vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

283 επισκέπτες, 6 χρήστες
tony1976, Doubt, ramon, ThioVag, Kwstasmaiden, Blackwolf

GEEKVAPE AEGIS BOOST 3 KIT

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

• 919
  • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
GEEKVAPE AEGIS BOOST 3 KIT
« στις: Ιανουαρίου 21, 2025, 15:39 »
(Το προϊόν το παρέλαβα από τη Sourcemore)

Mε τον κωδικό AB3K το προϊόν κοστίζει $28.39
ΔΕΝ κερδίζω τίποτα με τον κωδικό που θα βάλετε.

Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά θα έλεγε κανείς. Πολλές οι Aegis συσκευές, το πρώτο μοντάκι με την 26650 μπαταρία ήταν ένα από τα αγαπημένα μου. Μετά βγήκαν μοντάκια σε όλα τα μεγέθη και φυσικά σειρά πήραν τα Aegis Boost, ποντάκια που ήταν επίσης σε όλα τα μεγέθη και προτιμήσεις. Μάλιστα, δύο Aegis ποντάκια με 18650 μπαταρία τα έχω ακόμα με 510 αντάπτορα και είναι τα βασικά μου σε συνδιασμό με τους FEV ατμοποιητές μου. Πάντα μου άρεσε που είναι έτσι λεπτά και όχι φουσκωτά σαν τα μοντάκια και αντέχουν σε πτώσεις χαχα. Άσχετα-σχετικά όλα αυτά αλλά να βάλουμε και μια προσωπική πινελιά, άλλωστε μεταξύ μας είμαστε.

Καιρό είχα να παίξω όμως με κάποιο Aegis Boost ως ποντάκι και αφού είδα ότι η Geekvape κυκλοφόρησε καινούργιο είπα να το ζητήσω! Το Aegis Boost έχει επίσης την γνωστή προστασία από σκόνη-πτώση-νερό αλλά με την νέα IP68 προστασία. Έχει ενσωματωμένη μπαταρία 3000mAh, διαστάσεις 121.5x42.5mm, ζυγίζει περίπου 162g και φορτίζει μέσω της θύρας Type-C που διαθέτει. Έχει 5ml χωρητικότητα υγρού, παίζει από τα 5 εώς τα 60W και διαθέτει 0.96" έγχρωμη οθόνη.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τη συσκευή, ένα καλώδιο Type-C, ένα εργαλειάκι γιανα βγάζουμε εύκολα την αντίσταση και δύο αντιστάσεις. Είναι δύο Geekvape Boost series αντιστάσεις με τη μία να είναι στα 0.2Ω και την άλλη στα 0.6Ω.

Η συσκευή πωλείται στα παρακάτω χρώματα:

Θα ξεκινήσω λίγο ανορθόδοξα γιατί όπως γράφω το κείμενο τώρα, παρατήρησα ότι η θύρα Type-C δεν έχει κάποιο προστατευτικό οπότε και δεν είμαι σίγουρος ότι η νέα ΙΡ68 προστασία κάνει δουλειά με το νερό, οπότε καλύτερα να μη βουτήξετε μαζί του.

Ας ξεκινήσουμε από το πάνω μέρος και το ποντ. Κλασική κατασκευή και σουλούπι, το επιστόμιο βγαίνει από το ποντ αν και δεν είναι ότι μπορείς να βάλεις κάποιο δικό σου όμως σίγουρα βολεύει όταν θέλετε να πλύνετε το ποντ. Φαρδύ και μεγάλη η εσωτερική διάμετρος της τρύπας, λογικό μιας και πρόκειται για φουλ αεράτη συσκευή, και για μένα τουλάχιστον βολικό. Το επιστόμιο γυρνάει οπότε μπορείται να το βάλετε όπως θέλετε και να σας βολέψει ανάλογα πως κρατάτε τη συσκευή. Το ποντ τώρα είναι αρκετά φιμέ οπότε δεν μου είναι και πολύ εύκολο να διακρίνω το υγρό μέσα και θέλει λίγο προσοχή μη ξεχαστείς και τελείωσει ενώ ατμίζεις. Η τάπα σιλικόνης για την αναπλήρωση του υγρού είναι μεγαλούτσικη και έχει μεγάλο αυτάκι για να το ανοίγεις εύκολα. Μεγάλη και η τρύπα μέσα οπότε γεμίζεις και με κλειστά μάτια. Λίγο μοπυ φαίνεται πως η τάπα δεν είναι και πολύ σφιχτή, όχι ότι τρέχει το υγρό ή κάτι τέτοιο αλλά αυτό σήμερα και αύριο. Σε ένα χρόνο από τώρα; θα δείξει. Στο πίσω μέρος έχουμε και την εισαγωγή του αέρα που μπορούμε φυσικά και να ρυθμίσουμε. Αρκετά σφιχτό στο άνοιξε-κλείσε, δε φεύγει από τη θέση του σε τσέπες και τσαντάκια.

Η αντίσταση τώρα στο κάτω μέρος μπαίνει όντως πολύ σφιχτά, όπως και σε άλλες παρόμοιες συσκευές της εταιρείας, οπότε ίσως όντως κάποιος μπορεί να θέλει το εργαλειάκι για να την αλλάξει. Δεν το προτιμώ και θα ήθελα να μη σκέφτομαι για έξτρα εργαλειάκια οπότε απλά δυσκολευτείτε λίγο και βγάλτη με τα χέρια σου. Το εσωτερικό τώρα της συσκευής είναι χωρίς πολλά πολλά, σε αντίθεση με παλιότερα ποντάκια τους, οπότε το όποιο δάκρυ-υδρατμός που έχεις να σκουπίσει γίνεται πολύ εύκολα η διαδικασία.

Το «μαγικό» τώρα της συσκευής, αν και νομίζω αν θυμάμαι καλά το έχω ξαναδείξει και σε άλλο μοντ της Geekvape, είναι ότι η συσκευή κλειδώνει και ξεκλειδώνει με την αφή. Δηλαδή, έχω το ποντάκι στο γραφείο κλειδωμένο, το πιάνω στα χέρια μου ξεκλειδώνει, το αφήνω και κλειδώνει. Ωραία φάση, το συνηθίζεις εύκολα. Δεν είναι κάτι το τρομερό αλλά οι εταιρείες όλο και ψάχνουν κάτι καινούργιο να προσθέσουν.

Το κουμπί του fire έχει παρόμοιο σχεδιασμό με τα υπόλοιπα Aegis, κάθε πιο καινούργια συσκευή βέβαια έχει και λιγότερη ποιότητα στο συγκεκριμένο κουμπί αλλά δεν είναι και από τα χειρότερα που έχω πατήσει. Έχει λίγη αντίσταση όταν το πατάς και κάνει θόρυβο σε ανεκτά επίπεδα. Αυτά που δεν με τρέλαναν καθόλου όμως είναι τα κουμπιά + και -. Είναι από το ίδιο υλικό με το εξωτερικό πλαστικό που καλύπτει την οθόνη αλλά δεν είναι επίπεδα με αυτό αλλά ελάχιστα πιο χωμένα μέσα. Οπότε δίνουν μια πιο ψεύτικη αίσθηση, ότι θα χαλάσουν αν τα πατήσω καταλάθος πιο δυνατά ή παραπάνω φορές από όσες αντέχουν. Εγώ νομίζω θα προτιμούσα κάτι πιο κλασικό όπως αυτά που είχαν στα πρώτα Aegis Boost. Ωραία οθόνη, έγχρωμη και με όλες τις ενδείξεις ευδιάκριτες. Η μπαταρία έχει μια μεγάλη μπάρα που πέφτει μαζί με τη στάθμη που μου αρέσει και δεν είναι μια μικρούλα ένδειξη χωμένη στην άκρη. Έχεις κάποιες επιλογές αν δεν θες να παίξεις απλά με τα βατ και μπορείς να διαλέξεις την smart επιλογή ή την boost ή την memory όπως επίσης και για κάποιο λόγω έχει και TC-TCR.

Στα σημαντικά. Είναι μόνο για όποιον θέλει ποντάκι με αεράτη τζούρα και βατ. Τώρα να κλείσεις φουλ τον αέρα για να κόβει δεν αξίζει και χάνει πολύ. Ας το προτιμήσει κάποιος που θέλει ψιλό ντουμανάκια. Ωραία γεύση και οι αντιστάσεις αντέχουν οπότε με ένα σχετικά καθαρό υγρό και με βάση την κατανάλωση λόγω της αεράτης τζούρας θα ξοδέψεις αρκετά μλ μέχρι να αλλάξεις αντίσταση. Πλέον έχουμε λύσει το θέμα με τις τρελές διαρροές, εγώ είδα υδρατμούς και τόσο όσο υγρό στο εσωτερικό αλλά μετά από αρκετά μλ. Η εταιρεία λέει ότι δεν πέφτει η ένταση όσο πέφτει η στάθμη της μπαταρίας σε σχέση με άλλες συσκευές λόγω του νέου τσιπ αλλά προσωπικά νομίζω είναι το ίδιο. Από το 50% και κάτω θα αρχίσει να χάνει μέχρι που γίνεται κουραστικό.

Αυτά.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3094 390429 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 16:53
από Kwstasmaiden
HELLVAPE FAT RABBIT SOLO 2 RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 0 149 Τελευταίο μήνυμα Ιανουαρίου 21, 2025, 18:09
από zamploutos
HELLVAPE DEAD RABBIT MTL 2 RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 2 5861 Τελευταίο μήνυμα Ιανουαρίου 21, 2025, 17:00
από zamploutos
GEEKVAPE AEGIS BOOST 3 KIT [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 0 111 Τελευταίο μήνυμα Ιανουαρίου 21, 2025, 15:39
από zamploutos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10858 1780301 Τελευταίο μήνυμα Ιανουαρίου 19, 2025, 20:18
από e-akapnos
Γλυκερίνη για αραιωμα ή Βαση. Ιδιοκατασκευές υγρών 130 48956 Τελευταίο μήνυμα Ιανουαρίου 19, 2025, 08:59
από Olga68
Service ηλεκτρονικων mod [Ηλεκτρονικά mods] 59 24830 Τελευταίο μήνυμα Ιανουαρίου 16, 2025, 17:07
από Antiprosopos
Imperia RTA clone [Κλώνοι επισκευάσιμων] 141 46295 Τελευταίο μήνυμα Ιανουαρίου 15, 2025, 11:08
από Kostik1982
Eleaf iStick TC 100W [Ηλεκτρονικά mods] 211 23505 Τελευταίο μήνυμα Ιανουαρίου 14, 2025, 09:36
από Mantis039
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές για τους λάτρεις της σφιχτής "τσιγαρίσιας" τζούρας! Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 1277 256833 Τελευταίο μήνυμα Ιανουαρίου 14, 2025, 00:26
από kyrgiannis
Philotimo shake n vape Shake and Vape 89 35865 Τελευταίο μήνυμα Ιανουαρίου 12, 2025, 22:28
από Dorian
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1717 234410 Τελευταίο μήνυμα Ιανουαρίου 08, 2025, 19:48
από tony1976