vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

380 επισκέπτες, 10 χρήστες
gigelis78, stauros53, Sergios, guss, webtool, camber, manoslykos, KORG N364, Milarepa, Eternal

Συνδιασμοί φιτιλοαντίστασης για τον Οδυσσέα

Αποσυνδεδεμένος Christos_Tz

• **
  • 467
  • Φύλο: Άντρας
  • Provari Mini Titanium White+Russian 91%
    • http://www.facebook.com/profile.php?id=573023804&ref=tn_tnmn
Απ: Συνδιασμοί φιτιλοαντίστασης για τον Οδυσσέα
« Απάντηση #555 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 22:19 »
 :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dJCsfG9W6t8&feature=player_embedded[/youtube]
αυτο φιλε ειναι το πιο κατατοπιστικο βιντεο ΧΩΡΙΣ να βγαλεις τα ματια σου

Αποσυνδεδεμένος Pseiras

• 1222
  • Chi_you+ΙΑΤΤΥ-Orion 2.1-GGTS+UFS-GGSlim+MARK-T
« Απάντηση #556 στις: Φεβρουαρίου 26, 2012, 03:14 »
Άντε επιτελους ρε φίλε,καιρός ήταν.
Εγω είμαι απ τη δευτέρα το μεσημέρι με την ίδια φυτιλοαντίσταση και δουλεύει ακόμα με τα μπούνια  8)
Με 3 dryburning μέχρι στιγμής και βλέπουμε,είμαι αποφασισμένος να την αφήσω μέχρι να κλατάρει εντελώς να δω πόσο μπορεί να μου φτάσει  :hmmm:
Υπενθυμίζω κατανάλωση 10+ml ημερησίως.

Με 3 dry burn σε 5 μερες , δηλαδη ενα καθε μιαμιση μερα δεν ειναι λυση βρε Θαναση, τουλαχιστον για εμενα.
Πρεπει να δουμε λιγο παραπανω το θεμα με το κεραμικο ή τελος παντων , τι ειναι αυτο που τα δημιουργει.
Προσπαθησα να λιμαρω ενα σαν του ΙΑΤΤΥ και να το φερω στο υψος ωστε να μπαινει στο κεραμικο του ΟΔΥ αλλα μου βγηκαν τα χερια και τα παρατησα.
Με τον ΙΑΤΤΥ ειμαι σχεδον μια εβδομαδα και συμπεριφερεται λες και του εφτιαξα την αντισταση....χτες.
Στα 10 ml παρομοιως.

Αποσυνδεδεμένος thanos_rr

• **
  • 246
    • Δρομοκρατία
« Απάντηση #557 στις: Φεβρουαρίου 26, 2012, 11:48 »
Ναι έχεις δίκιο σ αυτο που λες,οτι πρέπει να βρεθεί μια λύση,και εγω είμαι απ τους πρώτους που το είπα και ψαχνόμουν.
Πάντως γενικά εγω κάθε 2-3 μέρες το πολύ άλλαζα αντίσταση γιατί μπούκωνε,χάλαγε η γεύση δεν έβγαζε ντουμάνι κτλ.Και εκει δοκίμαζα dry burning αλλα δεν  :(
Τουλάχιστον τώρα κάτι γίνεται,και δουλεύει όπως τη πρώτη μέρα.Αν βρούμε το κόλπο να μη κάνουμε ουτε το dry burning ναι θα ειναι πολύ καλύτερα,και εγω μαζί σας παιδιά συνεχίζω το ψάξιμο,κάθε αντίσταση μου είναι και διαφορετική  ;)

Αποσυνδεδεμένος manos3906

• 715
  • GGTS+Ιatty/VV by SEB / οδυσεα για καβαντζα
« Απάντηση #558 στις: Φεβρουαρίου 26, 2012, 11:57 »
θα τη βρουμε την ακρη που θα παει
εγω εχω στριφτη 0.13 με 0,16 1Ω
λιγο πυκνο στριψιμο το 0,13
5 μερες τωρα και παει μπαλα
καλυτερα απο τις τρεις πρωτες μερες

Αποσυνδεδεμένος Pseiras

• 1222
« Απάντηση #559 στις: Φεβρουαρίου 26, 2012, 12:47 »
Ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθει γιατι ειναι αρκετοι με διαθεση να το βρουν.
Τελικα και το ψαξιμο εχει την πλακα του  ;D

