Χρόνια Πολλά!
Λοιπόν, μία ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται για αυτήν την συσκευή.
Με τις 0,6 & 1.0 Ω αντιστάσεις είχα έντονη διαρροή και μάλιστα μετά από κατανάλωση ούτε μισού τανκ.
Προτιμώ τέτοιες αντιστάσεις λόγω των χαμηλότερων βατ που χρειάζονται.
Μιας και ξέμεινα, έβαλα την 0,2 Ω του πακέτου μέχρι να μπορέσω να πάρω άλλες. Με έκπληξη διεπίστωσα πως δεν είχα διαρροές! Έτσι αγόρασα μερικές 0,3 Ω μιας και δουλεύουν σε (ελαφρώς) χαμηλότερα βατ. Ούτε και με αυτές έχω διαρροές! Έτσι, χρησιμοποιώ το Ursa Quest με τις αντιστάσεις UB M1 0,3 Ω εδώ και ένα μήνα.
Κάνω περίπου 12-13 ml την ημέρα (σκέτη βάση είπαμε). Μετά την δεύτερη ημέρα, βγάζω το τανκ και το πολύ να δω λίγο υγρό γύρω από τον πόλο σε σχήμα ενός τετάρτου του κύκλου και πλάτους μισού χιλιοστού. Μπορεί και μια σταγόνα. Ε, δεν το λες διαρροή αυτό!
Όσον αφορά τον αέρα, έχω το λεβιεδάκι έλάχιστα ανοιχτό και είναι όσο αεράτο θέλω.
Η αντίσταση αυτή, μου βγάζει άνετα 70-80 ml χωρίς να αισθανθώ κάποια αλλαγή στην "άγευστη" σκέτη βάση.
Σε ξεκοίλιασμα που έχω κάνει σε μια δυο, δεν παρατήρησα μάκα στο mesh, αλλά μόνο μαύρισμα και το βαμβάκι ήταν απλώς λίγο κιτρινωπό.
Να λοιπόν που με μια μικρή θυσία στην αυτονομία (η 21700 με βγάζει μέχρι τις 10 το βράδυ) και στην κατανάλωση (2 ml επί πλέον), τα βρήκα με αυτήν την συσκευή...
[ ο
[member=19479]dinos_74[/member], παρακαλώ να καταπιεί την γλώσσα του

]