Τα προηγούμενα χρόνια σπανίως αγόραζα shake n vape γιατι τα θεωρούσα απάτη, αλλά τελευταια μια και με κούρασαν τα αρώματα που βγαζουν μεγάλη ποσότητα και συνήθως μένουν στο ράφι, δοκίμασα κάμποσα.
Αξίζει νομίζω να υπάρχει στο φόρουμ και μια αναφορα στα Philotimo, γιατί είναι μια εταιρεία φθηνή, μόλις 6.75 ευρω για 60 μλ προιόντως και 30 μλ άρωμα σε pg και vg( δεν το γράφει η εταιρεία υποθετω για δικούς της λόγους ,αλλά είναι 50 50 για αυτό προσοχη στην αναλογία του τελικού προιόντως) με κλασσικές υποφερτες γεύσεις , που δεν μπουχτίζουν,μια και τα υγρά της δεν είναι έντονα και είναι ιδιαίτερα φιλική προς τις αντιστάσεις,πράγμα που για βετεράνο του ατμίσματος που έχει σιχαθεί να αλλάζει σύρμα και βαμβάκι, είναι ότι καλύτερο.
Παλιότερα είχα κάνει αρκετα καπνικά της Philotimo ως δείγμα από την Fast Vape αλλά δεν θυμάμαι και πολλά,ούτε και μου αρέσουν τα καπνικά.
Τελευταια δοκίμασα τα τρίγωνα πανοράματος(ότι λέει το γεύεσαι) και δυο πολύ αξιοπρεπείς κλωνους κλασσικών υγρών , το κάστρο του Πλαταμώνα(Castle Long) και την λεμονάταρτα.
Θα τα ξαναπροτιμήσω σίγουρα, γιατί δεν μου προκαλούν κανένα κορεσμό γεύσης, ίσως λόγο απουσίας των πολλών γλυκαντικών και της τσιγκούνικης δόσης αρώματος.
Αν εχετε να προσθέσετε εμπειρίες ,από αυτή την μάρκα , με χαρά να τις ακούσω.