Το προϊόν το παρέλαβα απευθείας από την Geek Vape για την παρουσίαση του στο Vaping.gr
Είναι μια προεπισκόπηση της συσκευής και όχι υποχρεωτικά η άποψη μου μετά από ενδελεχή χρήση.
(Οι φωτογραφίες μεγαλώνουν κάνοντας κλικ πάνω τους, ώστε να δείτε καλύτερα τις λεπτομέρειες)
Για αρχή να πω ότι παρέλαβα αυτή την σπέσιαλ έκδοση με το βαλιτσάκι για το προμότιον της καινούργιας συσκευής.
Μέσα υπάρχουν όλα τα διαθέσιμα έξτρα που θα έχει η συσκευή.
Φυσικά η retail έκδοση δεν θα είναι αυτή αλλά η κλασική της εταιρείας.
To Aegis Boost Pro είναι κατασκευασμένο από zinc alloy/σιλικόνη για την αδιαβροχοποίηση και δέρμα.
Έχει διαστάσεις 50.15x28.6x1113.04mm και ζυγίζει 120g.
Παίζει από τα 5 εώς τα 100W, και έχει μία TFT οθόνη 0.96 ιντσών.
Το ποντ έχει χωρητικότητα υγρού 6ml.
Η retail έκδοση της συσκευής περιέχει τη συσκευή, το ποντ, δύο αντιστάσεις,
ένα ντριπ τιπ και το καλώδιο Type-C για τη φόρτιση της συσκευής.
Η συσκευασία που παρέλαβα εγώ περιλαμβάνει τη συσκευή, δύο είδη ποντ, τρία διαφορετικά είδη αντιστάσεων,
510 κονέκτορα, ένα RDTA, ένα δεύτερο φαρδύ επιστόμιο, το εργαλειάκι για την αντίσταση και ένα καλώδιο Type-C.
Το ένα ποντ είναι ίδιο με αυτό του Aegis Boost Plus και παίρνει την KA1 0.4Ω mesh και την KA1 0.6Ω mesh αντίσταση.
Το καινούργιο ποντ που θα έχει το Aegis Boost Pro παίρνει δύο αντιστάσεις, μία mesh ΚΑ1 0.4Ω και μία mesh KA1 0.2Ω αντίσταση.
Το καινουργιο επιστόμιο είναι αρκετά μεγαλούτσικο, τόσο στο φάρδος όσο και στο ύψος. Στο φάρδος είναι αρκετά σωστό τόσο εξωτερικά όσο και η εσωτερική διάμετρος αλλά θα προτιμούσα να ήταν λίγο πιο κοντό. Δυστυχώς δεν έχω κανένα επιστόμιο 810 με ορινγκς πάνω του αλλά όπως το βλέπω ίσως και να ταιριάζει αλλά φυσικά θα προεξέχει πάρα πολύ και οπτικά το αποτέλεσμα δεν θα είναι ωραίο.
Η τάπα σιλικόνης για την τρύπα αναπλήρωσης του υγρού είναι ίδια με αυτή στο Aegis Boost Plus και ενώ είναι πολύ καλά φτιαγμένη, συνεχίζει η άκρη την οποία σηκώνεις για να το τραβήξεις να είναι πάρα πολύ μικρή και δυσκολεύει στο άνοιγμα ειδικά αν δεν έχεις καθόλου νύχι. Η τρύπα αναπλήρωσης είναι και αυτή ίδια, δεν είναι μικρή αλλά σίγουρα θα την ήθελα λίγο μεγαλύτερη για να μην είχα πρόβλημα με κανένα τύπο μύτης μπουκαλιού.
Η τάπα σιλικόνης για τη θύρα Type-C από την άλλη έχει ένα αρκετά μεγάλο κενό στο πάνω μέρος οπότε και το άνοιγμα της είναι πανεύκολο. Σε σχέση με παλιότερες συσκευές κάθεται τελείως φλατ και γίνεται ένα με τη συσκευή και δεν έχω κάποιο πρόβλημα να το ανοίγω καταλάθος όπως το κρατάω ή όταν το βάζω σε τσέπη-τσαντάκι.
To καινούργιο τανκάκι μου φαίνεται ότι είναι λίγο πιο ανοιχτόχρωμο από αυτά των προηγούμενων συσκευών αλλά συνεχίζω να θέλω ένα πιο ανοιχτόχρωμο τανκάκι για να μπορώ να δώ άνετα την ποσότητα του υγρού μέσα.
Ο ρυθμιστής για την εισαγωγή του αέρα είναι ίδιος και εδώ και συνεχίζει να είναι πάρα πολύ βολικός. Μπορείς να παίξεις και να το ρυθμίσεις πολύ άνετα και με τον αντίχειρα ενώ κρατάς το μοντάκι με το ένα χέρι.
Οι λειτουργίες της πλακέτας μας δίνουν την δυνατότητα να παίξουμε σε Power Mode, με έλεγχο θερμοκρασίας, να ορίσουμε εμείς την καμπύλη και σε Bypass. Μπορούμε να παίξουμε με την φωτεινότητα της οθόνης και να κλειδώσουμε τα συν/πλην ή και την οθόνη ολόκληρη ενώ παράλληλα μπορούμε να ατμίσουμε κανονικά. Η οθόνη είναι πάρα πολύ φωτεινή στο 100% σε βαθμό κουραστικό και εγώ βρήκα τη χρυσή τομή στο 80% όπου συνεχίζει να είναι φωτεινή ώστε να βλέπω άνετα ακόμα και κάτω από τον ήλιο ενώ δεν κουράζει στο μάτι.
Η αμεσότητα του fire button είναι πραγματικά απίστευτη σε βαθμό που θα ήθελα να αργεί μισό δευτερόλεπτο όπως έχω συνηθίσει με τα μοντάκια μου χαχα, σοκαριστικά καλό και άμμεσο ρεύμα. Το κουμπί του fire όπως και τα άλλα δύο είναι ίδια με του Plus τόσο εμφανισιακά όσο και λειτουργικά. Ακούγεται αρκετά το κλικ όταν τα πατάς και είναι όσο σκληρά θα ήθελα στο πάτημα τους.
Το ποντ κουμπώνει πολύ καλά στη θέση του και δεν κουνιέται καθόλου όσο και να το πειράξω. Το καπάκι της μπαταρίας εδώ είναι μακράν πολύ καλύτερο κατασκευαστικά από το Boost Plus, ανοίγει πολύ εύκολα και βιδώνει το ίδο εύκολα επίσης.
Η τζούρα του είναι σχετικά απαλή, ειδικά αν σκεφτείς ότι θα παίξεις στα 60+ βατ, με αρκετό ντουμάνι και δεν μπορώ να πω για χτύπημα γιατί σε τέτοια βατ παίζω με πολύ χαμηλή νικοτίνη. Οι καινούργιες αντιστάσεις είναι για πολύ ξύλο και σηκώνουν μπόλικα βατ. Παίζω μέσα στα βατ που συστήνει η εταιρεία και δεν βρήκα την ανάγκη να πάω παραπάνω. Τα δοκιμάζω όλα με τη Voodoo Sauce της VNV που ατμίζω καθημερινά από όταν βγήκε σε οτιδήποτε δοκιμάζω πλέον και μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα από θέμα γεύσης είναι πάρα πολύ ωραίο. Για διαρροές δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα μιας και θέλει παιχνίδι ακόμα.
Εδώ μερικές φωτογραφίες από το RDTA deck. Δεν έχω προλάβει να στήσω ακόμα γιατί παίζω με τις καινούργιες αντιστάσεις
οπότε εδώ μερικές φωτογραφίες και θα επιστρέψω με στήσιμο στο μέλλον.
Και για το τέλος μερικές φωτογραφίες με τρεις ατμοποιητές για να το δείτε πως φαίνεται ως μοντάκι κανονικό.