vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

295 επισκέπτες, 2 χρήστες
Duck76, kkoumas

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Google (site search)   

    

Αναζήτηση vaping

    
   

SMOK MORPH 2

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

  • ***
  • 920
  • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
SMOK MORPH 2
« στις: Ιαν 30, 2021, 02:33 »

(Το προϊόν το παρέλαβα απευθείας από τη SMOK)
(Οι φωτογραφίες μεγαλώνουν κάνοντας κλικ πάνω τους, ώστε να δείτε καλύτερα τις λεπτομέρειες)




Διμπάταρο μοντάκι κατασκευασμένο από zinc alloy και ντυμένο με δέρμα.
Το μοντ λειτουργεί με δύο 18650 μπαταρίες, έχει διαστάσεις 88x25.5x75.1mm και ζυγίζει 133.5g.
Μπορεί να φορτίσει μέσω της θύρας Type-C και παίζει μέχρι τα 230W.
Έχει έλεγχο θερμοκρασίας και διαβάζει αντιστάσεις μέχρι 0.1Ω.

Ο ατμοποιητής είναι ο TFV18 έχει διάμετρο 26mm και ύψος 66.3mm και χωρητικότητα υγρού 7.5ml ή 6.5ml ανάλογα την αντίσταση.


Η συσκευασία περιλαμβάνει το μοντ με τον ατμοποιητή, δύο αντιστάσεις, ένα καλώδιο Type-C, ένα δεύτερο τζαμάκι και ανταλλακτικά όρινγκ.

Οι αντιστάσεις της συσκευασίας είναι η TFV18 Meshed 0.33Ω και η TFV18 Dual Meshed 0.15Ω.


To Morph 2 πωλείται στα παρακάτω οκτώ χρώματα.



Το μοντάκι μπορεί να φαίνεται οπτικά αρκετά βαρύ αλλά δεν είναι καθόλου, δεν ξέρω αν είναι όλο κούφιο από μέσα αλλά όλο το βάρος της συσκευής όταν την πιάνεις το νιώθεις στο πάνω μέρος εκεί που είναι ο πόλος κλπ. Το πάνω μέρος χωράει άνετα 26αριδες ατμοποιητές χωρίς να προεξέχει και υπό συνθήκες, ανάλογα πόσο ενοχλεί οπτικά, ακόμα και οι 28αριδες φαίνονται μια χαρά πάνω στο μοντ. Δυστυχώς ο πόλος είναι στο ίδιο ύψος με το πάνω μέρος του μοντ οπότε αν θέλετε να βιδώνετε τελείως τους ατμοποιητές, το σημάδι γύρω από τον πόλο είναι σίγουρο. Το δέρμα είναι ντυμένο πολύ καλά πάνω στη συσκευή και πέρα από δύο-τρεις πολύ μικρές ατέλειες που πρέπει να ψάξεις για να τις προσέξεις, δεν έχω κάποιο παράπονο. Η αίσθηση στο χέρι είναι επίσης πολύ ωραία και πιστεύω ότι θα πατινάρει πολύ καλά με τον καιρό.

Το πορτάκι των μπαταριών είναι πάρα πολύ ποιοτικό και αντέχει ακόμα και κακομεταχείρηση. Χωρίς τις μπαταρίες μέσα ανοίγει και κλείνει πανεύκολα, με τις μπαταρίες μέσα ανοίγει το ίδιο εύκολα αλλά θέλει λίγο δύναμη παραπάνω για να κλείσει. Γενικά, μου δίνει την αίσθηση ότι είναι κάτι που δεν πρόκειται να χαλάσει.

Το κουμπί του fire θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο ποιοτικό όμως. Κάθε φορά που το πατάω έχω την αίσθηση ότι πατάω κουμπί κάποιας φτηνιάρικης κατασκευής. Κάνει ένα τζούφιο και δυνατό κλικ ήχο, είναι αρκετά μαλακό στο πάτημα και δεν μου γεμίζει ιδιαίτερα το μάτι. Από την άλλη τα συν και πλην κουμπιά είναι μια χαρά και δεν έχω κανένα παράπονο. Λίγο σκληρά στο πάτημα, κάνουν ελάχιστα τον κλικ ήχο και δίνουν την αίσθηση του ποιοτικού. Η οθόνη είναι μεγάλη και όσο πρέπει φωτεινή. Έχει όλες τις απαραίτητες ενδείξεις και εκτός από την αλλαγή από βατ σε έλεγχο θερμοκρασίας μπορείς να αλλάξεις και το χρώμα των ενδείξεων μέσω έξι διαφορετικών επιλογών.

Πολύ βολικό στο χέρι, ελαφρύ όπως έγραψα πιο πάνω και με βόλεψε πάρα πολύ το σημείο στο οποίο βρίσκεται το κουμπί του fire. Τα δύο κουμπιά κλειδώνουν μαζί με τα βατ οπότε μπορείς να κρατάς το μοντ όπως θες χωρίς να φοβάσαι ότι θα πατηθούν τα κουμπιά και θα αλλάξουν τα βατ. Η αυτονομία του είναι σε κανονικά επίπεδα, παίζω με μεγάλους ντρίπερ και ψηλά βατ οπότε δεν μπορώ να ξέρω πως τα πάει και αν αντέχει όλη μέρα αλλά δεν παρατήρησα κάτι παράξενο εκτός από κάποιες λίγες φορές που δείχνει τις μπαταρίες να μη πέφτει η στάθμη τους το ίδιο. Πχ η μία είναι στο 62% και η άλλη στο 58% αλλά αν τις βάλω στον φορτιστή ή σε άλλο μοντάκι είναι στο ίδιο σημείο και όταν τις ξαναβάλω στο Morph 2 είναι πάλι σωστά.

Ο TFV18 είναι το νέο γομάρι ατμοποιητής της εταιρείας. Παίρνει αρκετές διαφορετικές αντιστάσεις και μια RBA κεφαλή που θα κυκλοφορήσει. Οι καινούργιες αντιστάσεις είναι ακόμα πιο μεγάλες από τον προηγούμενο και ειδικά η διπλή meshed είναι σε μέγεθος όσο ένας μικρός ατμοποιητής. Εννοείται η κατανάλωση είναι τεράστια και η γεύση καλή αλλά για μένα είναι κουραστικό να ατμίζω πλέον με subohm ατμοποιητές στα 110+ βατ. Μεγάλο μειονέκτημα του ατμοποιητή ότι αντί να έχει κανονικό 810 επιστόμιο έχει το υβριδικό που έχει ξαναχρησιμοποιήσει η εταιρεία και σε άλλους ατμοποιητές οπότε στην ουσία δεν μπορείς να το αλλάξεις με κάποιο δικό σου και αν τυχόν το σπάσεις/χάσεις μένεις χωρίς ατμοποιητή.




Αποσυνδεδεμένος camber

  • *****
  • 3892
  • Φύλο: Άντρας
    • camber
Απ: SMOK MORPH 2
« Απάντηση #1 στις: Ιαν 30, 2021, 08:40 »
Το μοντάκι του Πατούλη  :))
Ωραία παρουσίαση  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Tem

  • *****
  • 9686
  • Φύλο: Άντρας
Απ: SMOK MORPH 2
« Απάντηση #2 στις: Ιαν 30, 2021, 13:44 »
.....όντως, εντελώς όμως :)) :))

Για μια φορά ακόμα μπράβο για την παρουσίαση :thumpup:


 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19991 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 931 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877256 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361136 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465237 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905269 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518418 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1498 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374730 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700831 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19838 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445894 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto