινέζοι βέβαια θησαυρίζουν όπως και τα μαγαζιά που ανοίγουν το ένα μετά το άλλο όπως παλιά τα video clubs. Το ίδιο κάνουν και οι καπνοβιομηχανίες. Οπότε όποιος μπορεί να μείνει μακριά και από τα δύο είναι ο κερδισμένος. Πλέον καπνίζω λίγο και ελπίζω καθόλου στο μέλλον.

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
  • Say Hello to my little friend!
« Απάντηση #444 στις: Απριλίου 06, 2014, 13:38 »
Υπάρχουν συσκευές που λειτουργούν σωστά πλέον στην πλειοψηφία τους. Αν βρεις ένα καλό και αξιόπιστο μαγαζί και σου πουλήσει 10 αντιστάσεις που δεν δουλεύουν λογικά θα στις αντικαταστήσουν. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά στατιστικά το καπνίζω λίγο στο μέλλον γίνεται καπνίζω κανονικά ή πολύ. Ελπίζω να μην ισχύσει κάτι τέτοιο στην δική σου περίπτωση.
Συμφωνώ απόλυτα πάντως στο ότι αν μπορείς να μείνεις μακρυά και από τα ηλεκτρονικά και τα κανονικά είναι το καλύτερο

Αποσυνδεδεμένος Pempis

• **
  • 247
Απογοήτευση
« Απάντηση #445 στις: Απριλίου 06, 2014, 15:25 »
Συμφωνώ εν μέρη με τον Πανο, ειδικά στις προβληματικές αντιστασεις και στα υγρά. Σημερα τυχαία κοιτούσα το καλάθι με τα υγρά και μέτρησα 30 διαφορετικά μπουκαλάκια υγρών, τα οποια εχω αγοράσει μεσα σε 2 μόλις μήνες ατμισματος. Και με τις προβληματικές αντιστασεις? Που μεσα σε μια ημέρα χρειάστηκε να πετάξω 2 ολοκαινουριες γιατι έβγαζαν καμμένο. Και ολα αυτα βεβαια με το αζημίωτο... Και πόσες φορές έτυχα μεσα σε κατάστημα, να ακούω παράπονα απο άλλους πελάτες για τον ατμοποιητη τους ή τη μπαταρια τους και ο υπάλληλος βεβαια να κανει τον "κινέζο". Ή πόσες φορές αναγκάστηκα να παρω κάποιο υγρο ενώ απλά πήγα για να δοκιμάσω διότι ο υπάλληλος με κοιτούσε μεσα στα μάτια κι ενώ καταλάβαινε οτι δε μου άρεσαν τα υγρά που μου έδινε, αυτός συνέχιζε να επιμένει οτι πρεπει να δοκιμάσω κι αλλα και με ανάγκασε απο ντροπή να αγοράσω για να μη φύγω ετςι απο το κατάστημα. Και βεβαια έχουν ψυλλιαστεί οτι εδω η υπόθεση έχει πολυ ψωμί και γίαυτο ανοίγουν συνεχώς νεα καταστήματα κατι σαν τα video clubs παλιότερα. Για να μην αναφέρω κατάστημα που έχει παρουσία και στο φορουμ αυτο, που δε σου κόβει ποτέ μα ποτέ απόδειξη, απλά σημειώνει σε κάποιο χαρτί το κόστος αυτών που αγορασες ή το ακόμη ποιο απαράδεκτο, ο ένας υπάλληλος να σου λέει μια τιμή και άλλος υπάλληλος διαφορετική με το πρόσχημα οτι έκανε λάθος.... Ακόμη ακόμη και μεσα απο το φορουμ, νομιζω οτι οι περισσότεροι γνωρίζουν η έχουν καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται απο καποια μέλη με το να διαφημίζουν με έμμεσους και πονηρούς πολλές φορές τρόπους, υγρά, κατασκευαστές, καταστήματα κ.α. Δυστυχώς, αυτο το μικρό διάστημα που βρίσκομαι κι εγώ στο ατμισμα, διαπιστώνω συνεχώς οτι υπαρχει πολυ μεγάλη εκμετάλλευση σε οτι έχει να κανει με το η.τ. Αυτή η εκμετάλλευση συν τα πολλα και διάφορα προβλήματα σε σχέση με τα αναλώσιμα ενός η.τ. σίγουρα θα κάνουν πολλούς να επιστρέψουν στο κ.τ. Αν και το καλύτερο θα ηταν οπως είπε ο φίλος παραπάνω,να μείνει καποιος μακριά και απο τα δυο και αυτός θα ηταν και ο πραγματικά κερδισμένος, σίγουρα δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο!

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
« Απάντηση #446 στις: Απριλίου 06, 2014, 15:37 »
Panos40, συμφωνώ εν μέρει μαζί σου, όσον αφορά το σκέλος με τις διαπιστώσεις. Για μένα η αντίδρασή σου ήταν λάθος. Και εξηηγούμαι:

Οταν ξεκίνησα να ατμίζω, μιλάω για την επιτυχημένη προσπάθεια με το giant, διαπίστωσα ότι με κόστος ανταλλακτικού σχεδόν 6 ευρώ δεν πετύχαινα οικονομία. Αμεσα πήγα τότε σε vivi nova, αφού είχα βρει βιντεάκια με αλλαγή αντίστασης στις κεφαλές του. Μετά είδα ότι με τα 16ml που έκανα ημερησίως το κόστος πήγαινε στον θεό. Αμεσα το έψαξα για ιδιοκατασκευή υγρών. Αποτέλεσμα, τον 3ο μήνα ατμματος είμουνα ήδη με επισκευάσιμο και είχα καταλήξει και σε τι συνδυασμό γεύσεων θα ατμίζω. Εκτοτε, σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά, έχω ξοδέψει για υγρά και αντιστάσεις ελάχιστα χρήματα. Στο καρκινοτσίγαρο δεν ξαναγυρνάω πλέον με τίποτα.

