vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

779 επισκέπτες, 5 χρήστες
zamploutos, Methodios, manoslykos, camber, anetost

Διαρροες σε ovale ego-c ΤΕΛΟΣ!!

Αποσυνδεδεμένος morfeas

• *
  • 73
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Διαρροες σε ovale ego-c ΤΕΛΟΣ!!
« Απάντηση #75 στις: Μαρτίου 26, 2012, 12:16 »
 να πω κιεγω την εμπειριαμου για τον  ego-c?

πριν 15 μέρες μουρθε το πακετο απο κινα 50 ατμο ego-c  με τα αναλογα τανκ και μπαταριες σετ,
το αποτελεσμα?ειναι ιδη χαλασμενοι 15 ατμοποιητες , πεταμενα τουλαχιστον 60 ml απο τις τρελες διαροες 1 μπαταρια off  γιατι καηκε απο τις διαροες και μπολικο σαπουνι για τα χερια απο τις διαροες.μεχρι να παρω το πακετο ego -c  ειχα τον ego-t και δεν ειχα κανενα προβλημα,μου κραταγε 4   5  μερες και χωρις διαροες......ετσι μουρχετε να ξεκοινησω το τσιγαρο παλι....ε δε παει αλλο!!
εχω δοκοιμασει τα παντα εχω διαβασει τα παντα εδω μεσα οτι εχει γραφτει για διαροες ego -c κλπ αλλα .....τιποτα.εχω κανει αποιρους καθαρισμους  οπως ακριβως γραφουν τα παιδια εδω μεσα αλλα....τιποτα...η θα βγαζει καπνιλα η δε θα τραβαει καθολου η θα ειναι το ιδιο....δηλαδη αποιοροελαχιστος καπνος
καμοια ιδεα?

Αποσυνδεδεμένος mihalis78

• **
  • 134
  • δεν πιστευω να βαλουν ατμο-φορους?
« Απάντηση #76 στις: Μαρτίου 26, 2012, 12:22 »
δοκιμασε καποιο αλλο ατμο πχ i-mist. αν και κατι πρεπει να κανεις λαθος γιατι εχουμε ακουσει πολυ καλα λογια τους c.

« Απάντηση #77 στις: Μαρτίου 26, 2012, 12:27 »
Μάλλον κάνεις κάποια λάθη δεν γίνεται τόση μεγάλη αστοχία υλικού να έτυχε σε σένα 50 ατμο eGo-C !!
Κοίτα εδώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,5305.0.html
και εδώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,7733.0.html
και εδώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,3551.msg297284.html#msg297284

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #78 στις: Μαρτίου 26, 2012, 12:45 »
μήπως ήταν κακης ποιοτητας κλώνοι?

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1410
« Απάντηση #79 στις: Μαρτίου 26, 2012, 12:50 »
προφανως φιλε μου πηρες την χειροτερη (και ποιο φθηνη) ποιοτητα που μπορουσες να παρεις :dontknow: δεν εξηγειται αλιως, απο εργοστασιο που παιζεις ζαρια εαν βρεθουν 10 στα 50 της προκοπης :yes:

« Απάντηση #80 στις: Μαρτίου 26, 2012, 13:10 »
μήπως ήταν κακης ποιοτητας κλώνοι?

Όσο και κλώνος να ναι τι πιο φθηνό ? μόνο η εργασία !! Τι είναι ο κάβουρας τι το ζουμί του ! όσο και αστοχία υλικού να παίζει κάτι άλλο είναι. Παραπάνω λέει 15 ατμο σε λίγες μέρες !!!! μάλλον κάπου ο φίλος κάνει λάθος στη χρήση και μου φαίνεται σοβαρό

Αποσυνδεδεμένος LadyP

• *
  • 64
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Πες μου τι ατμιζεις να σου πω ποιος εισαι.
« Απάντηση #81 στις: Μαρτίου 26, 2012, 13:13 »
εγω εχω των c εδω και 2μιση εβδομαδεσ! ολα μια χαρα(φτου φτου) καμια με καμια διαροη με 80-20pg/vg η 50-50 ενω με σκετη vg πηχτα υγρα πλυμμηρα και δεν πολυρουφαει οποτε κατεληξα οτι για σκετη vg δεν κανει.... βεβαια εμενα δε με ενοχλει καθολου γιατι η vg me peirazei στο λαιμο.

Αποσυνδεδεμένος alexan

• *
  • 6
« Απάντηση #82 στις: Μαρτίου 26, 2012, 13:28 »
Καλησπέρα morfeas,
Υπάρχει περίπτωση να μη τους έκανες σωστή πρώτη χρήση, να ήταν πολύ χαμηλής κατασκευαστικής ποιότητας, ή όπως έχει ειπωθεί να έχει πολύ % VG το υγράκι σου, που το έχω παρατηρήσει και εγώ να μην μπορεί να υγρανθεί το φιτίλι σωστά. Αν ισχύει το τελευταίο, τότε δοκίμασε κάποιο άλλο υγρό, αν έχεις pure PG, αν δεν έχεις προσπάθησε να το αφήσεις να ποτίσει και μη κάνεις chain vaping.

Υ.Γ.
Θα σου παραθέσω έναν πολύ οικονομικό τρόπο, μα πολύ αποτελεσματικό, έτσι ώστε να μην αρχίσεις πάλι το κανονικό.
Πάρε με λίγα ευρώ Boge LR carotmizers, γέμισε με το υγράκι σου και θα δεις άριστο αποτέλεσμα με λίγα λεφτά. Αν σαρέσει μπορείς να πάρεις και ένα τανκ στο μέλλον και έτσι να έχεις αυτό το άριστο αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του κάθε carto, χωρίς ποτέ να έχεις σκαμπανεβάσματα σε vapor. throat hit και flavor.
Είναι μία λύση από εμένα γιατί είναι αμαρτία να παρατήσεις το άτμισμα για καποιούς γελοίους που θέλουν να βγάλουν χρήματα χωρίς κόπο και περιστασιακά.
Αν πάλι δεν σαρέσουν τα cartomazers, τότε θεώρησε το Υ.Γ. άκυρο.

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #83 στις: Μαρτίου 26, 2012, 13:42 »
Στα κινέζικα eshop κυκλοφορούν δεκάδες παραλαγές των C, και κάποιοι απο αυτούς είναι για πέταμα... Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση.
Ego-C μόνο γνήσια! αλλιώς  :'(

Αποσυνδεδεμένος Grindian

• *
  • 7
« Απάντηση #84 στις: Μαρτίου 28, 2012, 16:59 »
Μια και μιλάμε για διαροές στο ego-c , τανκάκια κλπ... Είμαι χρήστης εδώ και ένα μήνα, γενικά είμαι ευχαριστημένος, όντως αν η τζούρα που τραβάς δεν έχει δύναμη μειώνεται η διαρροή, αλλά ένα πρόβλημα που με αναγκάζει να αλλάζω φιλτράκια κάθε τρεις και λίγο είναι το γεγονός ότι μετά από κάποιες ώρες χρήσης (σε νέο φιλτράκι) νιώθω καμιά φορά σταγονίδια υγρού στη γλώσα κάτι το οποίο είναι άκρως σπαστικό και φαντάζομαι όχι και πολύ υγιεινό... Καμιά ιδέα?

Αποσυνδεδεμένος john@kis

• **
  • 263
Διαρροες σε ovale ego-c ΤΕΛΟΣ!!
« Απάντηση #85 στις: Μαρτίου 31, 2012, 08:47 »
Αδερφε μου τα σταγονιδια στα οποία αναφερεσαι είναι μάλλον υπολοιπομενος απο προηγούμενες τζουρες ατμος που μένει και υγροποιειται στις διόδους εξαερωσης του tank... Αν όταν τραβας τζουρα αφήσεις το κουμπί της μπαταρίας ένα με δυο δευτερόλεπτα πριν σταματήσεις να ρουφας το πρόβλημα ελαχιστοποιειται, και δεν σου έρχονται. Επίσης όταν ξαναγεμιζεις το tankακι καλο θα είναι να φυσας δυνατά απο το επιστομιο και με μια χαρτοπετσετα να περνάς τις ράγες που έχει στο πλάι... Έτσι διωχνεις την πλειονότητα του υγρού...