Αποσυνδεδεμένος Leo

• *
  • 359
  • Customizing is my hobby
« Απάντηση #560 στις: Φεβρουαρίου 26, 2012, 13:48 »
Έχω αλάξει πολλά σετ απ και από τον Οδυ μου παίρνω μόνο απόλαυση. Με το μεγάλο κεραμικό γίνεται πληθωρικός σε ντουμάνι (μεγαλίτερη επιφάνεια ατμοποίησης). Τα μόνα σταθερά που κρατάω στις αλλαγές μου είναι το 2ρι φιτίλι 2πλό στο κεραμικό για να κρατάει back up με την και αντίσταση στα 1,5Ω. Το διάρι στο κεραμικό γιατί από κατασκευής ατό λειτουργεί σωστά (ρίθμηση καμπάνας κλπ) και η 1,5Ω αντίσταση γιατί ταιριάζει με τις μπαταρίες 3,7V σε σταθερότητα κατά την αποφόρτησή τους. Το μόνο που μένει για μένα είναι το πάχος της αντίστασης, αν και τείνω πρός τη διπλή και ελαφρώς στριφτή. Ανακάλυψα δε ότι δίνει καλίτερη γεύση όταν η αντίσταση γεμίζει το κεραμικό και όλη η φιτιλοαντίσταση είναι βαθίτερα.
Σετάρισα και με μικρό κεραμικό μέσα στο μεγάλο αλλά μου άφησε τις εντυπώσεις ενός απλού 510.

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #561 στις: Φεβρουαρίου 28, 2012, 00:53 »
Εγώ πάντως έχω λύσει (νομίζω) το πρόβλημα της κατανάλωσης
Έβαλα φιτίλι από αυτό εδώ
http://www.heaven-gifts.com/product-371.html
Είναι μισό από το guru, πολύ πιο σκληρό και ανθεκτικό, αντέχει πολύ σε dryburning και κρατάει τη γεύση καλά. Το βάζω διπλό και από τα 9-10ml έχω πέσει στα 6ml την ημέρα
Για δοκιμάστε το να πάρουμε και μια δεύτερη γνώμη  :hmmm:
Παιδιά, πάει μια βδομάδα με αυτή την αντίσταση και δεν έχει πέσει καθόλου η απόδοση  :dontknow:
Έχω τον Οδυ 2 μήνες, τέτοιο πρώτη φορά μου συμβαίνει. Έχει όντως ελαττώσει την κατανάλωση
Ανοίγω λοιπόν σήμερα από περιέργεια να δω τι παίζει. Συνήθως βλέπω μια μαύρη μπάλα πάνω από την αντίσταση. Σήμερα όμως είδα αυτό !

Αντίσταση κάθαρη, με ελάχιστο dry burning ξεκαθάρισαν και οι σπείρες. Λέτε τελικά το θέμα να είναι αντίσταση-φιτίλι για την μάκα ?
Με προβληματίζει όμως και κάτι άλλο. Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, το φιτίλι κοκκινίζει (και δεν είναι υγρό, γιατί είναι μετά από dry burn που το άφησε στεγνό). Έχετε καμία ιδέα ?

Παίζω με το πακετάκι που μου ήρθε από HG, το φιτίλι διπλό και το σύρμα τους στριφτό στα 1.1-1.2Ω

Μου κάνει εντύπωση επίσης που μετά το dry burn συνήθως η αντίσταση είναι για πέταμα από άποψη γεύσης. Τότα εδώ όμως δίνουν πεντακάθαρη γεύση  :dontknow: :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος MichalisF

• 579
  • Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!
    • https://www.flickr.com/photos/97769829@N08/
« Απάντηση #562 στις: Φεβρουαρίου 28, 2012, 03:23 »
Δεν ξέρω αν φταίει το φυτιλι Arxos αλλά η αντίσταση μετά από μια βδομάδα δειχνη
σαν την δικιά μου μετά από μια μέρα. :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ Η2Ο

• **
  • 355
    • KostasSpear
« Απάντηση #563 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 11:18 »
0,9 , δεν παν καλά ...
Έχω μία έτοιμη στα 1,5 με τριπλό 2άρι και 16άρι σύρμα

Σε δυο μέρες που θα ατονίσει αυτή που έχω πάνω θα την βάλω να δω και την Dual

Thanks
http://www.youtube.com/watch?v=w5cdHF7L4Wg&feature=related

Επανέρχομαι ...
Τελικά μου κράτησε 5 μέρες ακόμη σύνολο 8 (2πλό φιτίλι στα 1,5 16άρι σύρμα μονό, 3 dry-burning )

Την έβαλα από εχτές το απόγευμα 3πλό φιτίλι τοπικά  2άρι στα 1,5 με 16άρι σύρμα
Απλωμένη σε όλο το κεραμικό 4 διπλές σπείρες  γεμάτες
Ανταπόκριση στο άρπαγμα η αντίσταση, με καθυστέρηση , λογικό στα 3,7v ...
Καμένο δεν βγάζει με τίποτα ακόμη και στα 6 v με την 1,5 αντίσταση ούτε η γεύση χαλάει , αλλά είναι πολύ δυνατός για μένα ο συνδυασμός των 6v όπου αρπάζει αμέσως η αντίσταση έχει πολύ χτύπημα ...
Η κατανάλωση μεγάλη και σε ρεύμα και σε υγρό
Καλό χτύπημα και γεύση στα 3,7v 
Υγρό 50-50 , 10 νικοτίνη

Θα την ξανά έφτιαχνα , αν και μπελαλίδικη και πιστεύω με 13άρι σύρμα θα ήταν καλύτερη
Πόσο θα κρατήσει δεν μπορώ να υπολογίσω (θα συμπληρώσω το παρόν όταν την αλλάξω )
Για τα 6v μπορεί να γίνει πύραυλος  με τα κατάλληλα Ω η αντίσταση

Συμπέρασμα
Στόμωσε μετά από μία μέρα
Η καθυστέρηση στο άρπαγμα μεγάλωσε
Μικρότερο σύρμα ίσως να ήταν καλύτερο
Την επόμενη.....

