vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

400 επισκέπτες, 4 χρήστες
Πολυκράτης, Ribot, Tem, Milarepa

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Παρατηρήσεις, συζητήσεις για πιθανές παρενέργειες

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1125
  • Φύλο: Άντρας
Εχω giant τιποτε το ιδιαιτερο.
Δοκιμασε

:)

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
Δοκιμασε χωρίς πίεση! Αν δε σε ικανοποιεί δε συνεχίζεις! Αν σε ικανοποιεί ομως κέρδισες! μεχρι  και πιο οικονομικα σου ρχεται!!!
Εγω ειμαι πλεον στα 3 και στο φλορέξ εναλλαξ! ολο αραιώνω το 5ρι που ειχε μεινει !!!!  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος agialas

• αδέσποτος
  • 700
παιδια εγω  με 18 δεν καταλαβαίνω τιποτα και θελω κι αλω,μηπως με μια καλη μπαταριοθηκη οκ? 

Αποσυνδεδεμένος makhs

• *
  • 30
ξέρω απλά επειδή είμαι ακόμα στον ενάμιση μήνα αποκλειστικού ατμίσματος και οι μνήμες είναι νωπές ακόμα .....δεν θέλω να πιέσω τον εαυτό μου χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό.

[/quote
Και εγω ενα μηνα κ κατι ατμιζω. Αρχισα με 16, με πειραξε οπως ειχα γραψει σε προηγουμενο ποστ και πριν μια βδομαδα την κατεβασα με την μια στο 6 οπως μου ειπαν κ τα παιδια εδω. Τις πρωτες 2 μερες ζοριστικα λιγο, οχι ιδαιτερα και μετα δεν ειχα κανενα προβλημα. Αλλα το ειχα και το εχω βεβαια πιπιλα. Ολα στο μυαλο ειναι.
Μην το σκεφτεσαι κατεβασε την νικοτινη κ θα εισαι μια χαρα.

Αποσυνδεδεμένος Discordia

• GG+PP+CC+VV+SS+MM+NN=LOL
  • **
  • 358
  • Εμπόριο όπλων και Εgo-T. Προσιτές τιμές, Εχεμύθεια
agialas εννοεις οτι δεν εχεις χτυπημα ή το εχεις ολη μερα στο στομα;

Αποσυνδεδεμένος agialas

• αδέσποτος
  • 700
δεν νιοθω κι ολη μερα στο στομα,και δεν θελω να κανω κτ καπνιζα 42 χρονια :wall:

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1125
Εγω 45

>:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος sakissakis

• **
  • 165
  • που ήσουν ρε κινέζε τόσα χρόνια?
Εχω giant τιποτε το ιδιαιτερο.
Δοκιμασε

:)

αύριο πρώτα ο Θεός ανμένω μια παραγγελία με ταχυδρομείο.Είναι λίγο απο όλα μέσα και ελπίζω να ανακαλύψω κάτι που θα βοηθήσει

Δοκιμασε χωρίς πίεση! Αν δε σε ικανοποιεί δε συνεχίζεις! Αν σε ικανοποιεί ομως κέρδισες! μεχρι  και πιο οικονομικα σου ρχεται!!!
Εγω ειμαι πλεον στα 3 και στο φλορέξ εναλλαξ! ολο αραιώνω το 5ρι που ειχε μεινει !!!!  :tongue_smilie:

δοκίμασα μια φορά σε μαγαζί μηδενική και δεν...ούτε για πλάκα.Ισως αν κατέβω να προτιμήσω και κάποιο έντονο άρωμα.Εχω την εντύπωση ότι ξεγελάει λίγο.

παιδια εγω  με 18 δεν καταλαβαίνω τιποτα και θελω κι αλω,μηπως με μια καλη μπαταριοθηκη οκ? 

τι ατμοποιητή έχεις?

Αποσυνδεδεμένος agialas

• αδέσποτος
  • 700
εγω cartogiant και dct v2

• **
  • 165
περίεργο  :hmmm:
και οι δύο θεωρούνται αξιόλογοι ως προς το χτύπημα και το ντουμανακι τους και με 18 θα έπρεπε να μην είσαι τόσο απελπισμένος :(

Αποσυνδεδεμένος agialas

• αδέσποτος
  • 700
απελπισμενος οχι ειδικα απο το καρτο,αλλα θελω να κατεβω πιο χαμηλα

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• το mod ΔΕΝ ειναι προεκταση του ...
  • **
  • 397
  • Ατμιζω απο τις 10 Δεκεμβριου 2011
Μηπως το υγρο σου ειναι VG μονο;

Δε ξερω ρε παιδια, τι παιζει, προφανως οργανισμος απο οργανισμο αντιδρα αλλιως στις ουσιες. Με 24αρι μονο VG κατεβαινε "αφρος" και μηδεν χτυπημα. Ακομα και τωρα αν κανω κανα πειραμα με 50 - 50 (VG - PG) τιποτα....Με PG και 12αρι, χτυπημα φουλ.

Σε ενα λινκ απο το φιλο μας το Καλλιτεχνη ειχα την ευκαιρια να δω, εγκυκλοπαιδικα (οχι με αναλογιες κ τετοια) τα προσθετα που βαζει η Phillip Morris στα Marlboro που καπνιζα τοσα χρονια.........και εχουν και PG μεσα. Πως να μη βγω PGakias;  :)) :)) :)) :))

• **
  • 165
Ο Βαρδαβάς το ξέρει ότι είχε pg  το  Marlboro? :))
sorry για το off

Αποσυνδεδεμένος agialas

• αδέσποτος
  • 700
χθες ελεγα οτι δεν νιωθω τιποτα αλλα σημερα ειναι η τριτη φορα που φυσοντας  την  μυτη μεσα σε 20 μερες βλεπω αιμα, νομιζα τυχαιο,λιγο οπως οταν εχεις πολλες μερες κρυολογημα μαλλον σχετιζεται με το ητ γιατι πολυ σπανια ειχα εγω,εχει συμβεί σε αλλον η εχει διαβασει η ξερει καποιος κατι?μηπως απο ζεστο ατμο?

Αποσυνδεδεμένος Επιτέλους το έκοψα

• To πλήρωμα μιας μη επανδρωμένης αποστολής...
  • 1555
Μήπως έχει πάθει μόλυνση η μύτη σου. Την  νιώθεις ερεθισμένη όταν την πιέζεις γενικά?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 144 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 284 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20336 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1106 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878209 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362808 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467571 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1910973 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520590 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1635 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376261 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702412 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