[member=18384]Chris66[/member]
Έγραψες για shortfill και συνειδητοποίησα κάτι που έπρεπε να μου είχε κάνει κλικ πιο νωρίς. Τα φιλότιμα είναι 50/50, έτσι; Άρα κανονικά θα έπρεπε να κουβαλάνε και ΕΦΚ, σωστά; Αλλά δεν κουβαλάνε τίποτα! Ευτυχώς που όλοι το έχουν γυρίσει στο Iqos και εμείς οι ατμιστές έχουμε μείνει μια χούφτα και κανείς δεν ασχολείται μαζί μας. Γιατί πριν από μερικά χρόνια αυτές οι μαϊμουδιές που κάνουν και οι επαγγελματίες και εμείς δεν θα πέρναγαν με τίποτα...

Και κάτι ακόμα Κρις. Προτείνω να μην βάλουμε στη συζήτηση τον ευγενή ιδιοκτήτη και τα
νέφτια υγρά του γιατί φοβάμαι πως κάποιος θα βγει δαρμένος από δω μέσα. Μάλλον ο Ribot στον οποίο έχει και μεγάλη αδυναμία...

Τι να σου πω, δεν ξέρω, εγώ μια διανυκτέρευση έχω κάνει στον Πλαταμώνα πριν 25 χρόνια σ' ένα motorbike tour κι ακόμη θυμάμαι τη βροχή που φάγαμε. Λευκό κάστρο έχω ατμίσει, κάστρο στον Πλαταμώνα δεν είδα, ούτε έχω καταλάβει που κολλάει ο Πλαταμώνας στο νήμα!
Το κάστρο του Πλαταμώνα (που μόνο αν είσαι εντελώς γκαβός δεν βλέπεις όταν βρεθείς στη περιοχή...) είναι γνωστό ανά την υφήλιο γιατί στα υπόγεια του παλαιώνουν, από αρχαιοτάτων χρόνων, το διάσημο Bourbon Πλαταμώνα. To καλύτερο Bourbon ανατολικά του Kentucky!
ΥΓ. Εγώ τιμώ την πρωταπριλιά όλες τις μέρες του χρόνου...