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 01, 2012, 18:54 από ΚΩΣΤΑΣ Η2Ο »

Αποσυνδεδεμένος Pseiras

• 1222
« Απάντηση #564 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 11:55 »
Επειδη εχω πεισμωσει και θελω να βρω τι ακριβως γινεται με την μειωμενη αποδοση απο την δευτερη τριτη μερα , εχω αρχισει φουλ δοκιμες αλλαζοντας μια παραμετρο την φορα.
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν φταιει ο ΟΔΥ γιατι τουλαχιστον σε εμενα παρουσιαστηκε αποτομα το φαινομενο με την μακα στην αντισταση.

Οποτε ξεκινησα δοκιμαζοντας κεραμικο μεσα στο κεραμικο.
Απο την δευτερη μερα ειχα τον γνωστο κουκουλι στην αντισταση.
Δεν ειναι λοιπον το κεραμικο.

Δοκιμασα στριφτη αντισταση με διαφορετικα συρματα.
Πολυ καλυτερα τα πραγματα απο θεμα διαρκειας αλλα δεν ειναι εκει η λυση.

Τωρα ειμαι απο εχτες με τριπλο φυτιλι cetin.
Το περιεργο ειναι οτι εκτος οτι του λειπει η γευση κατα πολυ , δεν εχει και καθολου καλη ροη.
Δεν υπερβαλω και ειμαι με τερμα πανω την καμπανα σε σημειο που δεν ξεβιδωνει αλλο.
Καθολου μπουρμπουληθρες  :o αλλα αντιθετα με φρεσκοτατη μπαταρια ισως να ακροβατει και με το καμμενο.
Θα τον ανοιξω την τριτη μερα να δω τι γινεται.  :hmmm:

Απομενουν , διαφορετικα υγρα για δοκιμη και αλλα συρματα που τα περιμενω.

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• 2116
« Απάντηση #565 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 12:03 »
pseira δοκιμασε αν δεν το εχεις κανει ηδη την αντισταση να την
στριβεις σε όλο το μηκος του κεραμεικου και οχι μονο στο κεντρο
του

Αποσυνδεδεμένος MichalisF

• 579
  • Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!
    • https://www.flickr.com/photos/97769829@N08/
« Απάντηση #566 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 12:05 »
Τώρα και τέσσερις μέρες ατμιζω με διπλό φυτιλι 0,20 τοπικά και με σύρμα 0,13 μονο στα 1,5 ohm,βγαίνει γύρω στη μια σπείρα και κάτι.
Την πρώτη μέρα μου έφερνε συχνά καμένο και ήμουν έτοιμος να το αλλάξω,αλλα είπα αστο μια μέρα ακόμα να δεις τη θα γίνει.
Και τελικά απο τη δεύτερη μέρα μέχρι τώρα παει μια χαρα,ντουμανι όσο δεν είχα μέχρι τώρα και χτύπημα σε σημείο να σκέφτομαι να βάλω σκέτη VG :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Pseiras

• 1222
« Απάντηση #567 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 12:08 »
pseira δοκιμασε αν δεν το εχεις κανει ηδη την αντισταση να την
στριβεις σε όλο το μηκος του κεραμεικου και οχι μονο στο κεντρο
του

Το εχω κανει Βασιλη.
Μαλλον μου εχει βγει ετσι μερικες φορες και την εχω αφησει γιατι βαριομουν.
Στις απανωτες φερνει πιο ευκολα καμμενο αλλα απο διαρκεια δεν θυμαμαι να ειχε αλλαξει κατι.
Αλλα θα το ξαναδω.

« Απάντηση #568 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 12:10 »
Μιχάλη το είχα δοκιμάσει το σεταπ που αναφέρεις και δυστηχώς δεν με κάλυψε. Συνήθως καπνίζω με 0.16, 1,4Ω (3 σπείρες σε διπλό φυτίλι τοπικά) αλλά τώρα είμαι 5 μέρες με χαλαρό στριφτό 0,20+0,13 στα 1,4Ω. Η αντίσταση βγαίνει αρκετά μεγάλη (5-6 σπείρες αν θυμάμαι καλά), είναι λίγο 'αργό' αλλα φαίνεται πολύ καλό απο αντοχή.

Αποσυνδεδεμένος ggero

• 613
« Απάντηση #569 στις: Φεβρουαρίου 29, 2012, 12:10 »
Δοκιμάστε υγρό χωρίς άρωμα για λίγο ...Σε μένα πιάνει ..είναι σε τεστ..5η μέρα και πάει καλά πάντως με στριφτό 15άρι στο 1Ω :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360196 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1017 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114323 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450527 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110832 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375142 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328424 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1083 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6454 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29384 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99971 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F