Να ευχαριστησω την υπαρξη του φορουμ και κυριως τα μελη που καταθετουν τις εμπειριες και τις αποψεις τους. Τον σεταρισα με fused clapton 2*28 με τριαρι πυρηνα στα 0,55Ω. Ατμιζω ενα γλυκο ημικαπνικο 60-40 το demon sauce. Απο πινακια παιζω με αυτα που φοραει πανω, με την κωνικη καμπανα και την αντισταση την εστησα ενα κλικ πανω απο τους οδηγους. Ας αρχισω απο τα αρνητικα. 1) Τα οριγκακια του deck ειναι για πεταμα. Ακομα και τα δευτερα που εχει η συσκευασια θα πω. Παραγγειλα τα original και ειναι ολα οκ, σφιχτα και συγκρατουν σωστα την καμπανα. 2) Το κουμπωμα μεταξυ τους ειναι για αετοματηδες. Το χαρακι δεν φαινεται καθολου ευκολα, φαουλ. 3) Το deck επισης δεν μου αρεσε καθολου γιατι ειναι παραμετρο. Οι οδηγοι και η αντισταση δεν καθονται καθετα με τις βιδες στηριξης, αλλα υπο γωνια. Αυτη η λεπτομερεια σε δυσκολευει να τοποθετησεις αντισταση με πανω απο 5-6 σπειρες και κατα δευτερον τα βαμβακια δεν καθονται ακριβως κατω απο τις οπες των υγρων, αλλα δυο κλικ πιο περα γιατι ειναι οι βασεις στηριξης εκει. Αναρωτιεμαι να βρω τον λογο για αυτο.. Και παμε στα θετικα. Οτι εχουν πει κ οι υπολοιποι σε γενικες γραμμες. Τρομερη γευση και ωραια smooth τζουρα. Εχω ενα θεματακι με τον θορυβο (γουργουρισμα) αλλα νομιζω πως δεν το εχω βρει ακομα και θα διορθωθει μεσα απο πειραματισμους.