Να πω & γω την αποψάρα μου αφού είναι τσάμπα. Το καλό με τα μεγάλα outlets είναι ότι δεν σηκώνουν μπαγαποντιές από μέρους των προμηθευτών τους, αφού είναι αυτοί που έχουν την άμεση σχέση εμπιστοσύνης & την οποία (εμπιστοσύνη) δεν θέλουν να χάσουν. Μετά το κλείσιμο για Ελλάδα της Fasttech (που μας άφησε χρόνους τελικά) το γύρισα σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα στην 2Fdeal.Γνωρίζω ότι το πιάνουν στο χέρι το προϊόν, αρκετά μάλιστα τα τραβάνε & βίντεο. Δεν έχουν πρόβλημα να συγκρίνουν το ίδιο προϊόν από διαφορετικές εταιρείες & να απαντήσουν ότι αυτή ή η άλλη κάπου το έχασαν. Στην FB ομάδα, που ευτυχώς ξαναενεργοποιήθηκαν, απαντούν σε ερωτήσεις, παίρνουν feedback (όπως & από τις κριτικές στο site τους άλλωστε).
Δυστυχώς, δεν είναι το ίδιο για κάποιο μεμονωμένο έμπορο που θα αγοράσει γουρούνι στο σακί 40,50 κομμάτια. Και σίγουρα έχει & μία λογική αυτό που έγραψε ο από πάνω μου xloupas. Το τί ακριβώς παρέλαβε ο έμπορος τελικά από τον προμηθευτή του. Αυτό που πραγματικά παράγγειλε ή την μπανάνα που βρήκε αρκετά πιό φτηνά ο προμηθευτής & έβγαλε ακόμα μεγαλύτερο κέρδος;
Αυτό που βλέπω πάντως από το άτυπο poll μας είναι ότι όσοι ψώνισαν από την Κίνα δεν έχουν παράπονο. Το ότι τα παράπονα γράφονται για προϊόν που αγοράστηκε από Ελλάδα, θα πρέπει να μας προβληματίσει & να μας πονηρέψει.
&&& εξτραδάκι σχετικό με το πνεύμα των από πάνω: Αυτήν την στιγμή τρέχει θεματάκι με το κλωνοSXK Hussar Locus style boro mod, όπου η SXK θεώρησε καλό να αφαιρέσει το TC από την Sevo πλακέτα. Εγινε/γίνεται μανούρα, επειδή κάποιοι που το αγόρασαν γράφουν ότι, αν το γνώριζαν,θα έδιναν τα €50 παραπάνω για να το πάρουν με την DNA πλακέτα. Η 2Fdeal επιβεβαιώνει με την SXK ότι πράγματι αυτή η λειτουργία έχει αφαιρεθεί & τουλάχιστον τώρα φαίνεται με επισήμανση στο προϊόν ότι αυτή η λειτουργία έχει αφαιρεθεί από την κατασκευάστρια εταιρεία.
Συμπαθάτε μου το σεντόνι, προσωπικά νοιώθω άβολα που λειτούργησα ως στέλεχος του συγκεκριμένου κινεζομάγαζου, αλλά εδώ συγκεκριμένα αυτό που κοιτάζω είναι το συμφέρον μου ως καταναλωτής & τίποτα άλλο.