vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

253 επισκέπτες, 2 χρήστες
camber, johnnypatras

VOOPOO VMATE E2

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

• 916
  • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
VOOPOO VMATE E2
« στις: Δεκεμβρίου 13, 2024, 17:59 »
(Το προϊόν το παρέλαβα από τη Sourcemore)

Mε τον κωδικό VVE2 το προϊόν κοστίζει $20.99
ΔΕΝ κερδίζω τίποτα με τον κωδικό που θα βάλετε.

Καινούργιο ποντάκι από τη VOOPOO και είναι ίσως ένα από τα πιο όμορφα και καλοφτιαγμένα που έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. Πάρα πολύ κυριλέ στην όψη αλλά και στην υφή συσκευή με πολύ ωραίο φινίρισμα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι γράφω τέτοια για ένα ποντάκι αλλά δεν το περίμενα με τίποτα να είναι έτσι καλοφτιαγμένο. Η συσκευή έχει διαστάσεις 33.5x19*x95mm, ζυγίζει 92 και κάτι γραμμάρια, είναι κατασκευασμένη από zinc alloy και κάποιο τύπου δέρματος, έχει ενσωματωμένη μπαταρία 1500mAh, παίζει από τα 5 εώς τα 30W, η χωρητικότητα υγρού είναι 3μλ, έχουμε δύο τύπους αντιστάσεων και φορτίζει μέσω της θύρας Type-C που διαθέτει. Η συσκευασία περιλαμβάνει τη συσκευή, ένα καλώδιο Type-C και δύο αντιστάσεις, μία 0.4Ω και μία 0.7Ω.

Πωλείται στα παρακάτω χρώματα:

Πραγματικά, οι φωτογραφίες και τα βίντεο δεν συγκρίνονται με τίποτα όσο το να το δεις από κοντά και να το πιάσεις στα χέρια σου. Το δέρμα βγάζει κάτι πολύ κυριλέ και ας πούμε ακριβό, η αίσθηση στο χέρι είναι εξαιρετική και ενώ «λογικά» είναι κολλημένο, φαίνεται λες και έχει ραφτεί πάνω στη συσκευή. Νταξ το γύρω γύρω είναι βαμμένο εξίσου καλά αλλά εννοείται δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον καιρό και τις πτώσεις κλπ, αν θα φύγει το χρώμα ή θα χαλάσει το δέρμα αλλά δεν θα ήθελα να μάθω. Προσωπικά θα το προσέχω όσο μπορώ. Στα θετικά με το που βλέπεις το ποντάκι είναι ότι έχουμε καπάκι. Πάντα είχα και έχω θέμα να βάζω ατμοποιητές και ποντάκια σε τσαντάκια και τσέπες με το επιστόμιο έτσι έξω και εδώ μου έλυσε αυτή την παραξενιά με το καπάκι. Συγκρατείται με δύο πολύ δυνατούς μαγνήτες στα πλαϊνά και δε βγαίνει με τίποτα λέμε.

Από κάτω τώρα έχουμε το ποντ το οποίο είναι κουμπωτό και δεν έχει κάποιους μαγνήτες όμως κάθεται πολύ καλά στη θέση του και κουμπώνει χωρίς να κουνιέται. Μάλιστα, θέλει και λίγο δύναμη όταν το βγάζεις. Η τάπα σιλικόνης για την αναπλήρωση υγρού είναι στο πλάι και στο πάνω μέρος της συσκευής, πράγμα που θα βόλευε όταν θέλεις να γεμίσεις χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις το ποντ από τη συσκευή, το αυτάκι όμως της τάπας είναι στο κάτω μέρος πολύ κοντά στη συσκευή οπότε και είναι σχεδόν αδύνατο να το πιάσεις και να την ανοίξεις. Οπότε με λίγα είτε το προσπαθείς με νυχάκι ή το πειράζεις για να ανοίξει με πιθανότητα να το χαλάσεις ή απλά βγάζεις το πόντ και ανοίγεις την τάπα για να γεμίσεις. Μικρή η τρύπα για την αναπλήρωση υγρού αλλά αρκετή για να αφήνει λίγο κενό ώστε να βγαίνει ο αέρας όσο γεμίζεις. Το ποντ είναι φιμέ αλλά μπορείς εύκολα να διακρίνεις πόσο υγρό έχεις μέσα και πότε τελειώνει για να γεμίσεις ξανά.

Στο μπροστά μέρος της συσκευής έχουμε τη ρύθιμση του αέρα και είναι το μοναδικό που μπορείς να πειράξεις στη συσκευή μιας και δεν έχει κάποιο κουμπί για το άνοιγμα/κλείσιμο ή να αλλάξεις κάποια ρύθμιση στον τρόπο ατμίσματος. Στο φουλ ανοιχτό έχουμε σφιχτή πνευμονική προς πνευμονική τζούρα, εδώ λίγο παίζει ανάλογα τι θεωρεί ο καθένας μας και στο φουλ κλειστό έχουμε μία τρύπα μονάχα που πρέπει να είναι κάπου στο 1.2μμ ίσως και παραπάνω έτσι όπως το βλέπω και εδώ έχουμε μια καθαρά σφιχτή πνευμονική τζούρα.

Στο πλάι της συσκευής, που εγώ όταν το πρωτοέπιασα στα χέρια μου νόμιζα ότι ήταν απλά ένα σαν σχέδιο έχουμε μια οθόνη χρυσού χρώματος που είναι τελείως ένα με τη συσκευή και δεν ξεχωρίζει καθόλου ότι είναι οθόνη. Εκεί μπορούμε να δούμε την στάθμη της μπαταρίας μας με ένα λεντ χρώμα που αλλάζει ανάλογα τη στάθμη της μπαταρίας αλλά και το ποσοστό της με αριθμούς. Δεν θυμάμαι αν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο σε οθόνη σε τέτοια συσκευή.

Κάτι που παρατήρησα επειδή έχω πάντα τις συσκευές μου όρθιες στο γραφείο, δεν κάθεται καθόλου καλά όρθιο. Δηλαδή κάθεται όρθιο αλλά ακόμα και να το φυσήξεις θα πέσει. Δεν το λέω τόσο για αρνητικό αλλά εγώ από συνήθεια το έβαζα όρθιο και αυτό έπεφτε όλη την ώρα. Τις αντιστάσεις αυτές εγώ τις δοκιμάζω κάποιο καιρό τώρα από άλλες συσκευές και τις θεωρώ τίμιες. Σίγουρα δεν είναι οι καλύτερες της εταιρείας αλλά δεν είναι και για πέταμα. Είναι νορμάλ για ένα ποντάκι αλλά ως εκεί. Διαρροές δεν έχω, μετά από χρήση θα δω υδρατμούς κάποιες φορές και θα σκουπίσω λίγο το εσωτερικό.

Αυτά.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2135 366277 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 17, 2024, 17:53
από kon95
HELLVAPE DEAD RABBIT MTL 2 RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 1 1332 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 16, 2024, 03:18
από chkontog
VOOPOO VMATE E2 [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 0 937 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 13, 2024, 17:59
από zamploutos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4711 573536 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 13, 2024, 16:01
από billythekid
KUMA ULTON RTA clone [Κλώνοι επισκευάσιμων] 148 59604 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 13, 2024, 00:51
από slayer
Γενικά περί αεροπλάνων-αεροδρομίων - προτεινόμενες λυσεις και συμβουλές [Άτμισμα δημοσίως] 1047 280950 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 09, 2024, 00:14
από mathimatikos1966
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2720 628317 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 08, 2024, 13:35
από babis1993
Ηλεκτρονικά mods - Νέες κυκλοφορίες [Ηλεκτρονικά mods] 4072 864200 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 06, 2024, 06:48
από memostrikas
Απορία Mods 2 1803 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 06, 2024, 00:15
από memostrikas
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 214 32828 Τελευταίο μήνυμα Δεκεμβρίου 04, 2024, 14:28
από dinos_74
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2925 458944 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 28, 2024, 19:10
από billythekid
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 7830 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp