vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

267 επισκέπτες, 2 χρήστες
camber, johnnypatras

HELLVAPE DEAD RABBIT MTL 2 RTA

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

• 916
  • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
HELLVAPE DEAD RABBIT MTL 2 RTA
« στις: Δεκεμβρίου 13, 2024, 18:59 »
(Το προϊόν το παρέλαβα από τη Sourcemore)

Mε τον κωδικό DRM2 το προϊόν κοστίζει $23.39
ΔΕΝ κερδίζω τίποτα με τον κωδικό που θα βάλετε.

Καινούργια έκδοση του Dead Rabbit MTL, με ρύθμιση υγρών και για να δούμε τι θα δούμε. Να σημειώσω ότι τον έχω μία βδομάδα μόνο οπότε και θα κριθεί αναλόγως και να διαβαστεί αναλόγως επίσης αυτή η πρώτη παρουσίαση. Οπότε έχουμε ένα καθαρά MTL ατμοποιητή με διάμετρο κάπου ανάμεσα στα 22 και 23μμ. Έχει χωρητικότητα υγρού 2μλ ή 4μλ ανάλογα το ποια καμπάνα θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε και διάφορα ακόμα μπλιμπλίκια που θα αναφέρω παρακάτω αλλά επειδή έχω αρκετά να γράψω, ξεκινάμε. Α, όχι. Να πούμε τι περιέχει η συσκευασία γιατί έχει αρκετά. Έχουμε τον ατμοποιητή μαζί με το μακρυνάρι για επιστόμιο. Έχουμε μια δεύτερη καμπάνα μαζί με ένα δεύτερο τζαμάκι και ένα δεύτερο επιστόμιο. Έχουμε 5 πιν αέρα και ένα πάνω στον ατμοποιητή άρα σύνολο 6. Έχουμε κατσαβιδάκι, όρινγκ, βίδες. Έχουμε βαμβάκι για 2-3 αλλά μπορεί και 4 στησίματα ανάλογα πόσο βαμβάκι πετάτε. Φυσικά έχουμε και μία κλάπτον αντίσταση από Νι80 στα 0.7Ω όπως μας λέει.

Τώρα μπορούμε να ξεκινήσουμε. Το πρώτο πράγμα που θα προσέξει κανείς είναι το επιστόμιο που θυμίζει παλιά χρόνια ατμίσματος που κάποιοι έβαζαν έτσι φανταχτερά επιστόμια για να ομορφύνουν ή να κάνουν πιο άσχημο τον άτμο τους. Συγκεκριμένα μου θύμισε τα επιστόμια που ήταν πιόνι από σκάκι! Σίγουρα οι παλιοί τα θυμάστε! Βέβαια εκείνα ήταν τελείως χαζά και δεν έκαναν τίποτα αλλά αυτό εδώ κάπως με βόλεψε; Ίσως γιατί είναι μεταλικό και μόνο η άκρη του είναι απο derlin οπότε η θερμοκρασία παραμένει χαμηλή και δεν ζεσταίνεται τόσο ειδικά σε απανωτές MTL τζούρες; Έχει τον χαβαλέ του πάντως και εγώ το χρησιμοποιώ αλλά μόνο μέσα στο σπίτι, έξω ντρέπομαι χαχαχα. Όπως είναι φυσικό μαζεύει υγράκι το επιστόμιο στο εσωτερικό εκεί που κουμπώνει οπότε να θυμάστε να το σκουπίζεται που και που. Βολικό και το δεύτερο επιστόμιο της συσακευασίας, ίσως και το πιο νορμάλ αλλά χρησιμοποιώ το πιόνι.

Μετά έχουμε το τοπ καπ. Όχι το αγαπημένο μου. Έχει λίγο σαγρέ επιφάνεια και δεν είναι πολύ λεπτό οπότε μπορείς εύκολα να το πιάσεις και να ξεβιδώσεις για να γεμίσεις με υγρό. Μαζεύει όμως υγρό που κάθεται στο εσωτερικό του. Ακόμα και να έχεις γεμίσει το τανκ μέχρι τη μέση. Βαρετό το σκούπισμα εκεί οπότε απλά το αφήνω έτσι, μικρό το κακό. Οι τρύπες για την αναπλήρωση του υγρού είναι δύο και μεγάλες κιόλας οπότε εύκολο το γέμισμα.

Σειρά έχει το τανκ και οι καμπάνες. Όπως φαίνεται και στις φώτο, κοντό τανκ 2μλ και ψηλό τανκ 4μλ. Θέλουμε την έξτρα χωρητικότητα υγρού αλλά ψηλώνει πολύ και πέφτει και η γεύση που έτσι και αλλιώς δεν είναι πολύ ψηλά μεταξύ μας. Ταξιδεύει πολύ ο ατμός μέχρι πάνω και χάνουμε λίγο. Ίσως θέλει πιο χαμηλό στήσιμο να ανέβουμε λίγο στα βατ αλλά παίζω με 0.8 πινάκι. Καμπάνες κατά τα άλλα φαίνονται ίδιες όπως τις βλέπω, εσείς τι λέτε; Πάμε όμως στα σημαντικά. Πώς ξεκουμπώνουμε την καμπάνα για να δούμε επιτέλους το ντεκ και να στήσουμε αντίσταση. Πρώτη προσπάθεια, ξεκούμπωμα και γιοκ. Δεύτερη προσπάθεια, ξεβίδωμα και γιοκ ξανά. Άντε να το βάλω λίγο κατάψυξη για να το ξεβιδώσω. Τζίφος. Φέρνω τον ατμοποιητή πιο κοντά, ίσως πρέπει να πάω για γυαλιά, και διακρίνω δύο σημαδάκια. Ένα πάνω στη καμπάνα και ένα στη βάση. Αχα! Πρέπει να ευθυγραμίσεις αυτά τα δύο για να ξεκουμπώσεις πολύ πολύ εύκολα τη καμπάνα. Εύκολο; Ναι. Βαρετό; Πολύ. Θα προτιμούσα αν απλά στο τέρμα ανοιχτό ή κλειστό ξεκούμπωνε και να μη χρειάζεται να ψάχνω κάπου στη μέση για να το κάνω.

Έχουμε όμως και ρύθμιση υγρών οπότε πιο μετά το ντεκ! Στο φουλ ανοιχτό τον αέρα έχουμε και φουλ ανοιχτά υγρά και αυτά τα δύο κλείνουν παράλληλα. Μόλις κλείσουμε τη μεγάλη σχισμή του αέρα, εμφανίζεται μία πολύ μικρή τρυπούλα για την εισαγωγή του άερα και τα υγρά μένουν ανοιχτά ίσα ίσα. Γίνεται ακόμα πιο σφιχτός έτσι αλλά προτιμώ να έχω τον αέρα φουλ ανοιχτό αφού έχω ήδη βάλει το πινάκι αέρα που θέλω. Ο αέρας τώρα αλλάζει με τα πιν που είναι και ο πόλος του ατμοποιητή. Δεν είναι και ότι καλύτερο αν θες να κάνεις δοκιμές ή γενικά δεν ατμίζεις μόνο με έναν τρόπο αλλά είναι ότι είναι. Εμένα με βολεύει το 0.8μμ οπότε το έβαλα και τέλος, εσείς δοκιμάστε και τα υπόλοιπα να μου πείτε.

Το ντεκ δεν έχει κάποια καινοτομία, που να τη βρούμε πλέον και αυτή, είναι από τα κλασικά τα χωνευτά που κάνουν το στήσιμο λίγο πιο χρονοβόρο από όσο θα ήθελα. Οπότε ξεβιδώνουμε, αρκετά γιατί αλλιώς θα κουραστούμε έξτρα χωρίς λόγο. βάζουμε την αντίσταση και στα πλάγια έχουμε και δύο οδηγούς ας πούμε που μπορεί να κάτσει ο πύρος μας που κρατάει την αντίσταση για να βιδώσουμε πιο εύκολα χωρίς να χρειαστεί να κρατάμε την αντίσταση. Το βαμβάκωμα δεν είναι καμιά παράξενη επιστήμη, θέλει όμως καλό αφράτεμα γιατί έχουμε μόνο 3 τρυπούλες που θα ανέβει το υγρό και να γεμίσει ο χώρος γιατί δεν του φαίνεται αλλά χωράει αρκετούτσικό βαμβάκι μπορώ να πω. Δεν δοκίμασα με λίγο βαμβάκι να δω τι θα γίνει γιατί βαριέμαι το πλήσιμο και τα σκουπίσματα αλλά μπορώ να φανταστώ τα αποτελέσματα. Θυμάμαι τον πρώτο Dead Rabbit MTL να περνάω καλά και να παίζω μαζί του. Εδώ λίγο με άφησε κάπου στη μέση. Καινούργιος MTL για παιχνίδι αλλά δεν πήρα στις πρώτες τζούρες αυτό που λες ωωω! Δεν είναι τέρμα αθόρυβος, ακόμα και με το 0.8μμ πινάκι ακούς κάτι. Η γεύση ας πούμε ότι υπάρχει αλλά δεν υπάρχει τόσο πολύ ή όσο θα έπρεπε τουλάχιστον.

Αυτά.

Αποσυνδεδεμένος chkontog

• 735
  • Φύλο: Άντρας
Απ: HELLVAPE DEAD RABBIT MTL 2 RTA
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 16, 2024, 03:18 »
Ποιος πιστεύεις είναι καλύτερος; O dead rabbit 1 ή ο dead rabbit 2;
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 16, 2024, 03:32 από chkontog »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2135 366270 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 17, 2024, 17:53
από kon95
HELLVAPE DEAD RABBIT MTL 2 RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 1 1327 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 16, 2024, 03:18
από chkontog
VOOPOO VMATE E2 [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 0 933 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 13, 2024, 17:59
από zamploutos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4711 573529 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 13, 2024, 16:01
από billythekid
KUMA ULTON RTA clone [Κλώνοι επισκευάσιμων] 148 59596 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 13, 2024, 00:51
από slayer
Γενικά περί αεροπλάνων-αεροδρομίων - προτεινόμενες λυσεις και συμβουλές [Άτμισμα δημοσίως] 1047 280941 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 09, 2024, 00:14
από mathimatikos1966
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2720 628312 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 08, 2024, 13:35
από babis1993
Ηλεκτρονικά mods - Νέες κυκλοφορίες [Ηλεκτρονικά mods] 4072 864194 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 06, 2024, 06:48
από memostrikas
Απορία Mods 2 1795 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 06, 2024, 00:15
από memostrikas
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 214 32822 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 04, 2024, 14:28
από dinos_74
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2925 458935 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 28, 2024, 19:10
από billythekid
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 7823 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp