Δεν ξέρω πόσοι/πόσες εδώ μέσα ατμίζουν σαν τους καπνιστές πούρου/πίπας που στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν κατεβάζουν απευθείας τον καπνό στον πνεύμονα αλλά αντιθέτως τον κρατάνε στην στοματική κοιλότητα και έπειτα εκπνέουν από το στόμα ή ακομη και από την μύτη.
Έτσι ακριβώς ατμίζω εγώ και εκπνέω σχεδόν πάντα από την μύτη. Το λεγόμενο MTN™ (mouth to nose). Το καθιερώσα το trademark μην μου το κλέψει κανένας.

Πέρα από την πλάκα δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι ενδεχομένως να είναι ασφαλέστερο από το να κατεβάζεις τον ατμό απευθείας στον πνευμόνα; Αντιλαμβάνομαι ωστόσο ότι και πάλι ενα μέρος του ατμού θα πηγαίνει προς τον πνευμόνα.
Επίσης, και εκφέρω καθαρά προσωπική απόψη/γούστο εδώ, σε έμπειρους ατμιστές που έχουν αφήσει το κ.τ. πίσω τους προ πολλού και έχουν κατεβάσει ή ακόμη μηδενίσει την νικοτίνη θεωρώ πως είναι απολαυστικότερος αυτός ο τρόπος καθώς αντιλαμβάνεσαι καλύτερα την γεύση.
Αν θυμάμαι καλά καθώς έχουν περάσει χρόνια και ο ναργιλές παρόμοια καπνίζεται με αυτό που περιγράφω.
Τι λέτε;