Όπως ίσως θα γνωρίζετε, είμαι λάτρης του latakia.
Έκανα λίτρα από το net latakia της La Tabaccheria, αλλά με το μειονέκτημα ότι ανά 3-4ml χρειαζόταν πλύσιμο και στήσιμο στον ατμοποιητή γιατί τα κατάλοιπα ήταν απίστευτα. Δεν μιλάμε για απλό πλύσιμο, αλλά πλυσιμο στο χέρι και μετά σε ultrasonic.
Πέτυχα online πρόσφατα το Speakeasy - Tijuana ένα 60μελο snv latakia με βανίλια ιταλικής προέλευσης και δεν γινόταν να μη δοκιμάσω.

Αγοράστηκε πάραυτα, ετοιμάστηκε σε 60VG/40PG και 6mg nic και κάθησε να ωριμάσει 7 ημέρες.
Τις γκουρμέ αναλύσεις και περιγραφές, μην τις περιμένετε από εμένα. Ξέρετε ότι βασίζομαι πρώτον στην αίσθηση που μου δίνει το καθημερινό άτμισμα ενός υγρού αλλά και στην ποιότητα / καθαρότητα του.
Το tijuana λοιπόν το θεωρώ μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις του latakia αλλά και όσους απολαμβάνουν να ατμίζουν καπνικά με έξτρα νότες όπως τη βανίλια στο συγκεκριμένο υγρό.
Ενώ διατηρεί τις καπνιστές νότες του latakia, ο συνδιασμός με τη βανίλια σπάει την καπνική ένταση που στο latakia είναι στο θεό, και το κάνει πολύ πιο απαλό και ευκολοάτμιστο.
Δεν θα πω οτι είναι το απαλότερο σε αίσθηση υγρό, όμως είναι με διαφορά η απαλότερη υλοποίηση latakia που έχω ατμίσει.
Μετά από κατανάλωση 25ml, το βαμβάκι και η αντίσταση είναι σε γενικά καλή κατάσταση αν και νομίζω ότι το πολύ στα 30ml θα γίνει αλλαγή για λόγους σιγουριάς.

Το έχω εντάξει στο καθημερινό μου πρόγραμμα, ειδικά με τον καφέ είναι απόλαυση να το ατμίζεις και συμπληρώνει άριστα και ποτάκια.
Δεν αφήνει καμία άσχημη μυρωδιά στο χώρο οπότε δεν έχω και παράπονα από τη σύζυγο

Για τους λάτρεις της συγκεκριμένης κατηγορίας καπνικών είναι must η δοκιμή του.