(Το προϊόν το παρέλαβα απευθείας από τη VOOPOO)
(Οι φωτογραφίες μεγαλώνουν κάνοντας κλικ πάνω τους, ώστε να δείτε καλύτερα τις λεπτομέρειες)
Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από zinc alloy και δέρμα στο πίσω μέρος και δέχεται μία 21700/18650 μπαταρία.
Έχει διαστάσεις 88x29x35mm, ζυγίζει 89.2g και μπορεί να φορτίσει/αναβαθμιστεί μέσω μιας θύρας USB Type-C.
Παίζει από τα 5 εώς τα 100W και διαβάζει αντιστάσεις μέχρι 0.10Ω.
Η συσκευασία είναι μόνο με το μοντ και όχι το κιτ μαζί με τον ατμοποιητή
οπότε και περιλαμβάνει μόνο τη συσκευή, ένα καλώδιο Type-C
και έναν αντάπτορα για 18650 μπαταρίες.
Η συσκευή πωλείται στα παρακάτω πέντε χρώματα/σχέδια.
Ξεκινώντας από πάνω, ο πόλος και εδώ είναι ελάχιστα υπερυψωμένος ώστε να μη γρατζουνιέται το μοντ από τους ατμοποιητές αλλά χωρίς να δημιουργεί μεγάλο ορατό κενό στο ενδιάμεσο και παίρνει μέχρι 25αρηδες ατμοποιητές χωρίς να προεξέχουν.
Τα κουμπιά είναι τα ίδια όπως σε όλες τις τελευταίες συσκευές της εταιρείας. Το κουμπί του fire είναι πάρα πολύ ωραίο, πολύ καλή αίσθηση στο πάτημα και σου δίνει τη σιγουριά που θες από ένα κουμπί που το πατάς όλη μέρα. Μου αρέσει πολύ αυτή η εσωτερική καμπύλη που κάνει προς τα μέσα, κάνει το πάτημα ακόμα πιο ευχάριστο και κάνει έναν πολύ ωραίο και μαλακό κλικ ήχο όταν το πατάς. Αν έπρεπε να αλλάξω κάτι στο κουμπί, ίσως το έκανε ελάχιστα μεγαλύτερο για να κάθεται πιο άνετα το δάχτυλο στο πάτημα αλλά τώρα μιλάμε για υπερβολές, το κουμπί είναι τέλειο. Ακριβώς τα ίδια και για τα δύο κουμπιά από κάτω με τη διαφορά όταν αυτά είναι λίγο πιο σκληρά στο πάτημα, πράγμα θετικό όταν μιλάμε για δύο μικρά κουμπάκια και ότι το κλικ που κάνουν είναι λίγο πιο δυνατό από αυτό του fire.
Η οθόνη είναι επίσης πάρα πολύ ωραία και αρκετά φωτεινή για να είναι ευδιάκριτη πάντα και παντού. Υπάρχουν πάνω όλες οι απαραίτητες ενδείξεις και ίσως θα προτιμούσα, από καθαρά προσωπική επιλογή, ένα πιο μίνιμαλ στυλ. Οι δύο ενδείξεις των μπαταριών είναι κατά καιρούς λίγο ότιναναι και η στάθμες ανεβοκατεβαίνουν αλλά σε μετρήσεις οι μπαταρίες αποφορτίζονται κανονικά οπότε λογικά είναι πρόβλημα της πλακέτας και της πληροφορίας που στέλνει στην οθόνη, εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό μιας και το παρατηρώ σε αρκετά μοντάκια τελευταία.
Πατώντας τα συν και πλην μαζί μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε δύο θέματα για την οθόνη. Το δεύτερο γυρνάει την οθόνη οριζόντια και δεν με βόλεψε καθόλου όταν το δοκίμασα. Με τρία κλικ του fire μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε δύο mode. Το ένα είναι για να αναγνωρίζει η συσκευή από μόνη της τα κατάλληλα βατ ανάλογα την αντίσταση που έχουμε στον ατμοποιητή και δεν μας αφήνει να πάμε πάνω από ένα όριο και στη δεύτερη έχουμε το ελεύθερο να κάνουμε ότι θέλεουμε. Επίσης, όταν ανεβαίνεις σε βατ αν ξεπεράσεις τα 80W όλες οι ενδείξεις στην οθόνη γίνονται κόκκινες και γράφει SUPER. Πατώντας το fire μαζί με το συν μπορούμε να κλειδώσουμε τη συσκευή αλλά δεν μπορούμε να ατμίσουμε παράλληλα, δηλαδή δεν έχει κανένα νόημα αυτό το κουμπί γιατί μπορείς απλά να κλείσεις την συσκευή με πέντε κλικ.
Το πορτάκι της μπαταρίας βγάζει αυτή τη μούφα αίσθηση που δε θες με τίποτα να έχει μια συσκευή και θεωρώ ότι κάποιος ατσούμπαλος μπορεί να καταφέρει να του μείνει στα χέρια πολύ πολύ γρήγορα. Προσωπικά, προσέχω πολύ κάθε φορά που το ανοίγω και κλείνω για να σιγουρευτώ ότι δεν θα γίνει μλκια. Οπότε ναι μεν ανοίγει πολύ εύκολα με το ένα χέρι αλλά θα προτιμούσα να είστε πιο προσεκτικοί μαζί του.
Η αυτονομία της μπαταρίας είναι σε νορμάλ επίπεδα και δεν έχω παρατηρήσει κάτι το παράξενο. Είναι πολύ ελαφρύ με την 21700 μπαταρία και βολεύει απίστευτα στο χέρι ακόμα και να το κρατάς συνέχεια. Οπότε τώρα μπορούμε να πάμε στα δύο αρνητικά της συσκευής. Το πρώτο είναι ίδιο όπως και στα υπόλοιπα μοντάκια της εταιρείας το ότι αν το μοντ είναι στην άκρη για λίγη ώρα το πρώτο πάτημα είναι νεκρό και στην ουσία ξυπνάει τη συσκευή. Δεν ξέρω πόσους ενοχλεί αυτό αλλά εμένα με αποσυντονίζει κάθε φορά.
Το δεύτερο αρνητικό είναι αρκετά βαρύ και θεωρώ πως χαντακώνει την συσκευή για τον οποιδήποτε θέλει να την συνδιάσει μαζί με κάποιον πνευμονικό ατμοποιητή ή γενικά αν θέλει να παίξει σε σχετικά υψηλά βατ. Χωρίς να είμαι ο [member=6669]camber[/member] θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ και ελπίζω να είναι σωστά αυτά που θα γράψω. Η εταιρεία δεν έχει βάλει Voltage Boost οπότε με μια ολοκαίνουργια και γεμάτη μπαταρία θεωρητικά μας λέει ότι θα παίξουμε στα 4V αλλά στην ουσία παίζουμε στα ~3.8V οπότε όσο πέφτει η στάθμη της μπαταρίας ακόμα και να ανεβάζουμε τα βατ στην ουσία δεν γίνεται τίποτα και ατμίζουμε το ίδιο και κάθε τζούρα γίνεται και πιο υποτονική γιατί πέφτει και η τάση της μπαταρίας.
Το πρόβλημα όμως δεν το έχουν μόνο μεγάλοι ατμοποιητές με πολύ χαμηλά στησίματα. ΟΚ αν παίζεις στα 10W με αντίσταση κοντά στο 1Ω λογικά δεν θα καταλάβεις διαφορά αλλά εγώ έβαλα πάνω τον Ares 2 με μονόκλωνο σύρμα και στήσιμο στα 0.55Ω και με καινούργια μπαταρία με τη στάθμη της να είναι στη μέση, κατάφερα να πάω τη συσκευή στα 100W και να ατμίζω το ίδιο με το να άτμιζα στα 20W που ατμίζω συνήθως. Για τους δύσπιστους μπορώ να ανεβάσω και βίντεο από το συγκεκριμένο. Άσε που γενικά τα ρεύματα της συσκευής είναι πάρα πολύ υποτονικά.