vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

432 επισκέπτες, 5 χρήστες
ZoeM, maprix, tapantari, Buliwyf, Milarepa

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Πως αφαιρούμε το μεταλλικό πλέγμα απο Ego-t?

Αποσυνδεδεμένος NewHolborn

• ΣΕ EGO ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ!!! Throathit-akias
  • **
  • 439
  • Φύλο: Άντρας
Το πλεγμα που εχει μεσα πρεπει να ειναι το ιδιο που χρησιμοποιητε για τα φυτιλια του ego-t για να προσαρμοστει πανω στην γεφυρα. Υπαρχεί καποιος ευκολος τροπος να λυσουμε ενα ego-t?  Η μονο με σβουρα?

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
Απ: Πως αφαιρούμε το μεταλλικό πλέγμα απο Ego-t?
« Απάντηση #1 στις: Δεκ 26, 2011, 00:34 »
Εγω δεν εβγαλα ακρη με αυτο το πλεγμα, εκτος αν εκει που προσπαθουσα να τον  χτυπησω για να βγει το παρασυμπιεσα και το κανα τζίβα! Αλλα δεν μπορω να το κανω τιποτα! Δεν μου πολυφαίνεται το ιδιο πλεον.

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
« Απάντηση #2 στις: Δεκ 26, 2011, 00:37 »
Το πλεγμα που εχει μεσα πρεπει να ειναι το ιδιο που χρησιμοποιητε για τα φυτιλια του ego-t για να προσαρμοστει πανω στην γεφυρα. Υπαρχεί καποιος ευκολος τροπος να λυσουμε ενα ego-t?  Η μονο με σβουρα?
Oχι , δεν χρειάζεται κάποιο ειδικό εργαλείο

• **
  • 439
« Απάντηση #3 στις: Δεκ 26, 2011, 00:44 »
Εγω δεν εβγαλα ακρη με αυτο το πλεγμα, εκτος αν εκει που προσπαθουσα να τον  χτυπησω για να βγει το παρασυμπιεσα και το κανα τζίβα! Αλλα δεν μπορω να το κανω τιποτα! Δεν μου πολυφαίνεται το ιδιο πλεον.
O τροπος που το εβγαλες? Γιατι και αυτο με ενδιαφερει.. (επειδη δεν εχω πολλα εργαλεια σπιτι μου. Εχει ο φιλος μου εναν καμενο ego-t και θελω να το παρω).
Ειναι κανεις που να καταφερε να φτιαξει πετυχιμενη βαση για φυτιλι μ'αυτο το πλεγμα?
Oχι , δεν χρειάζεται κάποιο ειδικό εργαλείο
Πως?  :'(

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #4 στις: Δεκ 26, 2011, 00:48 »
Εγω ψάχνοντας, το χτύπησα λίγο απ τη μεριά του κοννέκτορα να ξεκολλήσει και μετα απ την αναάποδη για αν βγει! Υπ οψιν θα χρειαστείς κάτι σαν καρυδάκι, ή σαν  σόκετ που βαζεις μύτες κατσαβιδιών για να χωράει μεσα τον κοννεκτορα για να το χτυπήσεις

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• 나는 살아 Comfortably Numb
  • **
  • 429
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Zagadka..
« Απάντηση #5 στις: Δεκ 26, 2011, 00:55 »
ενα μακρυ κατσαβιδι θελει με λεπτη μυτη και μολις το ζορισεις στο πλαϊ που εχει τα κενα, βγαινει το δισκακι που εχει και το φυτιλι, το πλεγμα βγαινει πολυ ευκολα απο εκει και μπορεις να το πιασεις με ενα τσιμπιδακι.

• **
  • 439
« Απάντηση #6 στις: Δεκ 26, 2011, 01:09 »
Εγω ψάχνοντας, το χτύπησα λίγο απ τη μεριά του κοννέκτορα να ξεκολλήσει και μετα απ την αναάποδη για αν βγει! Υπ οψιν θα χρειαστείς κάτι σαν καρυδάκι, ή σαν  σόκετ που βαζεις μύτες κατσαβιδιών για να χωράει μεσα τον κοννεκτορα για να το χτυπήσεις
To μαρκαρισμένο με πρασινο δεν καταλαβα?

ενα μακρυ κατσαβιδι θελει με λεπτη μυτη και μολις το ζορισεις στο πλαϊ που εχει τα κενα, βγαινει το δισκακι που εχει και το φυτιλι, το πλεγμα βγαινει πολυ ευκολα απο εκει και μπορεις να το πιασεις με ενα τσιμπιδακι.
Το πιανω ετσι απλα με τσιμπιδακι και τραβωντας το βγαινει ευκολα? Δεν καταστρεφετε ή σκιζετε?