Βέβαια, το πιο σωστό είναι αυτό που καταλήγεις κι εσύ, το να μην κάνουμε ούτε κ.τ. ούτε η.τ., ούτε συζήτηση γι αυτό. Μέχρι όμως να απαλλαγουμε και από το η.τ., ας μην κάνουμε ούτε ένα κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος Nico

• *
  • 68
  • I got 99 problems, but a smoke ain't one
« Απάντηση #447 στις: Απριλίου 21, 2014, 03:24 »
Για την ιστορία πάντως, βρήκα τη λύση στο "πρόβλημά" μου και ακούει (τρόπος του λέγειν "ακούει") στο όνομα dripping. Ενώ είχα πειστεί να κάνω την τελευταία μου προσπάθεια πηγαίνοντας σε επισκευάσιμο και δη kayfun ή Ρώσο 91%, ακούγοντας την πολύτιμη συμβουλή του φίλου panosbek, πήρα έναν κλώνο trident για να δοκιμάσω και dripping. Πήρα κι ένα κλώνο nemesis και... Ω θεοί! Άλλη εμπειρία, δεν το φανταζόμουν ποτέ αυτό! Οι αγαπημένες μου γεύσεις εκτοξεύτηκαν. Κάτι ξεχασμένα σχεδόν no-name υγρά που μου είχαν μείνει πήραν πολύ αξία. Με τον trident και μετά από λίγο και με τον Totally Wicked DDA mini, ξέχασα όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισα με τους εργοστασιακούς στο πρόσφατο παρελθόν. Υπερτροφοδοσίες, καμμένο, ελαττωματικές εργοστασιακές αντιστάσεις τρίλιρες (3 στερλίνες=3,6€ είναι η μίνιμουμ τιμή στη λιανική για αντιστάσεις για evod κτλ στην Αγγλία), άτονες γεύσεις, πάνε αυτά. Επίσης δεν μπορούσα να ατμίσω κάτω από 18, δε μου έφτανε με τίποτα. Τώρα ήδη ατμίζω 10-11 νικοτίνη. Η μικρή αυτονομία δεν με πειράζει καθόλου, είναι ήδη μέρος της "τελετουργίας", και μου φαίνεται σαν μέρος του στυλ. Όπως σηκώνεις τα γυαλιά σου, όπως ο καπνιστής πίπας πατάει κάθε τόσο τον καπνό με το "κουταλάκι", όπως φτιάχνεις τη γραβάτα σου, κάπως έτσι!  :)   Πλέον οι eVods και ο Aspire BDC έχουν μείνει στο συρτάρι και κατά πως φαίνεται θα μείνουν εκεί για πάντα. Ντίπινγκ φορ έβερ και στο μεσοπρόθεσμο μέλλον απλά θα πάρω κι έναν καϋφούν "έτσι να'χω". Κομπλέ  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος giannis kriti

• **
  • 115
  • τζημινιερα
« Απάντηση #448 στις: Απριλίου 21, 2014, 11:26 »
dripping και παλη dripping :thumpup: :thumpup: και εγω εχω δοκημαση οχη και ληγους ατμο ;) ;) αυτο που βρικα στο dripping σε σηνδιασμο με χαμηλη αντησταση 1 με 1,5 το πολη σε μηχανηκο απογιονη πραγματηκα :o :o :o φουλ χτηπημα πολη καλη γευση ολα αυτα που ζητουσα :thumpup: :thumpup: :thumpup: απο μανιοδης καπνηστης εγινα μανιοδης ατμηστης  ουτε ενα κ/τ :thumpup: :thumpup: απο 18 νηκοτινη πηγα αμεσος στην 10 για 15 μερες τωρα ειμαι στην 6 κιολα αυτα με σκετη vg οπου ατμηζα 80/20 pg πεζη μεγαλη σημασια κατα την γνομημου να βρεις τον καταληλο ατμο για τα γουστασου και να πεξης με την αντησταση που σε καληβη παντα σε επησκευασημο κατα προτημηση ειτε ειναι αυτος μεσατος,φητηλατος η dripping γουστα ειναι αυτα :thumpup: :thumpup: ενα ειναι το σημαντηκο[να ξεφηγουμε απο το κ/τ] :-* :-*

Αποσυνδεδεμένος vasilisx360

• *
  • 52
« Απάντηση #449 στις: Απριλίου 21, 2014, 12:07 »
Όντως το dripping είναι πολύ καλό αλλά με κουράζει για όλη μέρα οπότε εγώ έχω καταλήξει με kayfun για της ώρες που είμαι δουλειά 4,5 ml είναι αυτά και με dual micro coil στα 0,5 ομ πυροβολεί..  Το dripping το έχω για το σπίτι :)

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 962 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114114 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359689 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110597 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374659 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6398 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15256 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29301 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99840 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F