Ειχα ξεκινησει το Η.Τ πριν απο δυο χρονια με το hybrid της nobacco υστερα απο 20 μερες περιπου και παρα τα οποια προβληματα ειχα με τις συγκεκριμενες μπαταριες αρχισαν αλλου ειδους προβληματα..
αρχισα να εχω ερεθισμενο και γδαρμενο λαιμο ολο το στομα σε κακη κατασταση και η γλωσσα επισης, προσπαθησα να ελατωσω την νικοτινη νομιζοντας πως αυτη φταιει αλλα τα προβληματα συνεχιστηκαν.
Σε συνδιασμο με το προβλημα και της στοματικης κοιλοτητος και του φαρυγγα αποφασισα να διακοψω το Η.Τ και ξαναγυρισα φυσικα στο Κ.Τ παρα το γεγονος οτι μου αρεσε το Η.Τ αλλα τα προβληματα δεν με αφησαν να το συνεχισω.
Υστερα απο 1 χρονο αποφασισα να ξαναδοκιμασω με το Η.Τ αυτη την φορα ημουν αποφασισμενος τουλαχιστον να ξεπερασω το εμποδιο με τις μπαταριες και γιαυτο εξαρχης προμηθευτικα και το πρωτο μου mod ενα lava vv το οποιο το συνδιασα με ενα tank carto 5ml για αυτονομια.
Διαβασα οσα περισσοτερα μπορουσα στο φορουμ για πιθανα προβληματα των e-liquids (μιας και την πρωτη φορα ειχα μεγαλο προβλημα) και αποφασισα να προμηθευτω διαφορα υγρα οπως 50-50 pg-vg 70-30 pg-vg καθως και με 100% vg
Υστερα απο 15-20 ημερες ατμισματος τα προβληματα αρχισαν παλι.
Απελπισμενος το ξαναδιακοπτω αφου ειχα δωσει και αρκετα χρηματα που δεν περισσευουν.
Φτανοντας στο σημερα και ολο αυτο το διαστημα διαβαζα το φορουμ και εβλεπα ανθρωπους που ατμιζουν 2 και 3 χρονια αποφασισα να το ξανααρχισω αυτη την φορα ποιο αποφασισμενος απο ποτε:!!!
Προμηθευτικα ετοιμες βασεις VG 0% VG 20mg και PG 0% καθως και διαφορα αρωματα για να φτιαξω μονος μου τα υγρα μου.
Καθως ηξερα απο πριν οτι με πειραζει η μεγαλη περιεκτικοτητα σε PG φροντισα και εφτιαξα το πρωτο μου υγρο με μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε VG 70-30.
Τις πρωτες ημερες ολα καλα και ημουν και απολυτα ικανοποιημενος μιας και πηρα και τον πρωτο μου clearomizer epsilon xl και η αποδοση του σε σχεση με τα tank cartomizer που χρησιμοποιουσα με ενθουσιασε.
Τα προβληματα ομως δεν αργησαν να ξαναεμφανιστουν., στομα τσαρουχι,λαιμος σχεδον εχει κλεισει, ο ουρανισκος και το εσωτερικο απο τα μαγουλα σαν καμεννα και η γλωσσα επισης σε ασχημη κατασταση.
Αυτη την φορα ειπα δεν θα το αφησω ετσι θα δοκιμασω ολους τους πιθανους συνδιασμους να δω τελικα τι ειναι αυτο που με πειραζει.
Τελικα δοκιμασα τα παντα... σκετη VG σκετη PG με αρωμα και χωρις αρωμα με νικοτινη και χωρις νικοτινη με clearomizer και με carto καθως και διαφορους πειραματισμους με την ισχυ των volt ..
Αποτελεσμα??
τιποτα υστερα απο λιγο με πειραζουν ολα
Δεν το εχω σταματησει, ακομα επιμενω μιας και εχω δωσει τοσα χρηματα, αλλα δεν ειναι γιαυτο δεν ειναι για τα χρηματα ειναι που δεν θελω να ξαναγυρισω στο κωλοτσιγαρο ειναι αυτη η αισθηση που παιρνω μεχρι να με πειραξει ειναι που μ αρεσει..
μια βοηθεια ρε παιδιααααα απελπιστικα ειναι δυνατον να με πειραζουν ολα??
Αν δεν υπηρχε αυτο το φορουμ να βλεπω καποιους να ατμιζουν 2-3 χρονια θα ελεγα ρε π#&#τη μου μεγαλη απατη αυτο το ΗΤ και το ζητημα ειναι οτι βλεπω γυρω μου πολλους να σταματανε το ΗΤ με παρομοια συμπτωματα και λεω τι γινεται ρε γ@#ώτο.
Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο
Περιμενω την βοηθεια σας μεχρι τοτε δεν το σταματαω και ας μου χει γινει το στομα και η γλωσσα σαν τσαρουχι