vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

390 επισκέπτες, 0 χρήστες

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Παρατηρήσεις, συζητήσεις για πιθανές παρενέργειες

Αποσυνδεδεμένος iceberg

• **
  • 223
  • Φύλο: Άντρας
Οι μυρμηγκιές βέβαια είναι κάτι σαν τον έρπη. Επανεμφανίζονται κατά διαστήματα και στο ίδιο σημείο όπως είπε ο φίλος.
Θέλουν και λίγο προσοχή γιατί το υγρό τους είναι μολυσματικό και μπορεί να κολλήσει και κάποιος με απλή επαφή.
Δεν νομίζω ότι η επανεμφάνιση σε κάποιον που είχε στο παρελθόν θα πρέπει να σχετίζεται με τα υγρά του η.τ.
Αυτά από προσωπική εμπειρία βέβαια και χωρίς να έχω εξειδικευμένες γνώσεις.

Αποσυνδεδεμένος James P

• *
  • 33
Δεν νομίζω ότι η επανεμφάνιση σε κάποιον που είχε στο παρελθόν θα πρέπει να σχετίζεται με τα υγρά του η.τ.
Αυτά από προσωπική εμπειρία βέβαια και χωρίς να έχω εξειδικευμένες γνώσεις.
Από προσωπική εμπειρία συμφωνώ και εγώ.

Αποσυνδεδεμένος atmomageiras

• Με 2-3ml/day μάλλον είμαι
  • *
  • 60
  • Το ατμίζειν εστίν φιλοζωείν
Χιονίστρες από κακή κυκλοφορία του αίματος στα δάχτυλα του δεξιού χεριού ήταν τελικά, που μου φύτρωσαν κατά σύμπτωση στα ίδια σημεία με τις μυρμηγκιές παλαιότερα & κατά σύμπτωση την περίοδο που άλλαξα τα υγρά από VG 100% σε PG 55-80%. Με το που θα σταθεροποιηθεί ο ζεστός καιρός, θα φύγουν από μόνες τους ακόμα κι αν δεν πάρω κάποιο φάρμακο.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• εν το ευ το πολύ
  • 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
Περαστικά λοιπόν και καλά ατμίσματα :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• Ηλεκτρατμιστής e-piper
  • 1413
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
Χιονίστρες από κακή κυκλοφορία του αίματος στα δάχτυλα του δεξιού χεριού ήταν τελικά, που μου φύτρωσαν κατά σύμπτωση στα ίδια σημεία με τις μυρμηγκιές παλαιότερα & κατά σύμπτωση την περίοδο που άλλαξα τα υγρά από VG 100% σε PG 55-80%. Με το που θα σταθεροποιηθεί ο ζεστός καιρός, θα φύγουν από μόνες τους ακόμα κι αν δεν πάρω κάποιο φάρμακο.

.........καλα νεα λοιπον - να μην υπαρχει και λογος ανησυχιας για αναλογες παρενεργειες σε μας τους υπολοιπους !

Αποσυνδεδεμένος James P

• *
  • 33

Περαστικά σου με πολλά ντουμάνια.

Μερικές φορές παρατηρώ τα χείλη εσωτερικά σαν να πρήζονται στις άκρες και επειδή ατμίζω με έτοιμα υγρά halo σκέφτηκα μήπως είναι από αυτό, έχει παρατηρήσει τίποτα κάποιος από σας ?

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• Νεάντερταλ
  • 961
Ναι. Εγω με υπερκαταναλωση halo "πρηζομαι" ολοκληρος.
Βαρυ κεφαλι, κοκκινο προσωπο και αυτια, ματια που καινε πολυ ασχημα το πρωι, στομα με περιεργη αισθηση, διαθεση βαρεμαρας.
Πιστευω εχει να κανει με τα "μυστικα" και "μαγικα" προσθετα των halo, τα οποία δεν νομιζω να ειναι ιδιαιτερα ωφελιμα για την υγεια.

Αποσυνδεδεμένος aggelos g

• **
  • 125
κγω με τα halo εχω ενα θεμα.....κυριωσ στα χειλη,στη γευση..... :hmmm:

Μαύρα φίδια με ζώνουνε αφού εντοπίζετε και σεις κάτι παρόμοιο.
Στην αρχή έλεγα ότι είναι από την πιπέτα και κάθε λίγο και λιγάκι
την έπλενα με χλιαρό νερό έλεγα μήπως είναι καμιά μόλυνση,
αλλά τώρα τι να πω. Πάντως από το βράδυ στο πρωί υποχωρούσε

Αποσυνδεδεμένος aggelos g

• **
  • 125
υποχωρει αλλα το θεμα ειναι να μην σε πιανει ;)ισωσ ειναι θεμα οργανισμου :-\

• Νεάντερταλ
  • 961
Αυτο περιπου ηθελα να πω τωρα κι εγω Αγγελε. Πιστευω οτι καποιος πρεπει να εχει πολυ γερο εως "αναισθητο" οργανισμο για να μην τον πειραζει καπου η πιπιλα με Χαλο.

Ξεχασα να αναφερω και τις στομαχικες διαταραχες (εως και ταση εμετου) το πρωι με καφε και πιπιλα Χαλο.
Τα σταματησα και μαζι σταματησαν αμεσως ολα τα προβληματα που ανεφερα.
Μεχρι και η γυναικα μου παραπονιοταν οτι σηκωνεται με βαρυ κεφαλι.

Μα ατμίζω 7 μήνες τώρα και αυτό το παρακολουθώ εδω και 10 15 μέρες και
ατμίζω tribeca και freedom ανελλιπώς 4 μήνες!

• Νεάντερταλ
  • 961
Ε τοτε πιθανον να φταιει (και) κατι αλλο ρε συ Γιαννη.
Και μενα παντως δεν με πειραξαν αμεσως, αλλά σταδιακα και απο τοτε που αρχισα να κανω μονο Χαλο και πιπιλα.

Και μενα παντως δεν με πειραξαν αμεσως, αλλά σταδιακα και απο τοτε που αρχισα να κανω μονο Χαλο και πιπιλα.
Το ίδιο και μένα !!!!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 74 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 224 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20242 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1060 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877896 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362155 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467021 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909320 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519693 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1607 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375619 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701805 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