Από το iΤηλέφωνο μου χρησιμοποιώντας Tapaμιλαω!

Αποσυνδεδεμένος zantos

• 1139
« Απάντηση #86 στις: Μαρτίου 31, 2012, 09:32 »
φιλε morfeas για τις διαροες κοψε ενα κοματι σιλικονης και βαλτο στο καρφι του ατμοποιητη για να παταει καλα η αμπουλα

« Απάντηση #87 στις: Μαρτίου 31, 2012, 12:11 »
Στα κινέζικα eshop κυκλοφορούν δεκάδες παραλαγές των C, και κάποιοι απο αυτούς είναι για πέταμα... Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Ego-C μόνο γνήσια! αλλιώς  :'(
  :thumpup: :thumpup: αυτό είναι αλήθεια.

ς (σε νέο φιλτράκι) νιώθω καμιά φορά σταγονίδια υγρού στη γλώσα κάτι το οποίο είναι άκρως σπαστικό και φαντάζομαι όχι και πολύ υγιεινό... Καμιά ιδέα?
Είναι σταγονίδια από τον ατμό - αν πλύνεις το tank με νερό και το φυσάς κάθε 3,4 μέρες όλα θα ναι οκ.

Αποσυνδεδεμένος STYLIANOS

• 725
  • δεν ΙΜΕΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ
« Απάντηση #88 στις: Απριλίου 03, 2012, 03:39 »
Μια και μιλάμε για διαροές στο ego-c , τανκάκια κλπ... Είμαι χρήστης εδώ και ένα μήνα, γενικά είμαι ευχαριστημένος, όντως αν η τζούρα που τραβάς δεν έχει δύναμη μειώνεται η διαρροή, αλλά ένα πρόβλημα που με αναγκάζει να αλλάζω φιλτράκια κάθε τρεις και λίγο είναι το γεγονός ότι μετά από κάποιες ώρες χρήσης (σε νέο φιλτράκι) νιώθω καμιά φορά σταγονίδια υγρού στη γλώσα κάτι το οποίο είναι άκρως σπαστικό και φαντάζομαι όχι και πολύ υγιεινό... Καμιά ιδέα?
Εκτός από τις συμβουλές που ήδη σου έδωσαν οι συνατμιστες , δοκίμασε αν το πρόβλημα επιμένει ,να καθαρίζεις κάπου  κάπου το επιστόμιο αφαιρώντας τα διαφράγματα με έναν συνδετήρα,το ένα είναι το κομμάτι που έχει την τρύπα που έρχεται ο ατμός στο στόμα σου και αφού το αφαιρέσεις το άλλο είναι ακριβός από κάτω   

Αποσυνδεδεμένος vimana

• **
  • 332
    • UCA coin
« Απάντηση #89 στις: Απριλίου 04, 2012, 18:33 »
Μια και ο λόγος για τάπες (είτε σιλικόνης είτε πλαστικές) να πω κι εγώ τί παρατήρησα: τις 10 πρώτες έως και 15 το πολύ μέρες όλα καλά. Μετά αρχίζουν τα προβλήματα. Όσο δηλαδή διατηρείται σφιχτή η τρύπα (τί είπα πάλι :eyesplash:) δεν έχει διαρροές. Όταν αρχίζει και χαλαρώνει από το βάλε βγάλε για γέμισμα υγρού (καλά έχω ξεφύγει :shut_up: ) πλημμυρίζει η βάση οπότε και θέλει άλλαγμα...

Αυτό που δεν έχει με ΤΙΠΟΤΑ διαρροές ρε παιδιά, είναι το titan. Ούτε υποψία σταγόνας!!! Θεόστεγνο λέμε (τουλάχιστον τις 3 πρώτες μέρες που το χρησιμοποιώ).

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 963 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114118 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359693 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449957 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110608 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374665 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327957 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1042 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6402 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15260 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29306 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99855 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F