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• 나는 살아 Comfortably Numb
  • **
  • 429
  • Zagadka..
« Απάντηση #7 στις: Δεκ 26, 2011, 01:18 »
αμα εισαι τρυφερος  ;) μαζι του δεν θα παθει τιποτα, ειναι τυλιγμενο απαλα γυρω απο το φυτιλι και ξεχωριζουν ευκολα. απαλες κινησεις λοιπον..

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #8 στις: Δεκ 26, 2011, 01:34 »
Ασε εγω έλεγα πως να διαλύσεις τελείως τον ατομάιζερ γιατι το δικο μου το χα στουμπώσει και δεν τραβιόταν με τιποτα το πλεγμα!

• **
  • 439
« Απάντηση #9 στις: Δεκ 26, 2011, 01:52 »
αμα εισαι τρυφερος  ;) μαζι του δεν θα παθει τιποτα, ειναι τυλιγμενο απαλα γυρω απο το φυτιλι και ξεχωριζουν ευκολα. απαλες κινησεις λοιπον..
Ωραια οταν θα μου δωσει ο φιλος τον ατμο θα δοκιμασω.
Και κανει για τα φυτιλια δοκιμασμενα?

• **
  • 439
« Απάντηση #10 στις: Ιαν 06, 2012, 23:26 »
Τα καταφερα :) !!!
Εχωσα ενα τσιμπιδακι και το γραπωσα απο το κεραμικο και τα πλαινα (απ'τα πλαινα το εχωσα οσο πιο βαθια μπορουσα) και το τραβηξα ολο μαζι εξω. Πρωτα εσκισα και την αντισταση δεν ξερω αν κραταει κοντρα..
Βγηκε ολο αυτο το κομματι που εχω με κοκκινο..Το πλεγμα ξετιλυγετε μετα ευκολα αν βρεις την αρχη.

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• 나는 살아 Comfortably Numb
  • **
  • 429
  • Zagadka..
« Απάντηση #11 στις: Ιαν 06, 2012, 23:34 »
 :hmmm: :hmmm: :hmmm: τωρα ή εγω δεν καταλαβα σωστα αυτο που ρωτουσες ή απλα επρεπε να μας πεις οτι ηθελες να κανεις βιδες εναν ατμο.. (ζωη σε λογου μας  :laugh1: )

παντως εγω εννοουσα το πλεγμα που συγκρατει το φυτιλακι..

Αποσυνδεδεμένος m.a.x.

• ατμομηχανής θεός
  • 710
  • το ΠΑΟΚίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #12 στις: Ιαν 06, 2012, 23:37 »
βάζετε ένα μυτοτσίμπιδο και κουνάτε λίγο δεξιά αριστερά μέχρι να αποκολληθεί.

• **
  • 439
« Απάντηση #13 στις: Ιαν 06, 2012, 23:54 »
:hmmm: :hmmm: :hmmm: τωρα ή εγω δεν καταλαβα σωστα αυτο που ρωτουσες ή απλα επρεπε να μας πεις οτι ηθελες να κανεις βιδες εναν ατμο.. (ζωη σε λογου μας  :laugh1: )

παντως εγω εννοουσα το πλεγμα που συγκρατει το φυτιλακι..
Ναι πλεγμα ηθελα αλλα οχι αυτο που ενοουσες :)! Το ηθελα για να προσαρμοσω φυτιλι.

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• 나는 살아 Comfortably Numb
  • **
  • 429
  • Zagadka..
« Απάντηση #14 στις: Ιαν 07, 2012, 00:30 »
βρε καλο μου παιδι γιατι δυσκολευομαστε τοσο να συννενοηθουμε? :idiot1:
για να βαλεις πλεγμα γυρω απο το φυτιλακι στο ego δεν χρειαζεται να ρημαξεις τον ατμοποιητη.. :laugh1:
εσυ εκτος απο το δισκακι με το καρφακι του εβγαλες και τα εντοσθια του αμοιρου...  :eyesplash:
τωρα ετσι που τον εκανες δεν ειμαι και πολυ σιγουρη αν θα καταφερεις να τον συναρμολογησεις..(και να δουλεψει..)
εγω το εκανα οπως στο περιεγραψα και τωρα δουλευει σαν καινουργιος..

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 106 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20146 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1000 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877578 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361704 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465916 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907433 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519075 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1555 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375076 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701327 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19918 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos