vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

399 επισκέπτες, 4 χρήστες
Ribot, Tem, Milarepa, maprix

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Παρατηρήσεις, συζητήσεις για πιθανές παρενέργειες

Αποσυνδεδεμένος mariosnkaryes

• **
  • 392
  • Φύλο: Άντρας
τι να συ πω οτι δεν συ πιστευω και να εκνευριστεις παλι :angry_red: :angry_red: :angry_red: :fight_shot_thickgun: :fight_shot_thickgun:

Μια χαρα την παλευω . Ειχα λιγο εκνευρισμο αλλα μετα τη 2η μερα ολα καλα !  ΤΙ ?  ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ?
Πολύ χαίρομαι  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος tyxaios13

• Σε ξυλα και μαρμαρα να τα φατε ρε ξεφτιλες
  • **
  • 179
  • BB+PVC+SUV+MP3
λιγο αιματακι απο τη μυτη το πρωι δικαιολογειται?
ελαχιστο μιλαμε

Αποσυνδεδεμένος Strummer

• *
  • 27
  • Power of Unity
Τους πρωτους 2 μηνες που για μενα ηταν σταδιο προσαρμογης (οπως προεκυψε), ειχα λιγο αιμα απο τηνμυτη και οχι μονο το πρωι
αλλα και το βραδυ.
Τωρα στον 6ο μηνα ολα καλα 8)

Αποσυνδεδεμένος stud_29

• **
  • 266
εχω κι εγω αιμα στη μυτη ειμαι στον 1,5 μηνα..που οφειλεται??

Είχα και γω και νόμιζα ότι ήταν από τη μύτη, ήταν από τα δόντια παιδιά.
Ο καπνός έχει αιμοστατικές ιδιότητες και μόλις κόψεις το κάπνισμα αρχίζει η ουλίτιδα να φαίνεται  :'(

Αποσυνδεδεμένος stud_29

• **
  • 266
οχι ειναι απο τη μυτη..τσεκαρισμενο υστερα απο ανασκαφη!!

Αποσυνδεδεμένος tyxaios13

• Σε ξυλα και μαρμαρα να τα φατε ρε ξεφτιλες
  • **
  • 179
  • BB+PVC+SUV+MP3
ειχα και στα ουλα τις πρωτες μερες
αλλα τωρα ειναι απο τη μυτη
που να οφειλεται  :confused1: :hmmm:

Μπορεί κρυωμένος , από τη μύτη γιατί ? βάζεις ατμό στη μύτη ? άντε καμιά φορά να τον βγάζεις  :confused1: :confused1:

Αποσυνδεδεμένος xarmanis

• *
  • 47
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Λοιπόν να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου. Εδώ και ένα μήνα ατμίζω και τις τελευταίες 3 ημέρες νιώθω ένα τσούξιμο στη γλώσσα, επίσης νίοθω ένα "πλάκωμα" στο στήθος (ίσως είναι από την αλλαγή του καιρού, διότι με πιάνει από μεσημέρι και μετά). Δεν ξέρω ίσως είναι από την συχνή αλλαγή υγρών (μέχρι να κατασταλάξω). Εδώ να παρατηρήσω για όλα τα μέλη να μην ανησυχούν. Εχω έναν καρδιολόγο φίλο και αφού με καθησύχασε ότι είναι σαφώς καλύτερο από το κανονικό τσιγάρο (όχι ότι είναι και αυτό ασφαλές), μου είπε ότι από την διακοπή του τσιγάρου ενδεχωμένους να βγουν κάποιες παθολογικές καταστάσεις στην επιφάνεια που πιθανώς μου προκάλεσε το κανονικό τσιγάρο οι οποίες δεν φαίνοταν και αυτό γιατί το κ.τ λειτουργεί σαν ηρεμηστικό ναρκωτικό και μου απαλείνει κάποιο σύμπτωμα. Ενας φίλος που έκοψε το τσιγάρο (ούτε η.τ ούτε τίποτα) μου είπε ότι ένα μήνα μετά τον έπιασαν πόνοι στο στομάχι και σε εξέταση που εκανε του βρήκε χρόνιο έλκος λέγοντάς του όσο κάπνιζε δεν ένιωθε κάτι διότι το κ.τ λειτουργούσε σαν καταπραϋντικό!!!! (Αργός θάνατος κανονικά το ρημάδι το κ.τ)
Τέλος να πω ότι ο καρδιολόγος μου τόνισε ότι πρέπει να προσέχω ιδιαίτερα, διότι με το η.τ έχω εύκαιρο το "τσιγάρο" και μπορεί να πάθω δηλητηρίαση από τη νικοτίνη (από 3,5-4 ml την ημέρα και πάνω) και πιθανώς να "μπουκώσω" από το πολύ ατμό (όχι ότι είναι επικίνδυνο μετά από λίγο φεύγει το μπούκωμα). Αυτά...

μου είπε ότι από την διακοπή του τσιγάρου ενδεχομένως να βγουν κάποιες παθολογικές καταστάσεις στην επιφάνεια που πιθανώς μου προκάλεσε το κανονικό τσιγάρο οι οποίες δεν φαίνοταν και αυτό γιατί το κ.τ λειτουργεί σαν ηρεμηστικό ναρκωτικό και μου απαλείνει κάποιο σύμπτωμα.
Ακριβώς αυτό  :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος tux

• **
  • 194
  • Ανενεργός / Διεγραμμένος λογαριασμός (tux)
λιγο αιματακι απο τη μυτη το πρωι δικαιολογειται?
ελαχιστο μιλαμε

Αυτό μου συνέβη και εμένα. Ανήκω στην κατηγορία ατμιστών/καπνιστών που τουλάχιστον τις μισές φορές "εκπνέω" τον ατμό από τη μύτη.

Έχοντας επιστρέψει στο άτμισμα εδώ και 20 ημέρες περίπου μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα καπνίσματος, την πρώτη εβδομάδα οποτεδήποτε φυσούσα τη μύτη μου μετά το πρωινό ξύπνημα, υπήρχε μια μικρή ποσότητα αίματος, κάτι που αυτή τη στιγμή έχει σταματήσει εντελώς.

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• Ηλεκτρατμιστής e-piper
  • 1413
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
ειχα και στα ουλα τις πρωτες μερες
αλλα τωρα ειναι απο τη μυτη
που να οφειλεται  :confused1: :hmmm:
.....συνηθως ευθυνεται η νικοτινη - δοκιμασε να την μειωσεις λιγο ( οχι πολυ ).....συμβαινει στους περισσοτερους ::)

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• 899
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
Δεν είμαι γιατρός, αλλά αίμα στην μύτη μπορεί να σημαίνει αυξημένη πίεση

ή μπορεί να υπάρχουν λεπτά αγγεία που με το φτάρνισμα ή την πίεση να ανοίγουν και να θέλει καυτήρι- το παθαίνω κατά καιρούς χωρίς να έχω πίεση

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 144 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 284 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20334 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1105 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878207 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362805 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467567 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1910954 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520579 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1635 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376260 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702406 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