[member=12413]Giorgos F[/member]
Πράγματι πολλοί παρασκευαστές υγρών βγάζουν μία νέα σειρά για να πλαισιώσουν το ένα ή τα δύο από τα νέα υγρά που είναι και τα πουλέν τους. Στην περίπτωση των Precious δεν νομίζω να έγινε κάτι τέτοιο και δεν θα έλεγα πως κάποια υγρά υπερισχύουν των άλλων. Ανάλογα τα γούστα του καθενός, η σειρά προσπαθεί νομίζω να καλύψει όλους μας (ή τους περισσότερους...) με εντελώς ετερόκλητες συνταγές σε καλές τιμές. Επίσης η σειρά αυτή δεν είναι καθόλου θεματική όπως πχ τα Corsair που είναι όλα καπνικά ή τα Myths & Legends που είναι όλα γλυκίσματα. Προσωπικά έχω τρελαθεί με το Opal αλλά καθόλου δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά πως θα τρελαθείτε κι εσείς. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ενθουσιάζομαι με ένα υγρό και μετά από μερικούς μήνες το υγρό αποσύρεται από την αγορά γιατί το αγόραζα μόνο εγώ...

[member=22389]vsotos[/member]
Έχω διαβάσει κι εγώ προτροπές του στυλ "πολύ ωραίο υγρό αλλά θέλει απαραιτήτως πάνω από 100 βατ και πολύ αέρα" ή "αυτό το υγρό (όπως όλα τα καπνικά φυσικά) θέλει πολύ σφιχτό MTL και χαμηλά βατ". Τις ακούω λίγο βερεσέ βέβαια. Ο καθένας ατμίζει όπως του αρέσει και αυτό που αρέσει σε μένα το πιθανότερο είναι να
μην αρέσει σε σένα. Προσωπικά ατμίζω τα φρούτα σε αεράτο dripper με υψηλά watts και τα γλυκά σε εβίβα με R-DL και χαμηλά βατ. Τι σημαίνει αυτό; Τίποτα πέραν του ότι έτσι ατμίζω εγώ...
ΥΓ. Ρώτησα κάποτε αυτόν που έγραψε το θέσφατο "πολύ ωραίο υγρό αλλά θέλει απαραιτήτως πάνω από 100 βατ και πολύ αέρα" αν το δοκίμασε και σε MTL με χαμηλά βατ και μου απάντησε "Τρελάθηκες; Ποτέ δεν ατμίζω με λιγότερα από 100 βατ"! Το θέσφατο, θέσφατο βέβαια...