Θα προσπαθήσω να κάνω το πρώτο μου review, μιας και από ανάγνωση των θεμάτων στην παρούσα κατηγορία, δεν βρήκα κάτι για τα Johnson Creek.
Παραλαβή λοιπόν από UPS, προ 3 ημερών. Αποστολή στην πόρτα μου και περίπου 20 μέρες μετά το πέρας της παραγγελίας.
http://www.johnsoncreeksmokejuice.com/category/juice1. JC Original / 7ρα Νικοτίνη
2. Tennessee Cured / 7ρα Νικοτίνη
3. French Vanilla / 0νική Νικοτίνη
Να ξεκινήσω από την συσκευασία....
Κάθε μπουκαλάκι, σφραγισμένο σε δικό του σακουλάκι, ξεχωριστά - και έπειτα όλα μαζί και τα 3 σε ένα φάκελο.
Σε κάθε ξεχωριστή συσκευασία μπουκαλακίου, περιέχονταν (εκτός του ζουμακίου) και ένα σταγονόμετρο (για τις απαραίτητες μεταγγίσεις) αλλά και ένα μικρό, άδειο φιαλίδιο. Φαντάζομαι για να το έχεις μαζί σου γεμάτο ζουμάκι σε περίπτωση που ξεμένεις. Πολύ πρακτικό.
Ανοίγοντας λοιπόν το σακουλάκι, πιάνουμε στα χέρια μας το υγρό. Σφραγισμένο από παντού με ζελατίνα, σαν τα μπουκαλάκια φαρμάκων. Ωραιότατη προσοχή στην λεπτομέρεια. Σε κερδίζει.
Στην ετικέτα αναγράφονται τα πάντα. Συστατικά, health warnings, γεύση υγρού καθώς και περιεκτικότητα σε νικοτίνη και ότι άλλο φαντάζεστε ότι θα πρέπει να υπάρχει. Όλα εδώ. Και υποθέτω ότι δεν θα ξεθωριάζουν... σαν μερικά μερικά...

Στο διαταύτα...
Κατάφερα να ατμίσω καμιά 10ρια-15ρια τζούρες μόνο από το 1ο - το Original... και από το 3o, βανίλια 0νικής νικοτίνης.
Eντυπώσεις;
Αν και το Νο 2 αναφέρουν στο site ότι είναι ωσάν καπνός πίπας, εμένα το Ορίτζιναλ αυτό ακριβώς μου θύμησε έντονα.
Γεύση από καπνό πίπας ΑΛΛΑ με πολύ γλύκα στο τέλος.
Τόσο γλυκό στο τέλος, που σχεδόν με ενόχλησε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το ατμίζω μόνιμα.
Για να σας δώσω να καταλάβετε καλύτερα... κατά την εκπνοή έχεις μια ωραία γεύση καπνού πίπας με ολίγη εσάνς ξύλου, ολίγον από "καπνιστό"... μια γεύση σαν καπνιστό single malt ουισκάκι... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ. Με το που τελειώνεις την εκπνοή όμως - Γλύκα. Πολύ. Θα ήθελα να μην υπήρχε σε αυτό το βαθμό.
Όλα αυτά βέβαια, με τα πρώτα 10-15 ατμίσματα.
Όσον αφορά την βανίλια:
Είναι το πρώτο μου υγρό 0νικής, οπότε και μου λείπει λίγο το throat hit. Νομίζω όμως ότι θα μπορούσα με λίγη επιμονή και υπομονή να το συνιθίσω.
Γεύση; Η εσσάνς του "καπνιστού", του "ξύλινου βρελιού" είναι έκδηλη και εδώ... χωρίς όμως την πολύ γλυκιά επίγευση του πρώτου υγρού που σας περιέγραψα.
Με την διαφορά όμως ότι εδώ, στην βανίλια, ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΩΡΕ ΒΛΑΧΟΚΑΥΜΠΟΙΔΕΣ το καπνιστό!!!!!
Πού ακούσατε και είδατε Καπνιστή Βανίλια?!?!?!

Συμπέρασμα? Για τα προσωπικά μου γούστα, ΔΕΝ.
Σε κάποιους μερακλίδες ή λάτρεις "καπνιστώ" επιγεύσεων, νομίζω θα ταίριαζε γάντι.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας, και θα βρισκόμαστε να τα λέμε...

ΥΓ. Θα ανανεώσω το review και μετά το πέρας της δοκιμής της 2ης γεύσης, Tennessee Cured... αν και νομίζω από τώρα ότι ξέρω πάνω-κάτω τί να περιμένω...