Σας ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας! Καλό μου κάνουν!

Αν ο όζος ήταν ατμοποιητής, θα τον είχα κάνει εγώ να αρχίσει τις διαρροές από το πρώτο γέμισμα...
Λοιπόν, τα νέα έχουν ως εξής:
Ο ογκολόγος στο Σωτηρία αποφάνθηκε πως όλες οι ενδείξεις δείχνουν κακοκήθεια, πως είμαι τυχερός που ανακαλύφθηκε ενώ είναι ακόμα πολύ μικρός και πρέπει να με δει χειρουργός, διότι δεν πρέπει να το αφήσω.
Αμ' έπος αμ' έργον, κανονίστηκε ραντεβού με έναν διευθυντή ΕΣΥ της Α' Θωρακοχειρουργικής.
Ο χειρουργός είπε τα ίδια, δηλαδή πως πρέπει να αφιαρεθούν οι δύο μικροί όζοι, πριν γίνουν επικίνδυνοι για μετάσταση. Και χάρηκε ιδιαίτερα που δεν έχω κάποιο υποκείμενο νόσημα.
Μου εξήγησε τον τρόπο της χειρουργικής αφαίρεσης και μου τόνισε την τεράστια εμπειρία των θωρακοχειρουργών στο Σωτηρία σε χέση με τον ιδιωτικό τομέα. Επίσης μου είπε πως δεν παίρνει χρήματα (φακελλάκι)...
Το θέμα είναι ότι ταράχτηκα λίγο διαβάζοντας τις πιθανές μετεγχειρητικές επιλοκές της κλασικής ανοικτής εγχείρησης.
Σε σύγκριση, η Ελάχιστα Επεμβατική Θωρακοχειρουργική (Ρομποτική χειρουργική), έχει πολύ μειωμένες πιθανότητες επιπλοκών, αλλά και στοιχίζει (δεν γνωρίζω τιμές) πολύ περισσότερο.
Ψάχνοντας, βρήκα ότι το νοσοκομείο Μεταξά διαθέτει ρομποτική χερουργκή αλλά οι χρόνοι αναμονής είναι τεράστιοι.
Ίδωμεν λοιπόν, αλλά κάτω ΔΕΝ το βάζω