Δεν μπορω να πιστεψω αυτο που μου συμβαινει.Αγοραζω το maxboro της natyra.Το ατμιζω κανονικα μα δεν εχει την ιδια ωραια γευση που ειχε στον φιλο μου που δοκιμασα,ιδια η.τ και οι δυο.ειχα την αισθηση πως μου ερχοταν κατι σαν καμενο,ανοιγω σημερα λοιπον τον ατμο να δω.καταμαυρη η αντισταση.αλλαζω ατμο καινουργιο τα ιδια μετα απο λιγα λεπτα.και στον 3 ατμο τα ιδια.Αυτο μου εχει τυχει ξανα με υγρο της flavourart το red bull απλα εκει δεν επαιζε...με την πρωτη τζουρα τους γαμαγε τους ατμο!!!!Εχω το eGo-C της ovale.Θα ηθελα να μου πειτε τι ειναι το dry burning,βαζω τον ατμο πανω στην μπαταρια χωρις το φυτιλι του και παταω?με τα φιτιλια τι παιζει?αλλαζουν?
To dry burning μπορείς να το κάνεις ως εξής:
Βγάζεις τον ατμοποιητή απο τον κώνο, έπειτα βγάζεις απο τον ατμοποιητή το μεταλλικό κομμάτι που έχει το φιτίλι, τον ξαναβιδώνεις στον κώνο και με την μπαταρία αρχίζεις να λειτουργείς τον ατμοποιητή (χωρίς την αμπούλα εννοείται) με υγρό για 4-5 δευτερόλεπτα, μετά σταματάς 4-5 δευτερόλεπτα και φυσάς την αντίσταση μετά ξανά απο την αρχή κτλ
Πότε έχει καθαρίσει:
Στην αρχή θα βγάζει πυκνους άσπρους ατμους. Μετά απο λίγο οι ατμοι θα λιγοστεύουν και θα αρχίσει να φαίνεται η αντίσταση πυρωμένη. Οταν δεν βγαίνει πλέον ατμός η αντίσταση έχει καθαρίσει.
Αυτό έχει 20-30% πιθανότητα να σου χαλάσει τον ατμοποιητή λόγω του πυρώματος.
Επίσης ναι μεν ο ατμ. πλέον είναι καθαρός αλλά έχεις αρκετή πιθανότητα για μια πτώση της απόδοσης του κατά 10-15% μάλλον λόγω του οτι το δεύτερο φιτίλι που είναι μέσα στην αντίσταση
καταρρέει απο τη θερμοκρασία.
Μετά το burning ρίξε μερικές σταγόνες υγρό στον ατμ και σκουπισε εσωτερικά τον κώνο με μια χαρτοπετσέτα. Για λίγο θα σου μυρίζει σαν καμένο, μετά η μυρωδιά φεύγει.
Ακόμη μπορείς να κρατήσεις με μια τσιμπίδα το μεταλλικό κομμάτι που έχει το πρωτο φιτίλι, αυτό που μπαίνει στην αμπούλα και να το κάψεις σε ένα γκαζακι (το φιτίλι στη φλόγα).
Το φιτίλι καθαρίζει (πυρώνει και αυτό) χωρίς να καίγεται. Προσοχή όμως να είναι στεγνό το φιτίλι, αλλιώς το υγρό θα πιάσει φωτιά.
Για το υγρό που λές, πως είσαι σίγουρος ότι φταίει αυτό και όχι κάτι άλλο? Σου δούλεψε με άλλο υγρό?
Αυτό το λέω γιατι ένας τουλάχιστον απο τους eGo-C που είχα είχε λάθος φιτίλι και μου έβγαζε καμένο.
Το φιτίλι του πρέπει να είναι κάπως "φουντωτό" στο σημείο που ακουμπά την αντίσταση και ίσιο, να μην πάει στο ένα πλάι.
Το δικό μου φιτίλι ήταν κάπως μυτερο. Με μια καρφίτσα το έκανα πιο φουντωτό και το πρόβλημα λύθηκε.
Αν πάντως πιστεύεις ότι φταίει το υγρό, τότε λογικά θα είναι κάτι παχύρρευστο.
Δοκίμασε να το αραιώσεις λίγο με "ενέσιμο νερό" (απο φαρμακείο). Η αραίωση μπορεί να είναι απο 1-2% ως 10%. Ξεκίνα λίγο λίγο γιατί αν αραιώσει πολύ θα γίνει άχρηστο.
Θα απαντησει κανεις ρε παιδια?Μηπως κανουν κατι σπρει καθαρισμου επαφων που χρησιμοποιουμε εμεις οι ηλεκτρολογοι για την αντισταση του ατμο?
Δεν τα συνιστώ αυτά τα σπρέϊ. Λογικά θα είναι τοξικά και μπορεί να αφήσουν και άσχημη μυρωδιά.